1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Guif - Lugi, Ponturi Pariuri Handbal, Suedia, 14.03.2020. Oaspeții intră în play-off cu o victorie

Guif - Lugi, Ponturi Pariuri Handbal, Suedia, 14.03.2020. Oaspeții intră în play-off cu o victorie

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-03-14 00:19:00

Handbal - Suedia

14 Martie 2020, 19:00

Eskilstuna Guif

Eskilstuna Guif

versus
Lugi

Lugi

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Eskilstuna Guif v Lugi

Continuăm seria predicțiilor în handbalul din Suedia, de această dată cu selecții din liga masculină, de la partida Guif – Lugi, programată sâmbătă, de la ora 19:00.

Eskilstuna Guif: Forma echipei, știri și statistici

Eskilstuna Guif este pe locul 12 înaintea acestui meci, cu 15 puncte și indiferent de rezultatul final va juca într-un baraj, pentru a se menține în prima ligă. Gazdele mai au două jocuri la dispoziție în sezonul regulat și nu pot să urce mai sus de locul 11, care la rândul lui conduce spre baraj. În Suedia, în liga masculină, echipa clasată pe locul 14 retrogradează direct, iar cele pe locurile 11-13 la finalul sezonului regulat susțin jocuri de baraj cu trei adversare din liga secundă.

În ceea ce privește forma sportivă, Guif a pierdut patru din ultimele cinci partide, toate cu formații deja calificate în play-off. În ultima etapă, a cedat la limită cu IFK Ystdas (locul 5), scor 36-37. Ultimele cinci jocuri au fost au fost susținute în deplasare, iar singura victorie a veni la Helsingborg (29-26), ocupanta locului 13.

Guif are tot a 12-a linie de clasament și în jocurile de pe teren propriu, unde a obținut cinci din cele șase victorii obținute în total.

Lugi: Forma echipei, știri și statistici

Lugi este pe locul 8, cu 31 de puncte, iar cu un succes în acest meci își asigură locul în play-off. Cu două meciuri la dispoziție până la final, formația din Lund are un avans de două puncte față de Redbergslids. La egalitate de puncte, departajarea se face după golaveraj în Suedia.

Lugi IH a fost într-un regres față de sezonul trecut, când a terminat pe locul 5, dar încă mai poate urca. Cu două victorii în ultimele două runde, dar și cu puțin ajutor la „indirecte”, echipa poate termina pe locul 6 la finalul sezonului regulat.

Oaspeții sunt neînvinși în ultimele două jocuri, după succesul cu 26-25 la Varberg, ultima clasată,  și rezultatul de egalitate cu Redbergslids, scor 23-23, care i-a dat un serios impuls pentru play-off, chiar dacă a fost înregistrat pe teren propriu.

Statistica meciurilor directe Eskilstuna Guif v Lugi

În turul campionatului, Lugi s-a impus destul de strâns, cu 29-27. Oaspeții acestui joc au câștigat ultimele șapte jocuri directe. În sezonul trecut, succesul la Guif a fost mult mai clar, 32-25.

Cote pentru Eskilstuna Guif v Lugi

Lugi are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificarea în play-off și va încerca să plece cu ambele puncte de pe terenul echipei Guif pentru a scăpa de emoții. În ultima etapă, misiunea oaspeților va fi mult mai dificilă, pentru că va înfrunta Alingsas, liderul campionatului. Betano oferă cota 1.47 pentru un succes simplu și cota 1.70 pentru o victorie la cel puțin două goluri diferență a echipei Lugi.

Eskilstuna Guif vs Lugi Pont: Lugi peste 28,5 goluri

Guif – Lugi nu ar trebui să fie un joc încordat, mai ales în contextul în care lucrurile nu se schimbă semificativ pentru gazde, indiferent de rezultat. Și mai ales că se va disputa cu porțile închise din cauza coronavirusului, situație care ar putea favoriza un meci cu mai multe goluri. Gazdele au primit cel puțin 30 de goluri în trei din ultimele patru partide. Lugi trebuie să câștige, ar putea ajunge la rândul ei la cota 30.

Miza: 7/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici