1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Ferencvaros vs Esbjerg

Ferencvaros - Esbjerg, Ponturi Pariuri Handbal Feminin, Liga Campionilor, 03.06.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-06-03 01:44:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

03 Iunie 2023, 19:00

Ferencvaros FTC Handball

Ferencvaros FTC Handball

versus
Esbjerg Handbal

Esbjerg Handbal

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ferencvaros FTC Handball v Esbjerg Handbal

Ferencvaros – Esbjerg este o confruntare inedită în turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin. Cele două formații se înfruntă în a doua semifinală, sâmbătă, de la ora 19:00, eveniment pentru care am selectat și pariuri.

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Ferencvaros FTC Handball: Forma echipei, știri și statistici

Ferencvaros și-a îndeplinit în sfârșit visul, de a juca un turneul Final Four în fața propriilor suporteri, după ce a ratat precedentele opt tentative. Sezonul 2019/20 a fost întrerupt din cauza pandemiei. Echipa lui Gabor Elek nu era așteptată aici nici în acest an, dar a produs o uriașă surpriză, cum rar se vede. A eliminat Metz în sferturile de finală, după ce a cedat în manșa tur pe teren propriu cu 32:26. În returul din Franța, văzut ca unul de sărbătoare pentru adversară, Fradi a câștigat cu un incredibil 33:26!

Formația maghiară a terminat pe locul patru în faza grupelor, cu șapte victorii, un egal și șase înfrângeri. Deși nu a avut un sezon ușor, de câteva luni fiind nevoită să se descurce și fără principala apărătoare Beatrice Edwige, accidentată destul de serios, Fradi are în cele din urmă un an reușit. A pierdut titlul în Ungaria, dar a câștigat Cupa, după o finală cu Gyor în aprilie, scor 28:27. Bineînțeles, performanța de pus în ramă este această calificare în Final Four.

Interesant este faptul că antrenorul Gabor Elek va părăsi echipa după acest turneu final, la capătul unui mandat de 16 ani. Plecarea a fost anunțată înaintea succesului împotriva echipei Metz.

Ca un detaliu de culoare, Ferencvaros este prima echipă care a acces în Final Four după ce a pierdut 7 jocuri până la această dată! De asemenea, este formația cu cea mai scăzută medie de goluri dintre cele patru calificate în faza finală în acest sezon, cu 28,9 / meci. Defensiv, lucrurile au arătat însă bine și fără Edwige, iar Ferencvaros ajunge la acest meci cu o medie de 26,5 goluri primite. Zsuzsanna Tomori a rămas stâlpul apărării.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Esbjerg Handbal: Forma echipei, știri și statistici

Esbjerg este o echipă care merită toată atenția în faza finală a Ligii Campionilor, fiind creditată cu șanse bune să readucă trofeul în Danemarca, după o pauză de 13 ani. Ultima câștigătoare din această țară a fost Viborg (2010), care a învins în ultimul act Oltchim. De atunci, nicio reprezentantă a Danemarcei nu a mai acces nici în finală.

Esbjerg este la a doua prezență în Final Four, după cea din 2022, când a terminat pe locul 4. De fiecare dată, echipa daneză a făcut pasul decisiv după o „dublă” cu CSM București. În acest an a câștigat ambele meciuri contra campioanei României din sferturile de finală, scor general 65:59, cu o primă manșă adjudecată pe teren propriu cu 32:28 și a doua în deplasare, 33:31.

Formația lui Jesper Jensen aleargă după o triplă istorică în acest sezon. A cucerit deja Cupa Danemarcei la începutul lunii aprilie, când a învins Odense (33:22), iar în prezent mai are nevoie de încă un succes în campionat, pentru a obține și aici trofeul. Marți a învins tot Odense în primul joc al finalei, cu 27:26 în deplasare, după ce l-a condus cap-coadă, chiar și cu 6 goluri diferență, dar pe care l-a încheiat cu mari emoții, după o revenire puternică a adversarei. Dar Esbjerg și-a atins obiectivul pentru acest prim meci al finalei interne, un succes, care i-a păstrat tonusul la cotele cele mai înalte înaintea acestui weekend. Formația daneză a ajuns la 21 de victorii consecutive.

Esbjerg se laudă în prezent cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon al Ligii Campionilor - 575. În același timp dă și golgheterul competiției, pe Henny Reistad, cu 130 de reușite, cu 12 mai mult decât oricare altă jucătoare. Norvegianca mai are nevoie de 10 goluri, pentru a deveni cea mai bun marcatoare a tuturor timpurilor din istoria Final Four. Recordul este deținut în prezent de Nycke Groot și Anita Gorbicz.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Ferencvaros FTC Handball v Esbjerg Handbal

Șase partide s-au adunat până azi între cele două echipe. Ferencvaros a câștigat două, Esbjerg trei, iar un joc s-a încheiat la egalitate. Cele mai recente jocuri au avut loc în sezonul trecut, în grupă. În Ungaria s-a terminat 31-31, în Danemarca s-a impus Esbjerg cu 33-27.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Ferencvaros FTC Handball v Esbjerg Handbal

Henny Reistad a câștigat deja Liga Campionilor cu Vipers, după un Final Four de poveste în urmă cu 2 ani, în care a fost desemnată și MVP. Norvegianca se simte în largul ei atunci când joacă în Budapesta. Pe de altă parte, a ajuns aici după un alt sezon extraordinar, iar cifrele din dreptul ei confirmă acest lucru. Reistad va fi foarte probabil piesa centrală și în a doua semifinală. Ea are o cotă de 1.70 în oferta de pariuri Betano pentru over 6,5 goluri. Dacă îi iese jocul, poate marca și 10 goluri.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Ferencvaros FTC Handball vs Esbjerg Handbal Pont: Handicap Team Esbjerg – 2,5 goluri

Ferencvaros va avea publicul în spate, sala din Budapesta va fi un adevărat vulcan. Dar va face însă față și presiunii, pentru că va apăsa și pe umerii gazdelor? Esbjerg este o echipă care joacă în mod constant, dacă ai comis erori, te taxează imediat. Ritmul pe care îl imprimă danezele va fi greu de menținut. Trupa lui Jesper Jensen a arătat în ultiumele luni ca o veritabilă campioană. Fradi trebuie să prindă o zi perfectă ca să oprească Esbjerg. Mergem pe echipa cu o diversitate mai mare în atac, inclusiv cu jucătoare care pot veni de pe bancă și să schimbe soarta jocului (Esbjerg). Patru interi stelari nu au cum să încapă la 9 metri (Reistad, Breistol, Tranborg și Mork).

Miza: 7/10
Cota: 1.82
Status: Pierdut

Ferencvaros FTC Handball vs Esbjerg Handbal Pont: Victorie Esbjerg

Esbjerg este favorită la câștigarea trofeului, având o echipă foarte puternică, am văzut-o și cu CSM în semifinale. Un joc în viteză, cu handbaliste valoroase pe toate posturile, dar și cu o jucătoare de excepție, norvegianca Reistad, golghetera actualei ediții de Champions League. Ferencvaros a ajuns miraculos în Final Four, după ce pierduse acasă în fața lui Metz la șase goluri diferență, dar ce s-a întâmplat la retur în repriza a doua a fost de domeniul fantasticului. Echipa din Ungaria și-a depășit condiția. În mod normal, nu poate mai mult de atât. De aceea, consider că Esbjerg poate câștiga acest joc pentru a ajunge in finală. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Handbal - Liga Campionilor feminin

Victorie Esbjerg

1.42
Miza: 8/10
Cota: 1.42
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici