Share

Ponturi Handbal, Campionatul Mondial Feminin U18: Egipt – Ungaria, dispută disproporționată

Handbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huţu

11 Aug 2018 12:24 494 0
Logo Egipt
Logo Ungaria
Egipt
Ungaria
VS
19:00 11 August 2018
Handbal - Campionatul Mondial de junioare U18

Analiză și informații pentru Egipt v Ungaria

În aceste zile în Polonia se desfășoară Campionatul Mondial de handbal feminin sub 18 ani (U18 – junioare), la care este prezentă și România. Echipa antrenată de Carmen Amariei are azi zi liberă, astfel că ne îndreptăm atenția pentru un prim pont la partida Egipt – Ungaria, programată de la ora 19:00. Cele două naționale fac parte din Grupa B, alături de Danemarca, Croația, Suedia și Chile.


Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

Egipt: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Egipt va încheia foarte probabil pe ultimul loc în grupă, după ce a pierdut cel mai important joc cu Chile (scor 12-23). Selecționata africană a cedat, așa cum era de așteptat, și în următoarele meciuri cu Croația și Danemarca, dar la diferența mai mici, cu 24-31, respectiv 15-24. Egipt a sosit în Polonia din postură de campioană a Africii la categoria sub 17 ani, după ce a câștigat partidele cu Angola și Tunisia, reprezentative mult mai bine cotate la senioare. Lotul este format din handbaliste care activează doar pe plan intern și numai 5 fete au împlinit 18 ani.

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Ungaria este una din marile favorite la câștigarea unei medalii, iar parcursul de până acum a confirmat acest lucru: 29-24 cu Suedia, 42-13 cu Chile și 27-21 cu Croația. Reprezentativa maghiară se află într-o luptă directă cu Danemarca pentru locul 1 în grupă. Ungaria a venit în Polonia, după ce anul trecut s-a clasat pe locul 3 la Europene și a câștigat Festivaul Olimpic al Tineretului European. Lotul pare destul de valoros, Tamara Pal și Emoke Varga fiind câștigătoare ale Ligii Campionilor cu Gyor în ultimul sezon, prima fiind chiar și pe foaia de joc la turneul Final Four de la Budapesta. În același timp, echipa pare și destul de matură, din moment ce nu mai puțin de 9 fete au împlinit deja vârsta de 18 ani.

Statistica meciurilor directe Egipt v Ungaria

Cele două echipe nu s-au întâlnit până acum într-un meci direct.

Cote pentru Egipt v Ungaria

Egipt are al doilea cel mai slab atac de la Campionatul Mondial după Argentina, având o medie de 17 goluri / joc. Greu de crezut că va atinge această cifră cu Ungaria. În aceste condiții, pariul sub 53.5 goluri propus de Betano, la cotă 1.87, poate fi încercat.

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Egipt vs Ungaria: Victorie cu Handicap Ungaria -11.5 goluri

Ungaria a făcut scor cu Chile în jocul secund și ar putea să se ”distreze” și cu Egipt. Chiar dacă vor juca mai mult jucătoarele din linia a doua, maghiarele sunt net superioare adversarelor. Ungaria este într-o competiție directă cu Danemarca și la golaveraj înaintea meciului de luni, astfel că pronosticul meu este că se va impune cu Egipt la o diferență mai mare de 11 goluri. Să fie verde!

Pont pariuri: Victorie cu Handicap Ungaria -11.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

21

Castigate:

11

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0