Share

Ponturi Handbal, Play-off Campionatul Mondial: Elveția – Norvegia, oaspeții mari favoriți la calificare

Handbal

Cota: 1.67

Adaugat de: Marius Huţu

12 Iun 2018 11:04 772 2
Logo Elvetia
Logo Norvegia
Elvetia
Norvegia
VS
19:15 12 Iunie 2018
Handbal - Play-off, Campionatul Mondial masculin 2019

Analiză și informații pentru Elvetia v Norvegia

Continuăm seria predicțiilor din play-off-ul de calificare al Campionatului Mondial de handbal masculin cu manșa retur a partidei Elveția – Norvegia, programată marți, de la ora 19:15. După primele 60 de minute, nordicii au un avans de 6 goluri, ca urma a succesului de la Stavanger cu 32-26.

Elvetia: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Elveția a scăpat ”ieftin” după prima manșă, având în vedere că la un moment dat a avut și un handicap de 1 goluri, scor 12-23 (min. 38). Sigur, diferența de 6 goluri pe care o are de recuperat nu o face să se simtă mai confortabil înaintea jocului retur și este clar că are nevoie de ceva senzațional pentru a reuși să mai întoarcă situația la general în fața Norvegiei. După ce s-a întâmplat la Stavanger, Elveția trebuie să se apere mai bine. Nik Tominec, unul din cei 16 handbaliști ai gazdelor care vor fi în teren, a și remarcat faptul că în defensivă este cheia pentru a reuși imposibilul. Ca și startegie, Elveția speră să se închidă mai bine în apărare și să înceapă tare. ”Dacă reușim să luăm un avasn de 2-3 goluri, atunci totul va fi deschis”, a mai spus Tominec. În ultimul meci oficial de pe teren propriu, Elveția a fost învinsă în ianuarie de Bosnia cu 24-21. Nu sunt anunțate schimbări majore în echipa Elveției față de meciul tur.

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V E Î V V

Norvegia s-a relaxat în finalul jocului de la Stavanger, astfel că azi trebuie să fie atentă pentru a evita eventuale neplăceri. Cel mai important aspect, vedeta echipei Sander Sagosen este în mare formă – 10 goluri în manșa tur -, iar acest lucru reprezintă o garanție importantă în tentativa de a ajunge la Campionatul Mondial. Nu sunt semnalate probleme de lot înaintea partidei retur, astfel că nordicii sunt cu toate armele la dispoziție și gata să-și valorifice avantajul. De ce nu, să câștige și la Zug.

Statistica meciurilor directe Elvetia v Norvegia

Partida tur dintre Norvegia și Elveția (32-26) reprezintă și singurul joc oficial dintre cele două formații în ultimul an.

Cote pentru Elvetia v Norvegia

Pentru a avea totuși o șansă să doboare Norvegia, Elveția trebuie să facă o apărare magistrală. Sunt convins că s-a pregătit special pentru a-l bloca mai bine pe Sagosen. Un pariu abordabil ar fi, în acest caz, Norvegia înscrie maximum 30 de goluri, Betano oferind o cotă mai mult decât decentă – 2.00

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Norvegia vs Elvetia: Total sub 58.5 goluri

Norvegia este mare favorită la calificare, dar estimez că vom avea cu această ocazie un meci mai strâns, măcar în prima repriză. Elvețienii s-au pregătit pentru nordici să joace 7 vs 6, dar după partida tur cred că vor fi mai prudenți. Apărarea este elementul central pentru jocul retur și dacă vor putea să întrerupă mai bine jocul nordicilor, să închidă mai bine culoarele, să evite jocul de contraatac al adversarilor, atunci poate să iasă din teren cu un rezultat decent. Nu văd altceva decât o calificare a Norvegiei, dar cu un număr maxim de 58 de goluri, ca și în tur, când a fost totuși un meci mai avântat.

Pont pariuri: Total sub 58.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

21

Castigate:

12

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0