1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Germania - Norvegia, Ponturi Pariuri Handbal Euro 2020, 05.12.2020.

Germania - Norvegia, Ponturi Pariuri Handbal Euro 2020, 05.12.2020.

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-12-05 01:32:00

Handbal - Euro 2020

05 Decembrie 2020, 19:15

Germania

Germania

versus
Norvegia

Norvegia

1.67

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Germania v Norvegia

Aruncăm o privire pentru pariuri și la partida Germania – Norvegia, din cadrul turnului final al Campionatului European de handbal feminin, programată sâmbătă, de la ora 19:15. Sunt două naționale pe care le urmărim mai îndeaproape, având în vedere că sunt adversarele României în Grupa D de la Kolding.

 

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania a fost chiar prima adversară a tricolorelor la Euro 2020, dar jocul s-a terminat trist pentru România. Selecționata condusă de pe margine de „secundul” Alexander Koke a câștigat cu scorul de 22-19. Germania a început în forță și după mai puțin de 12 minute a reușit să se desprindă la 7-1, dar pe parcurs a scăzut la rândul ei nivelul, fiind vizibil incomodată de apărarea reactivă a României. Cristina Neagu & Co ar fi putut și câștiga partida, dar au fost în zi slabă, astfel că punctele s-au dus în contul adversarelor.

În primul meci, una dintre problemele Germaniei au fost aruncările de la 7 metri, în condițiile în care au ratat patru execuții. De asemenea, nu și-a putut impune jocul cu pivotul, deși are două jucătoare foarte valoroase pentru această poziție. Prima linie de 9 metri, cu Bolk, Naidzinavicius și Maidhof, a produs 12 goluri din cele 22, fiecare jucătoare având câte patru reușite.

Cea mai importantă veste pentru Germania înaintea întâlnirii cu Norvegia este faptul că selecționerul Henk Groener a ajuns vineri la Kolding. El a intrat direct în izolare, a fost deja testat pentru Covid-19, iar dacă rezultatul va veni în timp ultil și va fi din nou negativ, va fi pe banca tehnică la acest meci. Echipa are nevoie de prezența lui.

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

Norvegia a oferit scorul primei etape la Euro 2020, după ce a învins-o pe Polonia cu 35-22. Încă de la acest joc, trupa lui Thorir Hergeirsson a dat un semnal cât se poate de clar că nu mai acceptă ideea de a rata o finală de turneu final, după ce în ultimii 2 ani a rămas în afara medaliilor.

Reprezentativa nordică a avut un prim meci accesibil, astfel că și-a permis să ruleze toate jucătoarele. Doar Kristine Breistol a jucat mai puțin de 10 minute. Iar mai mult de 30 de minute au evoluat doar două handbaliste, Camilla Herrem și Kari Dale Brattset. Reistad și Mork au înscris câte 6 goluri, în timp ce extremele Aune și Herrem au terminat cu câte 5 goluri.

Norvegia a început turneul final cu o echipă foarte puternică. Pe lângă jucătoarele mai sus menționate merită urmărite Oftedal și Kristiansen, ambele de la Gyor. Doar la poartă a început Euro 2020 cu variantele trei și patru, Sando și Granlund, dar și aceste fete activează la formații din Liga Campionilor. Silje Solberg a ieșit însă din carantină și a călătorit în Danemarca.

Statistica meciurilor directe Germania v Norvegia

Germania a învins Norvegia cu 33-32 la Euro 2018, chiar în partida de deschidere. Anul trecut la Mondiale, Norvegia și-a luat revanșa prin victoria cu 32-29. Prin prisma celor două rezultate, sâmbătă seara la Kolding se anunță un joc mai mult decât interesant.

Cote pentru Germania v Norvegia

Germania are un stil de joc asemănător cu Norvegia. În trei din ultimele patru jocuri directe a reușit să marcheze cel puțin 28 de goluri. Cu 12 jucătoare care activează la nivelul Ligii Campionilor, Germania poate spera să ajungă la 25 de goluri și cu această ocazie. Pentru acest pariu, la Unibet pariuri sportive cota este 1.79.

Germania vs Norvegia Pont: Handicap Germania +6,5 goluri

Germania a arătat în ultimi ani că poate lupta cu Norvegia de la egal la egal și are o echipă capabilă să pună probleme și cu această ocazie. În meciul cu România a făcut multe greșeli, dar o văd să-și ridice nivelul. În plus, venirea lui Groener la Kolding poate aduce mai multă disciplină tactică. Un succes în acest joc pentru oricare dintre cele două naționale poate fi echivalent cu o posibilă semifinală, așadar, mă aștept să avem un meci de bună calitate, de mare luptă și cu o diferență la final nu prea mare. În ultimele patru partide directe nu s-a consemnat o diferență mai mare de 6 goluri.

Miza: 7/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici