Elverum - Montpellier, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor 17.11.2021

Handbal

Cota: 1.98

Adaugat de: Marius Huțu

16 Noi 2021 23:20 910 0
Logo Elverum Handball Elverum Handball
Logo Montpellier HB Montpellier HB
VS
19:45 17 Noiembrie 2021
Handbal - Liga Campionilor masculin

Analiză și informații pentru Elverum Handball v Montpellier HB

Continuăm seria predicțiilor din Liga Campionilor la handbal masculin cu selecții de la partida Elverum – Montpellier, programată miercuri, de la ora 19:45, în cadrul Grupei A.

Elverum Handball: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Dacă ar fi să vorbim de o revelație în acest sezon în Liga Campionilor, atunci aceasta este cu siguranță Elverum. Norvegienii au obținut deja 8 puncte din primele 12 posibile. Ocupă locul 5 înaintea jocurilor din această săptămână, dar sunt la un punct distanță de liderul Montpellier.

Singura înfrângere de până acum a venit la THW Kiel, cu 41-36. Elverum și-a asigurat în proporție de peste 90% locul în play-off-ul competiției, chiar dacă mai sunt încă 8 runde până la final. A obținut 5 puncte din 6 posibile cu principalele adversare în lupta pentru Top 6, cu PPD Zagreb (27-27 deplasare și 30-25 acasă) și Meshkov Brest (30-27 în deplasare). Marea lovitură a toamnei a dat-o însă în Ungaria, la Pick Szeged, unde a câștigat cu 34-30.

Elverum este o echipă cu mulți jucători tineri, cu mare dorință de afirmare. Foarte probabil, câțiva își vor lua zborul către campionate mai puternice la finalul sezonului. Deși a schimbat mulți jucători în vară și a pierdut oameni importanți, formația lui Borge Lund nu a făcut niciun pas înapoi. Din contră.

Tobias Grondahl, un centru de 20 de ani, este jucătorul care a „explodat” în Liga Campionilor în acest sezon. El a marcat nu mai puțin de 23 de goluri în ultimele 3 partide și are acum un total de 36 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de 6 goluri / joc. O altă surpriză este Sindre Heldal, o extremă stânga de 22 de ani, care a ajuns deja la 27 de goluri.

Cu 30,7 goluri pe meci, Elverum are a treia defensivă din grupă. Acesta este doar al treilea joc pe teren propriu pentru norvegieni, după întâlnirile cu Vardar (27-27) și PPD Zagreb. Gazdele se vor bucura și de prezența fanilor, în Terningen Arena fiind așteptați aproximativ 2.500 de spectatori.

Montpellier HB: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V Î

Montpellier este cea mai în formă formație din Grupa A, după ce a legat patru victorii consecutive în ultimele partide, cu THW Kiel (37-30, acasă), Vardar Skopje (31-25, deplasare), Meshkov Brest (32-26, acasă) și PPD Zagreb (25-22, deplasare). O serie foarte bună pentru trupa lui Patrice Canayer, care se confruntă, în schimb, cu mari probleme pe plan intern.

Campioana Europei din 2018 a pierdut deja 4 partide în primele 9 etape din campionatul Franței, astfel că azi este doar la mijlocul ierarhiei, la 9 puncte distanță de liderul PSG. Lupta pentru titlu pe plan intern pare deja compromisă. Ultimul eșec a venit chiar în weekend, pe teren propriu, cu Aix (scor 27-28).

Montpellier are în componență câțiva jucători de clasă mondială. Unul dintre aceștia este Hugo Descat, extrema stângă venită de la Dinamo, care a făcut parte și din echipa Franței medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Omul care a impresionat însă cel mai mult în această toamnă a fost interul dreapta Julien Bos, care a marcat deja 34 de goluri. În toate cele 4 victorii, francezul în vârstă de 23 de ani a marcat cel puțin 7 goluri, vârful fiind atins cu Brest, când a terminat cu 11 reușite. Ult alt jucător care merită urmărit este centrul Kyllian Villeminot, care a excelat cu THW Kiel, când a marcat 8 goluri.

Montpellier a trecut la rândul ei de o medie de 30 de goluri. Pe plan intern, apărarea a fost departe de așteptări, dar în grupa din Liga Campionilor este cea mai bună, cu o medie de 28 de goluri primite.

Statistica meciurilor directe Elverum Handball v Montpellier HB

Cele două formații au mai fost adversare în Liga Campionilor în edișia 2016/2017. Fiercare a câștigat meciul de pe teren propriu, astfel:

Elverum – Montpellier 32-31

Montpellier – Elverum 31-24

Cote pentru Elverum Handball v Montpellier HB

Elverum este o echipă avântată, repune mingea rapid în joc. Apărarea nu este la fel de strălucitoare ca atacul. Gazdele au o medie de 29,5 goluri primite. Estimez că Montpellier va depăși pragul de 30 de goluri. Pentru over 30,5 goluri Montpellier am identificat o cotă 1.85 în oferta de pariuri Betano.

Elverum Handball vs Montpellier HB Pont: Victorie Montpellier

Montpellier pune mare preț pe evoluția din Liga Campionilor, în condițiile în care pe plan intern a pierdut deja lupta cu PSG. Iar jocul de la Elverum este foarte important pentru tot ce ar putea urma. Deși situația în grupă este echilibrată azi la vârf, primele 5 echipe fiind despărțite de maximum un punct, continui să cred că lupta pentru primele 2 locuri, care califică direct în sferturi, se dă între Kiel, Montpellier și Pick Szeged, formațiile cu șanse mai mari de a ajunge și în Final Four. De acum se va juca mai mult și sub presiune. Elverum a surprins plăcut până acum, dar are totuși mulți jucători tineri, fără experiență la cel mai înalt nivel. Mă aștept ca norvegienii să fie luați mai în serios și probabil că nu vor mai câștiga la fel de multe puncte până la finalul partidelor din grupă. Bătălia lor va fi pentru locurile 5-6 cu Vardar. La acest joc, cred că Montpellier se va desprinde în clasament. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Victorie Montpellier

Miza: 6/10

Cota: 1.98

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

24

Castigate:

12

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici