Share

Egipt - Chile, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial 2021, 13.01.2021

Handbal

Cota: 1.72

Adaugat de: Marius Huțu

12 Ian 2021 23:48 636 0
Logo Egipt
Logo Chile
Egipt
Chile
VS
19:00 13 Ianuarie 2021
Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Analiză și informații pentru Egipt v Chile

Egipt și Chile se înfruntă miercuri, de la ora 19:00, în primul joc din cadrul Campionatului Mondial de Handbal Masculin, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri. Turneul final se joacă în Egipt, iar cele două reprezentative fac parte din Grupa G, alături de Macedonia de Nord și Suedia. Primele trei clasate se califică în Main Round.

Egipt: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Egipt organizează pentru a doua oară în istorie un Campionat Mondial și are ambiții mari, sperând să-și egaleze cea mai bună performanță din istorie, o calificare în semifinale la ediția din 2001. „Faraonii” au fost o reprezentativă în ascensiune în ultimii ani, la Mondialul trecut au terminat pe locul 8, iar individual au început să obține rezultate tot mai notabile.

Mamdouh Shebib a câștigat Liga Campionilor cu Montpellier în 2018, iar azi este una dintre vedetele echipei Dinamo, Yahia Omar a devenit un jucător cheie pentru Veszprem pe postul de inter dreapta, iar exemplele pot continua.

Egipt a recâștigat supremația în Africa, după o finală cu Tunisia în 2020 (scor 27-23), și are la dispoziție două generații din care poate trăi aproximativ un deceniu, după ce în 2019 a obținut medalia de aur la Mondialul de tineret și medalia de bronz la Mondialul de juniori. Câțiva jucători din respectivele echipe au făcut deja pasul și la prima reprezentativă, precum Ahmed Hesham (MVP la tineret și ajuns la Nimes), Hassan Walid și Seif Elderaa. Așadar, gazdele propun o selecționată cât se poate de combativă, cu mult potențial.

Pentru a-și spori șansele să ajungă în vârf, „faraonii” au angajat și un antrenor din școala spaniolă, cea mai bună azi din lume, pe Alberto Garcia Parrodo. Partea negativă este doar faptul că selecționerul nu și-a putut implementa programul de pregătire, din cauza pandemiei de coronavirus. Egipt avea peste 10 meciuri de pregătire și oficiale în toamna trecută, dar acestea nu s-au mai putut disputa.

Chile: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Chile a devenit o națională obișnuită cu participările la Campionatul Mondial, fiind la a șasea competiție consecutivă. Iar după patru ediții în care s-a străduit să evite clasarea pe ultimul loc, în 2019 a urcat până pe poziția a 16-a. La acest turneu final a înregistrat și un succes mare, împotriva unei reprezentative din Europa, 32-24 cu Austria.

Sud-americanii au ajuns la Campionatul Mondial pe baza clasamentului la Campionatul din America de Sud și Centrală din 2020, unde s-a clasat pe locul 4.

Pe banca tehnică stă tot Mateo Garralda, cel care a condus echipa și la Mondialul din 2019, iar lotul nu a suferit modificări majore. Vedetele vin din Spania, perechile de frați Esteban și Rodrigo Salinas, Erwin și Emil Feuchtmann. Dar antrenorul a fost nevoit să apeleze din nou și la Marco Oneto, un pivot de aproape 40 de ani, retras în urmă cu 3 ani.

Înainte de a ajunge în Egipt, Chile a susținut două meciuri amicale cu Macedonia de Nord, ambele pierdute la patru goluri diferență, cu 25-21, respectiv 28-24.

Statistica meciurilor directe Egipt v Chile

Egipt și Chile se înfruntă în premieră într-un joc la Campionatul Mondial.

Cote pentru Egipt v Chile

Chile nu are o bancă de rezerve la nivelul titularilor și asta o poate costa pe parcursul tuirneului final. Dar pentru moment are suficientă energie pentru a duce un meci de 60 de minute la un nivel OK cu oamenii căliți în Liga Asobal. Egipt se va impune probabil fără probleme, dar sud-americanii pot limita proporțiile scorului. Pentru h2 +9,5 goluri, avem o cotă de 1.78 la Unibet pariuri sportive.

Egipt vs Chile Pont: Total sub 57,5 goluri

Fiind un prim joc, ambele reprezentative au prospețime și este de așteptat să pună în scenă tot ce au mai bun. Chile vine după două jocuri cu Macedonia de Nord, încheiate cu maximum 52 de goluri la total. Deși nu pot fi luate neapărat ca reper aceste partide, indică totuși că echipa lui Garralda pare preocupată să-și îmbunătățească apărarea. De asemenea, gazdele vor încerca să anihileze în primul rând linia de 9 metri a sud-americanilor, care are destulă experiență acumulată în campionatul Spaniei. Nu mă aștept la un joc cu garda jos, chiar dacă Egipt este mare favorită. Se poate încerca un pariu cu maximum 57 de goluri.

Pont pariuri: Total sub 57,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

24

Castigate:

13

Pierdute:

9

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă sunt alte discipline pe care le urmăresc cu regularitate. Lucrez în domeniul pariurilor din 2016, de când am ajuns în echipa Pariurix.com.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici