1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Porto vs Dinamo

Porto - Dinamo, Ponturi Pariuri Handbal Masculin, Liga Campionilor, 08.02.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-02-07 20:51:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

08 Februarie 2023, 21:45

FC Porto

FC Porto

versus
Dinamo Bucureşti CS

Dinamo Bucureşti CS

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FC Porto v Dinamo Bucureşti CS

Dinamo își reia aventura în Liga Campionilor la handbal masculin, miercuri, de la ora 21:45, cu un meci în deplasare pe terenul echipei FC Porto. Concluzionăm cu pariuri după prezentarea situației în cele două tabere.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Porto: Forma echipei, știri și statistici

Cu patru etape înainte de finalul fazei grupelor, FC Porto este ca și eliminată din competiție. A rămas fără șanse să se califice în play-off, după ce a obținut un singur punct în primele 10 partide. De altfel, „dragonii” sunt singura echipă din competiție în actuala stagiune fără nicio victorie. Singurul meci în care au evitat înfrângerea a fost pe 1 decembrie, într-o dispută pe teren propriu cu Magdeburg (31-31).

Mai multe meciuri au avut rezultate strânse la final, dar acesta nu este pur și simplu sezonul lui Porto. Cele nouă înfrângeri au fost suferite la o diferență medie de 4,33 goluri.

În ciuda situației în grupă, Porto își propune să iasă cu capul sus din competiție și să obțină una-două victorii până la final. Antrenorul Magnus Andersson are un lot consistent, cu mulți oameni care au jucat și la Campionatul Mondial din luna ianuarie.

Interul dreapta Jack Thurin a declarat că Porto caută o revanșă împotriva echipei Dinamo București, după eșecul din tur cu 32-27: „Suntem suficient de buni pentru a câștiga aceste meciuri dificile din Liga Campionilor. Ne-am descurcat bine în România, sper că am învățat ceva ca să putem câștiga acum”.

Portughezii au revenit în competițiile oficiale, după 47 de zile de așteptare, cu o evoluție în optimile de finală ale Cupei Portugaliei. „Dragonii” au avut mai degrabă un antrenament cu Académico de Viseu, formație pe care au învins-o cu 47-23. Diogo Branquinho, cu 11 goluri, a fost cel mai bun marcator al meciului.

„Sunt foarte mulțumit de felul în care am jucat, ne-am distrat și am rămas concentrați de la început până la final. Sunt foarte mulțumit, antrenamentul a fost intens. Am fost în Franța să jucăm trei amicale, am avut trei rezultate bune și simt că ne îmbunătățim din ce în ce mai mult. Miercuri o să jucăm la alt nivel, dar e bine că precedăm acest meci cu o victorie”, a spus Andersson după prima evoluție oficială din 2023.

În pauza competițională, Porto l-a transferat pe Mamadou Diocou, un jucător de mâna stângă spaniol de origine senegaleză, pentru a acoperi accidentarea danezului Jakob Mikkelsen. În prima parte a sezonului, el a fost împrumutat de FC Barcelona la Ciudad de Logroño, unde a devenit al patrulea marcator în Liga spaniolă., El poate juca atât inter dreapta, cât și extremă.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Dinamo Bucureşti CS: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo București a acumulat cu 10 puncte mai mult decât Porto, reușind să intre astfel între primele patru formații din Grupa A. Trupa lui Xavier Pascual mai are nevoie practic de două puncte din opt posibile pentru a-și confirma matematic calificarea în play-off. Dar reprezentanta României a văzut până acum cam pe unde se află și vrea chiar mai mult, în primă fază să rămână în Top 4 în grupă, pentru a avea șansa să joace pe teren propriu „dubla” din play-off.

Lupta echipei Dinamo pentru locul 4 se va duce în principal cu GOG (Danemarca), echipă aflată la două puncte în urmă. „Dulăii” au șanse chiar să atace locul 3 al lui Magdeburg, dar focusul lor rămâne pentru moment să câștige această bătălie cu gruparea daneză. Cele două echipe se vor înfrunta peste două săptămâni în București, iar campioana României speră să rămână în față până atunci. Jocul cu PSG de săptămâna viitoare, din Franța, va fi greu de câștigat, astfel că dinamoviștii vor investi multă energie în acest meci.

Dinamo s-a deplasat cu echipa completă în Portugalia. Egiptenii Ali Zein și Mamdouh Shebib au făcut deja joncțiunea cu lotul. Echipa a căutat să-și intre în ritm în cele două jocuri din Liga Națională pe care le-a disputat în deplasare, cu CSM Oradea (38-28) și Poli Timișoara (35-24).

Să mai spunem că Dinamo a încheiat anul trecut în forță în Liga Campionilor, cu 5 meciuri consecutive fără înfrângere. După un 29-36 cu PSG în București, a adăugat trei victorii și două egaluri la zestrea din clasament. Dinamo are o medie de 30,4 goluri, iar din deplasare a adus deja 5 puncte, după 38-38 cu GOG, 29-28 cu PPD Zagreb și 28-26 cu Wisla Plock. Singurul joc pierdut pe teren străin a fost la Veszprem (30-33).

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe FC Porto v Dinamo Bucureşti CS

Dinamo și Porto s-au înfruntat deja de trei ori în Liga Campionilor. Bucureștenii au trecut în avantaj în acest sezon:

Dinamo – Porto 26-27, septembrie 2021

Porto – Dinamo, 31-32, februarie 2022

Dinamo – Porto 32-27, octombrie 2022

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru FC Porto v Dinamo Bucureşti CS

Dinamo pune mare preț pe acest joc și pe cel cu GOG, în tentativa de a termina pe locul 4 în grupă. Victorii în cele două partide i-ar fi, teoretic, suficient pentru acest obiectiv. Pentru un succes la Porto, care mai joacă doar pentru blazon în grupă, are o cotă de 2.10 în oferta de pariuri Betano.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Porto vs Dinamo Bucureşti CS Pont: Dinamo peste 30,5 goluri

Dinamo a setat o medie de 36,5 goluri în primele jocuri oficiale din 2023, dar sigur că adversari precum Oradea și Timișoara nu se compară cu Porto. Echipa lui Xavier Pascual a căutat să ia viteză în confruntările de pe plan intern și în principiu a reușit. Campioana României a marcat 32 de goluri contra echipei FC Porto în ultimele două partide, inclusiv în singurul meci disputat în Portugalia. Dinamo este o echipă care înscrie în medie peste 30 de goluri în acest sezon și pariem că va reuși să treacă de această graniță și acum, într-o partidă în care nu se va juca totuși la sacrificiu.

Handbal - Liga Campionilor masculin

Dinamo peste 30,5 goluri

1.90
Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

FC Porto vs Dinamo Bucureşti CS Pont: Peste 29,5 goluri Dinamo

Porto a primit cel puțin 31 de goluri în fiecare din ultimele șapte partide disputate în această grupă de Champions League! A luat și 32 de la Dinamo, în tur, apărarea este destul de ușor de depășit și, în plus, portughezii nu mai au șanse de calificare în faza următoare a competiției, așa că vor aborda meciul mai detașat, vor încerca să înscrie cât mai mult, dar vor și primi destul de multe goluri. Linia de 30 de goluri nu este greu de atins de băieții lui Xavi Pasqual, antrenorul spaniol impunând acest obiectiv la orice partidă. "Câinii" au avut 30 de reușite în deplasarea de la Veszprem și 38 la GOG, echipe mai puternice decât Porto. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Handbal - Liga Campionilor masculin

Peste 29,5 goluri Dinamo

1.57
Miza: 7/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici