Share

Germania - Norvegia, Ponturi Handbal Jocurile Olimpice, 30.07.2021

Handbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

29 Iul 2021 16:29 522 0
Logo Germania Germania
Logo Norvegia Norvegia
VS
15:30 30 Iulie 2021
Handbal - Jocurile Olimpice

Analiză și informații pentru Germania v Norvegia

Germania și Norvegia se înfruntă vineri, de la ora 15:30, într-unul din cele mai interesante jocuri din turneul olimpic la handbal masculin. Concluzionăm cu pariuri, dar să vedem pentru început situația de moment a celor două reprezentative.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Germania a pierdut două din cele trei meciuri de până acum, astfel că tot ce-și mai poate propune pentru moment ar fi locul 3 în grupă. Care oricum ar fi bun. După cum decurg lucrurile în cealaltă grupă, dacă nemții prind podiumul, ar evita Danemarca în sferturile de finală.

Bine, selecționata condusă de Alfred Gislason trebuie să lupte întâi să-și asigure locul între cele mai bune opt reprezentative de la Jocurile Olimpice. Indiferent de rezultatul cu Norvegia, Germania este obligată să învingă Brazilia în ultimul meci. Selecao este naționala care îi poate contesta locul între cele mai bune patru reprezentative din Grupa A. Cel puțin la startul jocurilor din etapa a 4-a.

Germania a învins Argentina cu 33-25, iar în celelalte două derby-uri de până acum a cedat la limită: 27-28 cu Spania și 29-30 cu Franța. Așadar, băieții lui Alfred Gislason au acumulat anumite frustări.

Poarta ar trebui să-și ridice puțin nivelul de joc. Cu Franța a cam rămas datoare, din moment ce a terminat cu 19%. De aici ar putea veni un plus pentru Germania în această întâlnire, pentru că ofensiv echipa nu arătat rău. Eficiența a fost de 69%.

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V E V Î V

Norvegia a acumulat 4 puncte după primele trei jocuri. În ordine, rezultatele au fost: 27-24 cu Brazilia, 27-28 cu Spania și 27-23 cu Argentina. În mod normal, nordicii nu mai au cum să rateze calificarea în sferturile de finală.

Jocul de până acum este departe de a-l fi mulțumit pe Christian Berge. Dar lucrurile importante încep cu acest meci. După partida cu Germania urmează și o confruntare cu Franța. Norvegia încă are șanse să termine pe locul 1 în grupă, dacă Franța învinge Spania în această rundă de jocuri. Cu două victorii în ultimele două întâlniri, nordicii termină pe locul 2 în cel mai rău caz.

Christian Berge are la dispoziție nu mai puțin de 10 jucători din Bundesliga. Din acest punct de vedere nu există secrete între cele două naționale. La prima vedere, norvegienii sunt mai valoroși. Dacă ne raportăm la jucătorii care activează la primele trei clasate din Bundesliga, Sagosen, Reinkind, Rod, Gullerud, O'Sullivan, toți aceștia sunt oameni cu mare greutate la cluburilor lor.

Sagosen și Reinkind, handbaliștii de la THW Kiel, au marcat 12 goluri în ultima partidă cu Argentina. În jurul celor doi se va clădi, probabil, strategia și cu această ocazie.

Statistica meciurilor directe Germania v Norvegia

Norvegia și Germania s-au întâlnit pentru ultima dată la Campionatul Mondial din 2019. Nordicii au câștigat acolo cu 31-25 și s-au calificat în finala mare a turneului final.

Cote pentru Germania v Norvegia

Norvegia a trecut peste Germania la ultimele turnee finale, iar asta se poate observa și după pozițiile ocupate de cele două reprezentative în ierarhiile finale. Cu Sagosen în echipă, nordicii sunt favoriți să se impună cu această ocazie. Norvegia are o cotă de 1.70 la victorie la Superbet pariuri sportive.

Germania vs Norvegia Pont: Total sub 56,5 goluri

Privind în perspectiva întregului turneu final, acest meci pare a fi unul de totul sau nimic pentru ambele reprezentative. În principiu, nu se pune problema calificării în sferturile de finală, dar contează foarte mult și cu cine vor juca în această fază a competiției. Cine pierde, se duce către un meci cu Danemarca, adversar pe care ar fi bine să-l eviți atât de devreme. Având acest context, ambele naționale vor încerca să dea tot ce au mai bun, iar apărările vor avea un cuvânt de spus. Mă aștept la o partidă de uzură, prudentă de ambele părți, implicit la un „under” la numărul total de goluri. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Total sub 56,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

39

Castigate:

21

Pierdute:

15

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici