Share

Barcelona - Nantes, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 12.06.2021

Handbal

Cota: 1.62

Adaugat de: Marius Huțu

11 Iun 2021 21:19 499 0
Logo FC Barcelona FC Barcelona
Logo HBC Nantes HBC Nantes
VS
19:00 12 Iunie 2021
Handbal - Liga Campionilor masculin

Analiză și informații pentru FC Barcelona v HBC Nantes

Barcelona și Nantes se luptă sâmbătă, de la ora 19:00, pentru al doilea loc în finala Ligii Campionilor la handbal masculin. Meciul se desfășoară la Koln (Germania) și este inclus și pe lista noastră de pronosticuri.

FC Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Barcelona a fost ca un uragan în acest sezon, exceptând momentul din 29 decembrie, când a fost învinsă de THW Kiel cu 33-28 în precedenta ediție a Ligii Campionilor, reprogramată din cauza pandemiei de coronavirus. În toate celelalte jocuri din acest sezon, catalanii au câștigat pe linie. Victoriile din Europa au fost realizate la diferență medie de 7.83 goluri.

O demonstrație de forță a fost făcută inclusiv în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Formația pregătită de Xavier Pascual, viitorul antrenor al echipei Dinamo București, nu a avut adversari foarte dificili, dar chiar și așa diferența a fost destul de mare în „dublele” cu Elverum (76-44) și Meshkov Brest (73-57).

Barcelona are de luat o revanșă personală după înfrângerea din finala de anul trecut. În același timp, Xavier Pascual își dorește să se despartă de echipă, după 12 ani, cu încă un trofeu. El a mat câștigat în 2011 și 2015. Aron Palmaresson, Raul Entrerrios, Cedric Sorhaindo, Kevin Moller și Jure Dolenec se depart la rândul lor de catalani după acest Final Four.

Băieții lui Xavier Pascual ajung la Koln pentru a noua oară în istorie, iar în 5 din 8 ocazii au reușit să treacă de semifinale. La ediția trecută au învins PSG în aceeași fază, cu 37-32.

HBC Nantes: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Nantes pornește fără fără doar și poate cu șansa a doua în această semifinală, dar afișează mult curaj înaintea confruntării cu Barcelona. Starea a fost „câștigată” în tururile precedente, când echipa franceză a eliminat din competiție alte două forțe. În optimele de finală a întrecut Vive Kielce, după 24-25 (acasă) și 34-31 în deplasare. Iar în sferturile de finală a eliminat o altă candidată la titlu, Veszprem: 32-28 (acasă) și 30-32 (deplasare). Aceste rezultate i-a dat aripi.

Cu siguranță că francezii au șansele lor împotriva catalanilor. Antrenorul Alberto Entrerrios, ajuns în premieră la acest nivel din postura de antrenor, a zâmbit când a fost întrebat dacă duminică seara se vede cu trofeul deasupra capului: „Nu mă văd câștigând Liga Campionilor, cum nici nu mă văd să pierd”. El a admis însă faptul că înfruntă în semifinale cel mai puternic adversar posibil. Cu siguranță că PSG ar fi fost un adversar mai la îndemână. L-a eliminat în 2018 în semifinale (scor 32-28), în ediția când a și jucat finala competiției, pierdută cu Montpellier. De asemenea, i-a învins pe parizieni în ultimul meci direct, desfășurat la finalul lunii aprilie, cu 25-24.

Kiril Lazarov, fost component la FC Barcelona, este jucătorul cu cea mai mare experiență din echipa celor de la Nantes. Trecut prin atâtea bătălii în Final Four, interul dreapta a declarat însă, conform L’Equipe, că la Koln nu sunt favoriți. În orice caz, echipa nu lui nu are nimic de pierdut și de la această ideea va și pleca la luptă.

Nantes are totuși o mică presiune. A terminat doar pe locul 3 sezonul în Franța și poate doar din postura de câștigătoare a Ligii Campionilor va putea să ia startul și în ediția următoare. În actualul sezon, nicio națiune nu a putut înscrie mai multe de 2 echipe.

Valero Rivera, Adria Figueras, Kiril Lazarov, David Balaguer și Eduardo Gurbindo sunt jucători care în trecut au evoluat și la FC Barcelona.

Statistica meciurilor directe FC Barcelona v HBC Nantes

Barcelona a învins Nantes în 5 din cele 6 partide în Liga Campionilor. Ultimele două dispute au avut loc chiar în acest sezon, în faza grupelor. Catalanii s-au impus cu 35-27 în Franța și cu 30-29 pe teren propriu.

Cote pentru FC Barcelona v HBC Nantes

Dika Mem este unul dintre candidații la titlul de MVP în Final Four. El este o mână sigură pentru Barcelona în aruncările de la distanță și luptă și pentru titlul de golgheter. El are o cotă 2.00 în oferta de pariuri Betano pentru faptul că va atinge cel puțin pragul de 7 goluri.

FC Barcelona vs HBC Nantes Pont: Total sub 65,5 goluri

Nantes are o șansă cu Barcelona doar dacă va reuși să o încetinească și mai ales dacă va evolua „curat” în atac, fără greșeli care să le ofere adversarilor șansa de a pleca pe contraatac. Toate cele 6 meciuri directe de până acum, inclusiv cele două din acest sezon, au avut maximum 62 de goluri la total. Tot pentru pariul selectat am avut în vedere faptul că Nantes are 12 meciuri la rând cu maximum 62 de goluri la total. Iar Barca s-a încadrat la under 62,5 goluri în 5 din ultimele 6 jocuri.

Pont pariuri: Total sub 65,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

14

Castigate:

2

Pierdute:

10

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici