Share

Egipt - Belarus, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial, 22.01.2021

Handbal

Cota: 1.74

Adaugat de: Marius Huțu

21 Ian 2021 23:12 795 0
Logo Egipt
Logo Belarus
Egipt
Belarus
VS
19:00 22 Ianuarie 2021
Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Analiză și informații pentru Egipt v Belarus

Continuăm seria predicțiilor de la Campionatul Mondial de Handbal Masculin cu o selecție de la partida Egipt – Belarus, programată vineri, de la ora 19:00, în cadrul Grupei 4 – turul 2.

Egipt: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Egipt a rămas singura reprezentativă non-europeană cu șanse de calificare în sferturile de finală ale turneului final pe care îl organizează. Cu două meciuri înainte de terminarea grupelor principale, „faraonii” sunt pe locul 2 în Grupa 4, la un punct distanță în spatele Suediei și la egalitate cu Slovenia. Cele două selecționate europene vor fi adversare tot vineri, de la ora 21:30.

Egipt pare obligată să câștige acest joc, pentru că în cazul unui eșec ajunge la mâna rezultatelor. Rusia o poate devansa dacă se impune cu Macedonia de Nord, ultima clasată, iar Suedia se poate desprinde dacă obține ambele puncte cu Slovenia.

Până acum, selecționata condusă de Garcia Parrondo a disputat trei partide cu reprezentamte ale Europei. Două le-a câștigat, cu Macedonia de Nord (38-19, primul tur) și Rusia (28-23, turul 2), iar altul l-a pierdut cu Suedia (23-24, turul 1), la capătul unui joc de mare luptă.

Înaintea partidei cu Belarus, Egipt propune cea mai bună apărare în a doua jumătate a tabloului, având o medie de 22 goluri primite, dar și cel mai bun atac – 29,6 goluri înscrise. Cei mai buni trei marcatori activează în Europa, Mohammad Sanad (Nimes), Mamdouh Shebib (Dinamo) și Yahia Omar. Primii doi jucători au o medie de peste 5 goluri până la această oră.

Gazdele au o echipă optimă pentru a opțiune o performanță majoră. Lotul de jucători are o medie de 27 de ani și o medie de 97,7 meciuri disputate la startul turneului final.

Belarus: Forma echipei, știri și statistici

Î E V Î E

Belarus este pe locul 5 după trei meciuri disputate de fiecare selecționată în această Grupa 4, cu 2 puncte. Situația naționalei pregătite de Iouri Chevtsov putea fi mult mai bună, având în vedere că atât cu Slovenia, cât și cu Suedia a condus la un moment dat cât se poate de clar. În prima fază a competiției a avut șase goluri avans cu Slovenia și a pierdut cu 29-25, iar cu Suedia, în Main Round, a avut o diferență și mai mare, de opt goluri, și a terminat egal, 26-26.

Într-o altă partidă, Belarus a încheiat 32-32 cu Rusia, astfel că în acest moment mai are doar șase teoretice de a obține calificarea în sferturile de finală. Pe lângă faptul că are nevoie de două victorii în ultimele două jocuri cu Egipt și Macedonia de Nord, selecționata lui Chevtsov trebuie să fie ajutată și de alte rezultate.

Belarus joacă așadar fără presiune. Principala provocare va fi să reziste asaltului pe care îl vor declanșa gazdele. Reprezentanta Europei s-a bazat în principal pe 9 jucători până acum. Mikita Vailupau este cel mai bun marcator, cu o medie de 6,75 goluri per joc. Belarus se apără destul de agresiv și are o medie de 6 eliminări per joc.

Statistica meciurilor directe Egipt v Belarus

În ultimii 5 ani, cele două naționale s-au întâlnit doar într-un joc amical. Belarus s-a impus în decembrie 2016 cu scorul de 28-27.

Cote pentru Egipt v Belarus

Apărarea poate ajuta Egipt să facă încă un pas spre sferturile de finală. În toate cele trei jocuri susținute cu reprezentante din Europa, „faraonii” nu a primit mai mult de 24 de goluri. Pentru sub 26.5 goluri Belarus avem o cotă de 1.82 la Unibet pariuri sportive.

Egipt vs Belarus Pont: Handicap Egipt – 2,5 goluri

În timp ce Belarus este aproape de a-și încheia misiunea la Campionatul Mondial, Egipt începe să simtă din ce în ce mai multă adrenalină. După ce a avut un final mai slab cu Suedia în ultimul joc din turul 1, „faraonii” și-au analizat greșelile, iar la prima partidă din Main Round cu Rusia s-au impus cât se poate de clar, cu 28-23. Succesul a fost mult mai clar decât a arătat scorul final. Egipt a dominat clar o națională care a câștigat grupa din care a făcut parte și Belarus. Dacă vor menține același tempo și cu această ocazie, gazdele vor câștiga la pas întâlnirea cu Belarus. Am ales cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Pont pariuri: Handicap Egipt – 2,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.74

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

31

Castigate:

17

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă sunt alte discipline pe care le urmăresc cu regularitate. Lucrez în domeniul pariurilor din 2016, de când am ajuns în echipa Pariurix.com.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici