1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. FC Barcelona – THW Kiel, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 29.12.2020. A treia finală între cele două echipe

FC Barcelona – THW Kiel, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 29.12.2020. A treia finală între cele două echipe

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-12-29 02:07:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

29 Decembrie 2020, 21:30

FC Barcelona

FC Barcelona

versus
THW Kiel

THW Kiel

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FC Barcelona v THW Kiel

FC Barcelona și THW Kiel se înfruntă marți, de la ora 21:30, în finala Ligii Campionilor la handbal masculin – ediția 2019-2020. Am selectat și pariuri, dar să vedem pentru început câteva detalii după meciurile celor două formații din semifinalele de luni. Jocul se desfășoară la Koln.

FC Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

FC Barcelona este din nou într-o finală de Liga Campionilor după o pauză de 5 ani, iar dacă va câștiga în fața germanilor devine prima echipă cu 10 trofee în istoria competiției. În semifinale, catalanii au câștigat destul de clar cu PSG, cu 37-32. Pe parcursul întâlnirii au avut și șapte goluri diferență. Ei au dat impresia că au păstrat multe resurse și pentru finala de marți.

Portarul Kevin Moller a făcut o primă repriză de excepție, deși a început pe banca de rezerve, după 30 de minute acumulând 8 parade și un procentaj de 66,7%. În atac a strălucit Dika Mem, autor a 8 goluri, dar nu trebuie omis nici randamentul lui Aron Palmarsson, care a fost recuperat la timp și a înscris 6 goluri. Blaz Janc, Luka Cindric și Ludovic Fabregas au fost alți componenți ai echipei care și-au lăsat amprenta asupra jocului.

Antrenorul Xavier Pascual a propus un „handbal total” și cu PSG. Barcelona a terminat jocul cu nu mai puțin de 60 de aruncări la poartă, cu 8 mai multe decât echipa franceză. Iar cu cele 37 de goluri înscrise la final a reușit să fie în media sezonului – 36,25 goluri.

Ar mai fi de spus că echipa catalană este singura din Europa care are victorii pe linie în acest sezon. Cea cu PSG a însemnat a 27-a și niciun adversar nu s-a apropiat la mai puțin de 3 goluri diferență.

THW Kiel: Forma echipei, știri și statistici

THW Kiel a obținut o calificare eroică în finală, după succesul cu Veszprem cu scorul de 36-35. Pentru a ajunge în ultimul act, „zebrele” au fost nevoite să treacă și prin 10 minute de prelungiri.

Reprezentanta Germaniei a avut o evoluție inconstantă, dar pe undeva explicabilă, având în vedere că la mijlocul lunii decembrie a stat 10 zile în carantină. Jocul l-a câștigat printr-o mobilizare exemplară, reușind, totodată, să speculeze momentele de slăbiciune ale adversarei. În prima repriză, a lovit în dese rânduri pe contraatac și a marcat multe goluri ușoare, cu poarta goală. Pe parcursul întâlnirii a înscris nu mai puțin de șase goluri în poarta goală a maghiarilor.

Pe de altă parte, THW Kiel a arătat că se descurcă mai greu în „pozițional”. La fel de adevărat, startul Sander Sagosen a prins o zi mai modestă, cu 5 goluri marcate din 14 aruncări. Omul numărul 1 a fost indiscutabil pivotul Hendrick Pekeler, cu 8 goluri. O parte dintre ele le-a înscris pe contraatac.

Din fericire pentru THW Kiel, Domagoj Duvnjak și Rune Dahmke au fost refăcuți și au jucat și cu Veszprem. Primul a intrat pe parcurs și a contribuit cu 4 goluri. Lipsesc în continuare Pavel Horak și Magnus Landin din cauza infecțiilor cu Covid-19.

Statistica meciurilor directe FC Barcelona v THW Kiel

Barcelona a jucat de două ori cu THW Kiel în noiembrie, în Liga Campionilor, ediția 2020-2021. Catalanii s-au impus de fiecare dată, cu 32-26 în Germania și cu 29-25 în „Palau Blaugarna”. Cele două formații sunt adversare de tradiție și au la activ și două confruntări în finale. În 2000 a câștigat Barcelona cu 54-52 la „general”. Încă se juca cu două manșe la vremea respectivă. În 2010, Kiel și-a luat revanșa, reușind să se impună cu 36-34.

Cote pentru FC Barcelona v THW Kiel

În trei din ultimnele patru partide directe, Barcelona s-a impus la cel puțin patru goluri diferență, inclusiv în cele două jocuri din acest sezon. Pentru o „repetiție” în finala de la Koln, H1 -3,5 goluri, la SuperBet pariuri sportive cota este 1.85.

FC Barcelona vs THW Kiel Pont: FC Barcelona peste 33,5 goluri

Barcelona poate impune azi un ritm cu peste 60 de atacuri într-un joc. Fiind vorba de finală, mă aștept să atingă potențialul maxim cu această ocazie. Cu o eficiență a atacului cifrată în jurul a 60% și a aruncărilor la poartă undeva la 65%, catalanii pot atinge 34 de goluri și cu THW Kiel. Au și mai multă prospețime, după un meci mai accesibil în semifinale. La finalul partidei cu PSG, în care a marcat 37 de goluri, am avut senzația că Barcelona nu a dat chiar totul și a păstrat destule „gloanțe” și pentru această finală.

Handbal - Liga Campionilor masculin

FC Barcelona peste 33,5 goluri

1.90
FC Barcelona vs THW Kiel

29 Dec 20, 21:30

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

FC Barcelona vs THW Kiel Pont: FC Barcelona peste 31,5 goluri

Barcelona pornește mare favorită în finala Champions League la handbal masculin după jocul excelent făcut în semifinala cu PSG. Formația spaniolă a marcat de 37 de ori în poarta francezilor și linia pe care o vom alege pentru acest pariu este mult mai jos, anume peste 31,5 goluri, barieră pe care Barcelona a depășit-o în cele mai recente 6 partide jucate. Va profita cu siguranță și de oboseala acumulată de Kiel care a jucat a doua semifinală și mai târziu decât Barcelona, dar a trecut și prin prelungiri, așadar componenții formației din Germania vor resimți efortul fizic și cred că vor ceda în acest meci. Cota pe care am selectat-o pentru acest pronostic care intră în proiectul #biletulzilei vine din oferta Betano pariuri sportive.

Handbal - Liga Campionilor masculin

FC Barcelona peste 31,5 goluri

1.45
FC Barcelona vs THW Kiel

29 Dec 20, 21:30

Miza: 1/10
Cota: 1.45
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici