1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Fredericia vs Ribe Esbjerg

Fredericia – Ribe Esbjerg, Ponturi Pariuri Handbal, Herre Handbold Ligaen, 22.05.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-05-21 21:04:00

Handbal - Danemarca Herre Handbold Ligaen

22 Mai 2024, 21:30

Fredericia HK

Fredericia HK

versus
Ribe-Esbjerg

Ribe-Esbjerg

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Fredericia HK v Ribe-Esbjerg

Fredericia și Ribe Esbjerg se înfruntă miercuri, de la ora 21:30, într-un meci decisiv pentru calificarea în finala  campionatului Danemarcei la handbal masculin - Herre Handbold Ligaen. Concluzionăm cu un pariu, după prezentarea unor date din cele două tabere. Primele două jocuri s-au încheiat cu 27-27 (la Fredericia) și 23-23 (la Esbjerg).

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fredericia HK: Forma echipei, știri și statistici

Fredericia a pornit ca favorită în această serie semifinală, dar echilibrul a fost aproape total în cele două jocuri de săptămâna trecută.

În prima dispută, diferența maximă de pe tabela de scor a fost de 3 goluri, pentru Fredericia. Echipa care are pe bancă un antrenor celebru, pe islandezul Gudmundur Gudmundsson, a avut 27-25 pe final, dar putea să și piardă jocul, după ce a fost egalată la 27-27.

În a doua partidă din serie, scenariul a fost oarecum asemănător. Nu s-a trecut de diferența de 3 goluri pe parcurs, doar că nu doar Fredericia a atins avantajul maxim, dar și Ribe-Esbjerg. În cele din urmă, formația lui Gudmundsson a avut un erou, pe portarul Torsten Fries, care a avut câteva intervenții mari, inclusiv una în ultima secundă. Astfel, Fredericia a terminat cu 23-23, egalitate restabilită cu 12 secunde înainte de final, și a recâștigat avantajul terenului propriu.

Gazdele au în acest moment o serie de patru jocuri fără înfrângere. Iar acum vor încerca să repete performanța cu GOG din ultima etapă a play-off-ului. Atunci, într-un joc decisiv pentru calificarea în semifinală, Fredericia s-a impus cu 34-24, a obținut locul 1 în grupă și a eliminat campioana en-titre.

Din punct de vedere statistic, Fredericia a disputat 5 jocuri acasă în ultimele două luni și a pierdut doar cu Skjern, 28-30. În acest interval, a înregistrat o medie de 26.4 goluri primite.

Fredericia a promovat în prima ligă în 2019, iar după o medalie de bronz cucerită anul trecut, acum își dorește și o calificare în marea finală. Clubul a urcat de la un an la altul din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ribe-Esbjerg: Forma echipei, știri și statistici

Ribe Esbjerg a ratat câteva ocazii imense în meciul doi din serie și de a juca astfel prima finală din istoria clubului. La ultimele acțiuni a avut două șanse de se desprinde la 24-22, dar a ratat prin Mathias Jorgensen și Jakob Frederiksen.

Dar clubul rămâne în continuare încrezător că poate să câștige această serie cu Fredericia. A ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere. Un aspect foarte important, echipa s-a apărat mult mai bine în semifinală, după ce în play-off a avut o medie de 32.7 goluri primite.

Poarta a fost de un real ajutor pentru echipă. Islandezul Agust Bjorgvinsson a terminat cu 42% în jocul secund. Iar rezerva acestuia, suedezul Niklas Kraft a avut 6 intervenții la aruncările de la 7 metri în cele două întâlniri. „Poate că la finalul meciului doi am fost jos din punct de vedere moral, am ratat oportunitatea de a ne califica în finală, dar ne vom ridica.. Încă avem oportunitățile în fața noastră!”, a declarat Kraft.

Ribe Esbjerg nu a mai pierdut un joc în deplasare de aproape două luni, de la disputa cu Ringsted (27-30). După sezonul regular, echipa a înregistrat două egaluri și două victorii pe teren străin, cu cel puțin 27 de goluri marcate.

Statistica meciurilor directe Fredericia HK v Ribe-Esbjerg

Fredericia este neînvinsă în ultimele trei jocuri directe. De notat faptul că 8 din ultimele 9 partide directe nu au avut la final o diferență mai mare de 5 goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Fredericia HK v Ribe-Esbjerg

În cele 120 de minute de joc din seria semifinală de până acum, nicio echipă nu a condus la o diferență mai mare de 3 goluri. Pentru H2 + 3.5 goluri la finalul jocului decisiv, cota este 1.60 la Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fredericia HK vs Ribe-Esbjerg Pont: Total sub 56.5 goluri

Fredericia și Ribe Esbjerg au dat două lupte teribile în primele două jocuri din seria semifinală, în care apărările și mai ales portarii au fost la înălțime. Nu s-a trecut de 54 de goluri la total în niciuna din cele două partide. Urmează un meci trei așteptat cu mare interes Danemarca. Adrenalina este la cote ridicate în ambele tabere, care sunt gata să se sacrifice pentru un loc în finala cu Aalborg. Mizăm pe o întâlnire pe muchie de cuțit, atât Fredericia, cât și Ribe Esbjerg vor încerca să rupă jocul cu ajutorul defensivelor. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Handbal - Danemarca Herre Handbold Ligaen

Total sub 56.5 goluri

1.72
Miza: 7/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici