Franța - Germania, Ponturi Pariuri Handbal Masculin, Campionatul Mondial, 24.01.2023

Handbal

Cota: 2.10

Adaugat de: Marius Huțu

25 Ian 2023 01:17 921 0
Logo Franta Franta
Logo Germania Germania
VS
21:30 25 Ianuarie 2023
Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Analiză și informații pentru Franta v Germania

Drumul Franței către câștigarea titlului cu numărul 7 la Campionat Mondial de handbal masculin cuprinde o dispută cu Germania în sferturile de finală (miercuri, ora 21:30), eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Franta: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Franța a avut un parcurs fără greșeală în primele două faze ale întrecerii, reușind să obțină maximum de puncte din fiecare meci. Câteva partide au fost rezolvate ușor, așa cum au fost întâlnirile cu Arabia Saudită, Muntenegru și Iran, câștigate la peste 10 goluri diferență. Pentru celelalte victorii a fost pusă însă la încercare, dar totul a fost cu happy-end: 26-24 cu Polonia, 35-31 cu Slovenia și 28-26 cu Spania.

Echipa pregătită de Guillaume Gille a terminat pe primul loc în Grupa 1 principală și este una dintre marile favorite la câștigarea Campionatului Mondial. Dar până aici nu a fost nimic ieșit din comun, un astfel de scenariu pentru Les Bleus era așteptat. Cu rezultatele de până acum, ei și-au extins seria calificărilor consecutive în sferturile de finală ale CM la 16.

Ediția 2023 este a patra din istorie în care Franța a câștigat primele șase meciuri la Campionatul Mondial. În două din cele trei ocazii precedente a obținut și titlul mondial, în 2001 și 2017. Al treilea caz de acest gen a fost consemnat în 2021 în Egipt. „Les Experts” au trecut și de sferturile de finală, dar au terminat atunci cu două înfrângeri, în semifinale și în finala mică, astfel că s-au clasat pe locul 4.

Absent în ultimele două meciuri din cauza unei accidentări, decanul echipei, Nikola Karabatic (38 ani), va reveni în teren pentru jocul cu Germania. „Încă mai am dureri, dar e în regulă. Cu toții suntem obișnuiți să jucăm cu durere și să strângem dinții,” a mărturisit starul francez, care speră că acesta nu va fi ultimul lui joc la un Campionat Mondial.

Franța a impresionat la multe capitole, dar una dintre armele preferate este jocul cu pivotul. Ludovic Fabregas și Nicolas Tournat sunt însă în mare formă și pot înclina decisiv balanța în sferturile de finală.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Germania: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Germania și-a construit o nouă națională, cu un an și jumătate înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris și este gata să se ia din nou la întrecere cu marile forțe ale handbalului mondial. Din echipa cu care s-a deplasat la JO de la Tokyo în 2021 au mai supraviețuit doar patru oameni, Andreas Wolff, Johannes Golla, Kai Hafner și Paul Drux

Principalul obiectiv, o calificare în sferturile de finală, care duce la „preolimpice” a fost îndeplinit. În principiu, echipa lui Alfred Gislason va juca de acum cu mai puțină presiune, așa cum s-a întâmplat inclusiv la ultimul meci din grupa principală cu Norvegia, pierdut pe final cu 28-26. Până la acest joc, nemții adunaseră cinci victorii. Partidele cu Serbia (34-33) și Olanda (33-26) au fost cele mai importante în drumul spre fazele eliminatorii. Germania a terminat grupa principală pe locul 3.

Întreg jocul german se învârte în jurul starului în devenire Juri Knorr, un centru de 22 de ani de la Rhein Neckar Lowen. El se luptă în principiu cu Mathias Gidsel pentru titlul de golgheter la ediția acestui Mondial. Una din cheile Germaniei va fi fără doar și poate chiar evoluția lui Knorr, el pare uneori de neoprit în relația unu-la-unu, dar nemții nu au ajuns aici doar pentru că îl au pe acest jucător la dispoziție. Echipa lui Gislason se apără foarte bine și au între buturi unul dintre cei mai buni portari din lume, pe Andreas Wolff.

Hendrik Pekeler și Patrick Wiencek au luat decizia de se retrage de la echipa națională, dar selecționerul a găsit alte soluții bune pentru postul de pivot. Iar Johannes Golla a devenit la rândul lui o piesă cu greutate pentru Germania. Jucătorul de la Flensburg este al doilea marcator al echipei, cu 23 de goluri.

Ultimele șase meciuri directe, dintre care cinci au fost la turneele finale, s-au încheiat cu o diferență maximă de 2 goluri. Pentru un succes cu handicap +3,5 goluri Germania, cota este 1.80 în oferta de pariuri Betano.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Franta v Germania

Franța a câștigat cele mai recente trei jocuri directe în turnee finale. Ultimul succes a fost realizat în grupă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu 30-29. Nemții au învins selecționata lui Gille anul trecut într-un amical înainte de Euro, cu 35-34.

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Franta v Germania

Ultimele șase meciuri directe, dintre care cinci au fost la turneele finale, s-au încheiat cu o diferență maximă de 2 goluri. Pentru un succes cu handicap +3,5 goluri Germania, cota este 1.80 în oferta de pariuri Betano.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Franta vs Germania Pont: Peste 7,5 eliminări de 2 minute

Într-un război al nervilor tari, cu multă adrenalină și jucători surescitați de miza întâlnirii, se pot naște destule dueluri tari, la limită, pe care oficilii jocului le vor sancționa cu siguranță cu eliminări. Se joacă pentru o calificare în semifinale, avem în față o confruntare KO, astfel că în niciun caz nu vom vedea la lucru două echipe pasive. Estimăm că vom avea peste 7,5 eliminări de 2 minute. Franța are o medie de 3 eliminări / joc, a Germaniei este ceva mai mică – 2,5 / meci, dar intensitatea va fi cu totul alta față de tot ce au avut până acum cele două reprezentative. Cota propusă de Superbet pariuri sportive a fost și ea destul de tentantă. Să fie verde!

Pont pariuri: Peste 7,5 eliminări de 2 minute

Miza: 7/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Marius Huțu

Ponturi:

11

Castigate:

4

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 am făcut parte din echipa Eurosport România, iar azi sunt membru al echipei We Love Sport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici