1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Ponturi Handbal, Euro 2020: Franța – Portugalia. Cele două naționale s-au calificat la braț pentru turneul final

Ponturi Handbal, Euro 2020: Franța – Portugalia. Cele două naționale s-au calificat la braț pentru turneul final

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-01-10 10:44:00

Handbal - Euro 2020

10 Ianuarie 2020, 19:15

Franța

Franța

versus
Portugalia

Portugalia

1.83

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Franța v Portugalia

Continuăm seria predicțiilor la Campionatul European de handbal masculin cu selecții de la partida Franța – Portugalia, programată vineri, de la ora 19:15, în cadrul Grupei D.

Jocul se desfășoară la Trondheim, iar din grupă mai fac parte Norvegia Și Bosnia, care se vor înfrunta de la ora 21:30.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța a ocupat locul 3 la ultima ediție a Campionatului European, iar titlul continental nu l-a mai câștigat din 2014. „Experții” pornesc la drum cu obiectivul clar de a recâștiga „coroana”, caz în care vor obține și calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Franța s-a calificat la pas pentru turneul final, dintr-o grupă chiar cu Portugalia, dar și cu România și Lituania. Selecționata condusă de Didier Dinart a pierdut un joc în preliminarii, la Guimaraes, cu 33-27, dar răspunsul a venit prompt cu Portugalia, cu un succes la 9 goluri diferență la trei zile distanță, 33-24. În total, francezii au obținut cinci victorii și au terminat cu o medie de 34 de goluri marcate.

Înaintea turneului final, Franța a disputat și câteva jocuri de verificare. După ce a „călcat-o în picioare” pe Serbia cu 40-26, echipa lui Dinart a pierdut la un gol distanță cu Danemarca, 30-31, semn că ar mai fi nevoie de mici reglaje pentru a câștiga turneul final.

Față de Mondialul de anul trecut, unde a avut mai multe probleme de lot, Franța intră în competiție cu o echipă aproape de cea ideală. Lipsesc doar Mahe și Luka Karabatic, dar toate celelalte mari vedete sunt în echipă. Ba chiar, lui Dinart i-a fost foarte greu să aleagă 16 jucători pentru început, având în vedere numărul foarte mare de jucători valoroși.

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Portugalia a revenit la un Campionat European după o pauză de 14 ani, clasându-se pe locul secund în grupa din care a făcut parte și România. „Lusitanii” au realizat cu un punct mai puțin decât Franța, după ce în ultimul joc s-au relaxat cu Lituania și au terminat la egalitate, 28-28.

Portugalia este naționala poate cu cea mai puternică ascensiune din ultimii 2-3 ani, rezultatul venind în urma investițiilor majore care s-au făcut la cluburi în această perioadă. Iar asta se reflectă inclusiv la nivel de cupe europene. FC Porto este aproape calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Sporting va avea o „dublă” în play-off cu Dinamo în aceeași competiție, după ce în 2019 a ajuns la rândul ei în „optimi”, în timp ce Benfica a pătruns în grupele Cupei EHF. Iar toate aceste echipe au mulți jucători autohtoni, așadar, suficient ”material” și pentru echipa națională, pentru a fi competitivă.

Portugalia este condusă în luptă de Paulo Pereira, cel care a câștigat Cupa Challenge cu CSM București în sezonul trecut. În pregătirile pentru Euro, Portugalia a jucat într-un turneu de pregătire în Spania, unde a cedat cu echipa țării gazde (25-30), dar a câștigat cu Rusia (27-25) și Polonia (34-27).

Statistica meciurilor directe Franța v Portugalia

Confruntările Portugalia vs Franța din preliminarii au fost și singurele la nivel oficial în ultimul deceniu. Portugalia s-a impus cu 33-27, iar Franța cu 33-24.

Cote pentru Franța v Portugalia

Dika Mem poate fi unul dintre starurile acestui European. Interul dreapta a câștigat mult în experiență, iar acum poate fi decisiv. După 7 goluri cu Danemarca în ultimul meci amical, jucătorului de la Barcelona îi stă în putere să atingă cota 4 cu Portugalia. Pentru acest pariu, Unibet oferă cota 1.75.

Franța vs Portugalia Pont: Franța peste 31,5 goluri

Franța este o adevărată mașină de goluri, iar Serbia a simțit-o zilele trecute pe propria-i piele ce înseamnă să ai această națională în față. După înfrângerea cu Portugalia din preliminarii, „Experții” nu au mai coborât sub 30 de goluri, în șapte jocuri disputate. Selecționata lui Didier Dinart trebuie să joace tare de la bun început, pentru că orice pas greșit poate însemna chiar eliminarea din competiție după ce sistemul de desfășurare s-a schimbat. Doar primele două din grupă merg mai departe, față de trei, cum a fost până la ediția precedentă.

Miza: 8/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici