1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Dunărea Brăila – Știința București, Ponturi Pariuri Handbal Liga Florilor, 23.09.2021

Dunărea Brăila – Știința București, Ponturi Pariuri Handbal Liga Florilor, 23.09.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-09-22 20:11:00

Handbal - Liga Florilor

23 Septembrie 2021, 17:00

Dunărea Brăila

Dunărea Brăila

versus
Știința București

Știința București

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dunărea Brăila v Știința București

Dunărea Brăila și Știința București sunt adversare în etapa a 3-a din Liga Florilor la handbal, eveniment pentru care am selectat și pariuri. Cele două echipe au obiective diferite pentru acest sezon.

Dunărea Brăila: Forma echipei, știri și statistici

Dunărea Brăila are șansa de a deveni lider provizoriu la finalul acestei partide. Pentru ca acest lucru să devină posibil, gazdele au nevoie de o victorie la o diferență de cel puțin 6 goluri. În acest moment, poziția de lider îi aparține echipei CSM București, care are maximum de puncte după 3 jocuri și golaveraj +13.

Formația condusă de Morten Soubak este una dintre cele trei formații cu procentaj sută la sută în startul acestui sezon, alături de CSM București și Măgura Cisnădie. Echipa s-a încălzit mai greu, dar pe undeva era și normal având în vedere că a schimbat peste 70% din echipă în vară. Astfel, a avut ceva de tras în prima etapă cu HC Zalău, într-o partidă câștigată cu 22-18. În următoarea partidă, Dunărea a arătat însă mult mai bine și a luat fața echipei care a terminat pe locul secund în ediția trecută, Minaur.

Brăila a câștigat în Baia Mare cu 27-23 și este gruparea care arată cel mai bine în acest moment, dintre formațiile care s-au întărit în vară și vor încerca să conteste supremația CSM București. Amanda Kurtovic a amintit de vremurile bune din perioada petrecută în tabăra „tigroaicelor” și a marcat 9 goluri cu Minaur Baia Mare.

Apărarea pare a fi unul dintre punctele forte ale Dunării pentru acest sezon. În primele două jocuri, în compania a doi adversari buni, Brăila a primit doar 41 de goluri. Iar media de 20,5 goluri primite este cea mai bună din campionat în startul acestui sezon.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Știința București: Forma echipei, știri și statistici

Dacă echipa gazdă își propune să revină pe podium în Liga Florilor și, de ce nu, să se lupte chiar la titlu, Știința București are ca obiectiv principal menținerea în primul eșalon valoric. Va fi o misiune dificilă, într-o competiție puternică, dar nimic nu este imposibil.

La debul sezonului, antrenorul Sorin Bîrză a anunțat că echipa lui va juca fără presiune și va încerca să pună probleme tuturor adversarilor. Asta s-a întâmplat chiar în prima etapă, când Știința București a fost învinsă la mare luptă de CSM București. Desconsiderată sau nu de adversară, nou-promovata a condus cu 5 goluri în repriza a doua. Campioana României s-a chinuit serios pentru a câștigata această întâlnire cu 25-23. Angoleza Marta Cazanga a marcat 13 goluri în respectiva întâlnire.

În următoarea etapă, Măgura Cisnădie nu a subestimat Știința București și a învins-o cu 30-19. Încă de la pauză, reprezentanta Sibiului a luat un avantaj de 9 goluri (17-8). Cazanga nu a mai fost lăsată să-și facă jocul și a marcat 2 goluri din 8 aruncări. De această dată, principala marcatoare a fost Jasna Boljevic – 6 goluri. În jurul celor doi interi sunt construite speranțele pentru un joc bun cu Dunărea Brăila.

Statistica meciurilor directe Dunărea Brăila v Știința București

Știința București a promovat în vară în Liga Florilor, după o pauză de aproximativ 30 de ani. Așadar, cele două formații sunt adversare pentru prima dată în campionat, având în vedere că Dunărea Brăila este un club înființat după 1990.

Cote pentru Dunărea Brăila v Știința București

Pentru moral și încredere, Dunărea Brăila va încerca să urce pe locul 1 în Liga Florilor după acest meci. Asta înseamnă o victorie la cel puțin 6 goluri diferență. Valoarea celor două loturi recomandă însă chiar o diferență formată din două cifre la final. În oferta de pariuri Betano avem o cotă de 1.90 pentru H1 – 8,5 goluri.

Dunărea Brăila vs Știința București Pont: Dunărea Brăila peste 29,5 goluri

Dunărea Brăila are în față, teoretic, a doua cea mai slabă echipă din Liga Florilor, iar dacă vrea să-și îmbunătățească media de goluri și golaverajul, acum este o ocazie foarte bună. După 27 de goluri cu Minaur Baia Mare în deplasare, pe un teren dificil, gazdele pot atinge acum pragul de 30 de goluri. Câteva reușite pot veni în urma unor contraatacuri și faza a doua. Știința București nu pare să aibă suficient material pentru a-și surprinde adversara. Nou-promovata a primit 30 de goluri cu Măgura Cisnădie în etapa precedentă. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici