1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Franța vs Norvegia

Franța - Norvegia, Ponturi Pariuri Handbal Feminin, Campionatul Mondial, 10.12.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-12-10 01:20:00

Handbal - Campionatul Mondial

10 Decembrie 2023, 21:30

Franța

Franța

versus
Norvegia

Norvegia

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Franța v Norvegia

Franța și Norvegia se înfruntă duminică, de la ora 21:30, în cel mai tare meci de până acum la Campionatul Mondial de handbal feminin. Cele două selecționate luptă pentru locul 1 în Grupa 3 principală, iar evenimentul se regăsește și pe lista noastră de pariuri.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța a obținut deja calificarea în sferturile de finală, după un parcurs cu 5 victorii până la această dată. A început ceva mai greu, cu un succes la limită în fața Angolei (30-29) și chiar dacă apoi a mai avut unele oscilații, a câștigat din ce în ce mai clar. În grupa principală a învins Austria cu 41-27, apoi și Coreea de Sud cu 31-21.

Selecționata condusă de Olivier Krumbholz a avut două obiective de îndeplinit până la acest joc cu Norevia. Să fie deja calificată în sferturile de finală, astfel încât să joace fără presiune. În același timp, să rotească toate cele 18 jucătoare din lot. În disputa cu Coreea de Sud le-a adus în echipa de „16” pe Camille Sinceet și Orlane Ondono, fiind menajate Hatadou Sako și Pauletta Foppa. Portarul de la Metz și pivotul Nantes Neptunes au reușit să demonstreze că ar putea fi alternative în cazul unor accidentări în lot.

Francezii nu au ezitat să spună faptul că Norvegia și Danemarca au făcut mici aranjamente cu organismul mondial pentru a se putea întâlni în cel mai bun caz doar în finală. Dar Franța își dorește să strice calculele, adică să câștige grupa și să evite astfel și posibilitatea unui duel cu Olanda în sferturile de finală.

Les Bleues au al doilea atac din grupele principale, cu o medie de 33.5 goluri. În schimb, față de alți ani, apărarea lor nu a mai fost chiar ca un zid. Cu o medie de 26.25 nu intră în primele 10. Chloé Valentini a fost cea mai bună marcatoare a echipei până acum, cu o medie de 4.6 goluri.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

Norvegia este la rândul ei calificată deja în sferturile de finală. Și probabil a fost cea mai completă selecționată de până acum la Campionatul Mondial.

Trupa condusă de Thorir Hergeirsson a câștigat toate meciurile la cel puțin 10 goluri diferență. Nici nu a avut adversari dificili, astfel că și pentru nordice acest joc cu Franța reprezintă un prim test adevărat. Norvegia a avut de departe cel mai bun atac de până acum. În grupa principală are o medie incredibilă de 37.25 goluri. Iar victoriile au fost obținute la o diferență medie de 14.5 goluri. Spre exemplu, în ultimul meci, contra Slovenia, formația de pe locul 3, a înregistrat 34-21.

Norvegia a jucat un handbal încântător, având o echipă legată. Jucătoarele de bază joacă împreună de câteva turnee finale bune. Omogenitatea este un factor cheie în tentativa de a obține un nou titlu mondial.

Camilla Herrem a devenit o favorită la câștigarea titlului de golgheter. Ea este acum pe locul 4, cu 33 de goluri marcate, dar Eliza Buceschi și Soukeina Sagna (Senegal), aflate în față, vor mai avea un singur meci la Campionatul Mondial.

Statistica meciurilor directe Franța v Norvegia

Franța și Norvegia sunt adversare de tradiție, se întâlnesc aproape anual, măcar în jocuri de pregătire. În vară, Franța a învins Norvegia cu 30-18, dar nordicii au fost fără multe jucătoare de bază. În acest ciclu olimpic la nivel oficial, cele două naționale au încheiat astfel meciurile directe:

Franța – Norvegia 20-22, Euro 2020 (finală)

Franța – Norvegia 22-29, Mondial 2021 (finală)

Norvegia – Franța 28-20, Euro 2022 (semifinale)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Franța v Norvegia

Față în față sunt cele mai ofensive echipe de la acest Mondial, ambele cu o medie de peste 33 de goluri în grupa principală. Pentru peste 53.5 goluri avem o cotă 1.75 la Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Franța vs Norvegia Pont: Handicap Norvegia – 2.5 goluri

Norvegia joacă pe teren propriu, la Trondheim, iar acest lucru reprezintă deja un avantaj destul de important. Apoi, echipa lui Hergeirsson a fost constantă, a fost puternică în ambele faze ale jocului. Franța a fost mai oscilantă până la această dată. Sigur, în ultimii ani, Les Bleues au obținut la rândul lor unele victorii importante în fața Norvegiei. Nordicele au câștigat însă la cel puțin 7 goluri diferență ultimele două jocuri directe și pariem că vor obține și acum un succes fără emoții. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+84.8
Câștigate
55
Pierdute
32
2
Gabriel Morariu
+63.71
Câștigate
34
Pierdute
14
3
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9

Cele mai recente avancronici