1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Esbjerg vs Gyor

Esbjerg - Gyor, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Campionilor, 01.06.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-05-31 15:05:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

01 Iunie 2024, 16:00

Esbjerg Handbal

Esbjerg Handbal

versus
Gyor Audi ETO

Gyor Audi ETO

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Esbjerg Handbal v Gyor Audi ETO

Esbjerg și Gyor se înfruntă sâmbătă, de la ora 16:00, în prima semifinală din cadrul turneului Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin. Pariem pe acest meci, dar înainte de toate să vedem care a fost traseul celor două formații până la turneul final din Budapesta.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Esbjerg Handbal: Forma echipei, știri și statistici

Esbjerg s-a calificat pentru al treilea an consecutiv în Final Four, dar nu a reușit să câștige până acum în semifinale. În 2022, drumul spre finală i-a fost barat chiar de Gyor (27-32). Anul trecut a cedat în fața celeilalte echipe din Ungaria, Ferencvaros, cu 29-30.

Formația lui Jesper Jensen a mai crescut între timp în maturitate și speră că de această dată lucrurile vor sta diferit. Reprezentanta Danemarcei a terminat pe locul 2 în grupă, într-o bătălie până la final cu Metz și Ikast, iar în sferturile de finală nu i-a mai dat nicio șansă echipei Ferencvaros și a învins-o în ambele manșe, cu 26-25 în deplasare și 29-24 pe teren propriu.

Spre deosebire de Gyor, Esbjerg are deja două trofee câștigate în acest sezon, după ce a realizat „eventul” pe plan intern. În finala campionatului cu Nykobing, fetele lui Jespre Jensen au câștigat cât se poate de clar, cu 35-20, respectiv 25-20. Și după cum au arătat evoluțiile din „sfertul” cu „Fradi”, dar și în finala cu Nykobing și-au mai îmbunătățit și apărarea. În acest sezon din Liga Campionilor, Esbjerg a înregistrat o medie de 25,6 goluri la o medie de 50 de posesii, cea mai ridicată dintre cele patru participante în Final Four.

Trebuie spus că Esbjerg se va despărți la finalul acestui sezon de antrenorul Jesper Jensen, care se va concentra doar pe echipa națională.

Centrul de greutate al echipei este în jurul norvegiencelor Nora Mork și Henny Reistad. Prima a câștigat deja șase trofee în Liga Campionilor, iar dacă mai obține un titlu va egala recordul deținut de Katrine Lunde. Iar Henny, cea mai bună jucătoare a lumii în 2023, este deja golgheterul all-time în Final Four, cu 60 de goluri în 8 meciuri, așadar, are o medie de 6.5 goluri.

De subliniat faptul că formația daneză trebuie să se descurce și în Budapesta fără Mette Tranborg și Marit Rosberg Jacobsen. Ele lipsesc de mai multă vreme. Lungimea băncii de rezerve a echipei Esbjerg este, așadar, mai scurtă decât cea a adversarei. Dar merită menționat și faptul că a recuperat-o pe Kathrine Heindahl, pivotul care s-a accidentat grav la Mondialul din decembrie.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gyor Audi ETO: Forma echipei, știri și statistici

Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin a ajuns la a 10-a ediție, iar Gyor este la a noua prezență. Nicio altă echipă nu se poate compara din acest punct de vedere cu gruparea maghiară, care și-a trecut în cont și patru trofee în acest format al competiției. Ultimul a fost cucerit însă în urmă cu 5 ani.

Formația în alb și verde a ajuns în acest an la Budapesta după un sezon destul de zbuciumat. Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, clubul nu a câștigat niciun trofeu pe plan intern. În Europa, lucrurile au mers bine până în momentul în care Gyor a obținut calificarea directă în sferturile de finală. În primele 11 jocuri din grupă s-a impus de fiecare dată. Dar în ultimele trei a suferit două înfrângeri cu CSM București și Debrecen și a terminat la egalitate cu Brest Bretagne.

Pentru a încerca să-și salveze măcar sezonul european, conducerea clubului a decis să schimbe antrenorul la mijlocul lunii martie. În locul lui Ulrik Kirkely a fost adus Per Johansson. Din acel moment, Oftedal & Co au mai pierdut un singur joc dintr-un total de 11, în toate competițiile, returul cu Vipers din sferturile de finală disputata acasă, 24-26. Gyor câștigase însă în tur cu 30-23. Ca o consolare pe plan intern, echipa a învins și Ferencvaros cu 32-30. Rezultatul a contat doar pentru orgoliu, pentru că titlul fusese deja pierdut.

Cu câteva zile înainte de a ajunge la Final Four, Gyor a anunțat că i-a prelungit contractul lui Per Johansson pentru încă un sezon. Așadar, ajunge la turneul final plină de încredere și gata de a readuce titlul în oraș.

Competiția de la finalul acestei săptămâni este specială și pentru câteva jucătoare, care se vor despărți de club. În special pentru centrul Stine Bredal Oftedal, care a decis să pună punct carierei în această vară. Norvegianca a petrecut șapte ani în tricoul verde și alb, având în toți acești ani o constanță de invidiat.

Statistica meciurilor directe Esbjerg Handbal v Gyor Audi ETO

Esbjerg și Gyor s-au întâlnit de șase ori până acum în Liga Campionilor, toate meciurile fiind câștigate de echipa maghiară. Au fost adversare și la ultimele două ediții ale Final Fouir. În 2022, Gyor s-a impus în semifinale cu 32-27. În 2023, disputa a avut loc în finala mică, iar Gyor a ocupat locul 3, după 28-27.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Esbjerg Handbal v Gyor Audi ETO

Esbjerg este o echipă dinamică, cu o jucătoare Henny Reistad capabilă zi să câștige zi meciuri și de una singură. Pentru șansă dublă la finalul celor 60 de minute, Esbjerg are o cotă 1.90 la Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Esbjerg Handbal vs Gyor Audi ETO Pont: Total sub 56.5 goluri

Esbjerg a pierdut în semifinale în precedentele două ediții de Final Four, în primul rând pentru că apărarea a cedat de cel puțin 30 de ori cu Gyor, respectiv Ferencvaros. Dar probabil că echipa daneză a învățat din experiențele trecute și va încerca să acționeze în consecință. Evident, ritmul jocului va fi foarte important, dar va conta și cine îl va controla. Dacă Esbjerg va ști cum să întrerupă puțin ritmul echipei Gyor, atunci va avea o șansă bună să meargă în finală. După două partide ale echipei Esbjerg cu maximum 53 de goluri la total cu Ferencvaros, pariem că și acest joc se va încheia cu sub 56.5 goluri. Și partidele echipei Gyor cu Vipers au fost sub acest prag.

Handbal - Liga Campionilor feminin

Total sub 56.5 goluri

1.75
Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici