Share

Ponturi Handbal, Preliminarii Euro 2020: Franța – România. Meci la discreția gazdelor

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

15 Iun 2019 19:28 829 0
Logo Franta
Logo Romania
Franta
Romania
VS
19:00 16 Iunie 2019
Handbal - Calificări Euro 2020

Analiză și informații pentru Franta v Romania

România își încheie campania de calificare la Euro 2020 de handbal masculin cu un meci în deplasare în compania Franței, programat duminică, de la ora 19:00. Concluzionăm cu un pronostic după prezentarea situației în cele două tabere.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Franta: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Franța s-a calificat deja la Europene, dar mai are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de locul 1 în Grupa 6, fiind la egalitate de puncte cu Portugalia. Selecționata lui Didier Dinart a făcut instrucție la mijlocul acestei săptămâni în Lituania, reușind să se impună cu 37-17.

Toate cele patru victorii ale Franței din grupă au fost obținute la o diferență de cel puțin 9 goluri. Pe teren propriu a învins Lituania cu 42-27 și Portugalia cu 33-24. După înfrângerea suferită în Portugalia cu 33-27 în primăvară, francezii au totuși doar al patrulea punctaj dintre echipele clasate pe locul 1.

Pentru partida cu România, Franța se prezintă cu o echipă foarte puternică. Practic, față de lotul prezentat în Lituania s-au „pierdut” doi jucători, Dika Mem și Dylan Garain, ambii accidentați. Didier Dinart nu a efecuat schimbări, nu a adus alți băieți, ci va miza pe cei 15 handbaliști rămași la dispoziție. Printre ei, Gerrad, Guigou, Mahe, Richardson, Luka Karabatic, Sorhaindo, Dipanda, Remili, Porte.

Romania: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

România a ratat o nouă prezență la turneul final, după ce a cedat și în ultimul joc, 19-24 cu Portugalia pe teren propriu, astfel că agonia se prelungește la 26 de ani de absență la un Campionat European.

Pentru partida de la Nantes de duminică, selecționerul Manuel Montoya are o echipă „experiment”. Demis Grigoraș are cele mai multe selecții – 29. Media meciurilor jucate la echipa națională a celor 18 băieți care au făcut deplasarea este de 6,8 jocuri! România are practic cel puțin un lot întreg absent, urmând să joace în fața Franței cu o echipă compusă din foarte mulți handbaliști tineri.

Statistica meciurilor directe Franta v Romania

În ultimele trei meciuri directe, Franța a învins România la 10 goluri diferență. Gazdele au 10 victorii consecutive în meciurile cu România, dar prima reprezentativă încă are un bilanț pozitiv în întreaga istorie, 35 de victorii în 52 de meciuri.

Cote pentru Franta v Romania

Franța are o medie de 34 de goluri marcate în aceste preliminarii. Număr care poate fi atins și în fața unei echipe neexperimentate a României. Betano oferă cota 1.95 pentru over 32.5 goluri Franța.

Pont Franta vs Romania: Handicap Franța – 9.5 goluri

Franța așează în teren o echipă cu o medie de 66 de selecții, în timp ce România are un lot cu o medie de 6,8 selecții. Așadar, experiența Franței este de vreo 10 ori mai mare la nivel de echipe naționale, ca să nu mai punem la socoteală și valoarea. Ai lor sunt numai la echipe de top, ai noștri – unii dintre ei – abia au debutat în Liga Națională. După ce francezii au bătut măr Lituania și Portugalia pe teren propriu, văd un scenariu identic și cu România.

Pont pariuri: Handicap Franța – 9.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Franta vs Romania: Franța -7,5 handicap

Având în vedere distribuțiile celor două echipe, Franța vs România este la prima vedere o bătălie disproporționată. Numai din experiență, fără să forțeze, gazdele ar trebui să realizeze o diferență bună la final. Iar dacă ai noștri vor reuși să țină de scor o perioadă, Franța se poate detașa spre final cu jocul de contraatac. Replierea nu este un punct forte al naționalei României, astfel că e foarte posibilă o victorie a gazdelor de la 8 goluri în sus.

Pont pariuri: Franța -7,5 handicap

Miza: 10/10

Cota: 1.37

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici