Share

Ponturi Handbal, Euro 2020: Elveția – Slovenia. Cum acced cele două naționale în Main Round

Handbal

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huţu

14 Ian 2020 10:38 957 0
Logo Elvetia
Logo Slovenia
Elvetia
Slovenia
VS
19:15 14 Ianuarie 2020
Handbal - Euro 2020

Analiză și informații pentru Elvetia v Slovenia

Elveția și Slovenia deschid marți, de la ora 19:15, meciurile în Grupa F la Campionatul European de Handbal Masculin, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pronosticuri.

Ambele reprezentative dețin șanse pentru calificarea în grupa principală 2. Înaintea ultimei etape, Slovenia ocupă primul loc cu 4 puncte, fiind urmată de Suedia – 2 puncte, Elveția – 2 puncte și Polonia – 0 puncte.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Elvetia: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Elveția a revenit la Campionatul European după o pauză de 14 ani și a reușit pentru moment să ia fața Poloniei, o națională cu experiență bogată și rezultate în ultimii 15 ani la acest nivel.

Reprezentativa pregătită de Michael Suter a obținut un succes mare în ultima partidă, 31-24 cu Polonia, iar Andre Schmid a dat recitat, reușind să înscrise nu mai puțin de 15 goluri, 10 din acțiune! De altfel, în jurul handbalistul de la Rhein Neckar Lowen se învârte și strategia Elveției la acest turneu final.

Această victorie a venit după o înfrângere cu 34-21 în fața Suedia, rezultat care face, totuși, dificilă misiunea reprezentativei din Țara Cantoanelor să se califice între cele mai bune 12 națiuni.

Înaintea jocului cu Slovenia, Elveția are două scenarii prin care poate pătrunde în Main Round. Primul depinde de propria evoluție: trebuie să învingă la 8 goluri diferență Slovenia, pentru a nu aștepta  jocul dintre Suedia și Polonia, care urmează de la ora 21:30. În cazul în care nu va câștiga la o asemenea diferență, atunci ar însemna că ajunge la mâna Poloniei. Obligatoriu, însă, Elveția trebuie să acumuleze un punct în plus față de Suedia, deci nu are varianta înfrângerii pentru această întâlnire.

Slovenia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Slovenia este una dintre revelațiile Campionatului European de Handbal Masculin, statut pe care l-a câștigat după victoria în fața Suedia cu 21-19. Dean Bombac & Co au învins una dintre favoritele la câștigarea titlului continental, nordicii evoluând și pe teren propriu la Malmo. Succesul a venit după alte două puncte obținute cu Polonia (26-23).

Astfel, Slovenia se află într-o situație ideală înaintea acestei întâlniri. Se califică în Main Round și dacă nu pierde la mai mult de șapte goluri. Totuși, nu-și permite să cedeze în Elveției pentru că ar fi destul de riscant. În cazul în care Suedia nu învinge Polonia în ultima partidă, ar merge în Main Round cu zero puncte. Așadar, efortul cu Suedia ar fi anulat.

Slovenia a fost preluată cu puțin timp înaintea Campionatului European de Ljubomir Vranjes, suedezul care a reușit să creeze o atmosferă foarte bună în cadrul echipei. Selecționata ex-iugoslavă a ratat calificarea la ultimul Mondial, contraperformanță care a durut. Acum, Slovenia încearcă să recupereze terenul pierdut și să ajungă la turneul preolimpic în urma acestui Campionat European.

Statistica meciurilor directe Elvetia v Slovenia

Elveția și Slovenia au fost adversare pentru ultima dată în calificările pentru Euro 2018. Atunci, slovenii au câștigat ambele partide cu 32-27 pe teren propriu și 33-20 în deplasare.

Cote pentru Elvetia v Slovenia

Slovenia este interesată în acest meci doar să câștige cele două puncte. Elveția a prins curaj după partida cu Polonia și își va juca la rândul ei șansa pentru a merge și mai departe. Foarte puțin probabil să mai aibă un accident precum cel din în prima zi cu Suedia. Pentru un Handicap +4,5 goluri Elveția, Betano oferă cota 1.72.

Elvetia vs Slovenia Pont: Dean Bombac peste 2,5 goluri

Slovenia nu-și permite să trateze acest meci lejer, în primul rând pentru că problema calificării încă nu a fost rezolvată, apoi partida Suedia – Polonia urmează după această confruntare. În aceste condiții, Ljubomir Vranjes va miza, în principiu, și în acest joc pe echipa de bază, mai ales că ar avea apoi trei zile la dispoziție pentru ca jucătorii să se refacă înaintea Main Round. În aceste condiții, Dean Bombac, „creierul” echipei, va avea, probabil, suficient timp la dispoziție pentru a marca 3 goluri în această întâlnire. Cu Suedia, într-un joc infinit mai greu, jucătorul de la Pick Szeged a terminat cu 5 goluri, asumându-și opt aruncări la poartă.

Pont pariuri: Dean Bombac peste 2,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici