Germania - Belarus, Ponturi Pariuri Handbal Euro masculin 14.01.2022

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

14 Ian 2022 01:14 946 0
Logo Germania Germania
Logo Belarus Belarus
VS
19:00 14 Ianuarie 2022
Handbal - Campionatul European

Analiză și informații pentru Germania v Belarus

Germania își începe parcursul la Campionatul European de handbal masculin vineri, de la ora 19:00, într-o partidă cu Belarus, pentru care am selectat și pariuri. Cele două selecționate fac parte din Grupa D, alături de Austria și Polonia, iar jocul se desfășoară la Bratislava (Slovacia).

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Germania a intrat într-o reconstrucție a echipei naționale după Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar trebuie reținută totuși ca o potențială candidată în lupta pentru medalii. Uwe Gensheimer și Steffen Weinhold nu mai fac parte din lot, dar în echipă au rămas câțiva oameni cu greutate, „stâlpii” noi echipe fiind pivotul Patrick Wiencek și portarul Andreas Wolff.

Din diverse motive, Jannick Kohlabcher, Juri Knorr, Fabian Wiede, Paul Drux, Patrick Gretzky și Hendrik Pekeler nu fac nici ei parte din lotul Germaniei, dar Bundesliga este un campionat generos din punct de vedere al selecției, iar Alfred Gislason a avut de unde alege. Au apărut jucători noi, care au șansa să se afirme. Căpitanul echipei a fost nominalizat Johannes Golla.

Chiar și cu multe noutăți în lot, Germania sper să revină pe podium. Ultima medalie a fost obținută în 2016, unde naționala a câștigat medalia de aur. Și atunci a început un ciclu olimpic cu multe noutăți, dar echipa s-a legat foarte bine, a avut entuziasm și a reușit să urce până pe locul 1.

La Euro 2022 s-a calificat dintr-o grupă cu Austria, Bonsia și Estonia. A câștigat toate cele șase jocuri din preliminarii. Așadar, asupra Austriei are deja un ascendent moral. În primele zile din acest an, Gislason și-a testat echipa în două partide amicale pe teren propriu, ambele câștigate, cu Elveția (30-26) și Franța (35-34).

Belarus: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Belarus este o națională care se califică regulat la Mondiale și Europene. La turneul final continental a participat la ultimele patru ediții și de fiecare dată a terminat în zona locurilor 10-12. Pentru a repeta performanța și cu această ocazie, selecționata condusă de Iouri Chevtsov trebuie să termine pe primele două locuri în grupă. Nu-i va fi ușor, dar pare capabilă să învingă azi adversare precum Austria și Polonia. Dar echipa este decisă să pună probleme și Germaniei.

La acest turneu final s-a calificat dintr-o grupă accesibilă, din care au mai făcut parte Norvegia, Letonia și Italia. Deși a terminat pe locul secund, a reușit să obțină o victorie și contra Norvegiei, în partida tur de pe teren propriu, cu 33-25. Belarus a setat o medie de 31,7 goluri în grupă, iar singurul eșec a fost în returul din Norvegia, cu 27-19.

Înainte de a efectua deplasarea în Slovacia, Belarus nu a disputat niciun joc amical. A avut programate două meciuri amicale cu Ungaria și Bahrain, dar acestea nu s-au mai disputat.

Selecționerul Iouri Chevtsov s-a declarat însă mulțumit de cum se prezintă echipa lui: „Sper că suntem bine pregătiți pentru turneu, în ciuda faptului că nu am putut juca ultimele noastre meciuri amicale. În general, sunt mulțumit de pregătirile noastre. Toți jucătorii noștri sunt în formă și pregătiți pentru start. Germania este favorită în grupa noastră, în ciuda tranziției lor actuale din cadrul lotului. Toți jucătorii au experiența din Bundesliga, unde au provocări de două ori pe săptămână. Cunosc foarte bine handbalul german, dar vom vedea dacă aceste cunoștințe sunt suficiente.”

Statistica meciurilor directe Germania v Belarus

Ultima partidă directă a avut loc la Euro 2020. Germania s-a impus atunci destul de clar, cu 31-23. În 5 jocuri oficiale cu Belarus, Germania a câștigat de tot atâtea ori.

Cote pentru Germania v Belarus

În 4 din cele 5 partide directe la nivel oficial s-au marcat maximum 60 de goluri la total. Pentru under 60,5 goluri și cu această ocazie, cota este 1.60 în oferta de pariuri Betano.

Germania vs Belarus Pont: Handicap Belarus + 4,5 goluri

Belarus are la dispoziție o echipă destul de experimentată, în lot fiind incluși 11 jucători care joacă la nivel de Liga Campionilor, la Meshkov Brest, Motor Zaporojie și Vive Kielce. A schimbat foarte puțin echipa din ultimii ani, astfel că a ajuns în Bratislava cu un lot omogen, cu relații de joc închegate, care poate pune destule probleme, inclusiv Germaniei, care are destule nume noi în componență. Poate că nu va câștiga acest meci, dar trupa lui Iouri Chevtsov poate ține aproape cu această ocazie. Mizez pe o diferență maximă de 4 goluri la final. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Handicap Belarus + 4,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

15

Castigate:

8

Pierdute:

4

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 am făcut parte din echipa Eurosport România, iar azi sunt membru al echipei We Love Sport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici