1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Dunărea Brăila vs Podravka

Dunărea Brăila - Podravka, Ponturi Pariuri Handbal, European League, 24.03.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-03-23 23:29:00

Handbal - European League

24 Martie 2024, 19:00

Dunărea Brăila

Dunărea Brăila

versus
Podravka Vegeta

Podravka Vegeta

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Dunărea Brăila v Podravka Vegeta

Urmărim pentru pariuri și confruntarea dintre Dunărea Brăila și Podravka Koprivnica, din sferturile de finală ale European Handball League (duminică, ora 19:00), manșa secundă. Săptămâna trecută în Croația, reprezentanta României a câștigat cu 32-26.  

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dunărea Brăila: Forma echipei, știri și statistici

Dunărea Brăila încearcă să devină a doua echipă din România care se califică în turneul Final Four al întrecerii în acest sezon. Sâmbătă, Gloria Bistrița a câștigat „dubla” cu Mosonmagyarovar. Ar fi pentru prima dată în istoria competiției când Liga Națională va avea două echipe între cele mai bune patru.

Formația pregătită de Jan Leslie a jucat impresionant în prima manșă. A plecat din Croația cu un succes la 6 goluri diferență, dar pe parcurs a avut și 8 goluri avans. Cea mai bună jucătoare a echipei a fost chiar o croată, Katarina Jezic, cu 7 goluri din 7 aruncări. S-au mai evidențiat centrul Kristina Liscevic – 5 goluri și portarul Kira Trusova – 10 parade.

Dunărea are un moral excelent, iar asta s-a văzut și la mijlocul săptămânii, când a înfruntat Minaur Baia Mare în Liga Națională. S-a impus cu 40-29, aceasta fiind a doua cea mai clară victorie din 2024, după 40-22 cu Știința București în luna ianuarie.

Brăila a câștigat toate meciurile de pe teren propriu din 2024 la cel puțin 4 goluri diferență, în toate competițiile. Iar în cupele europene, cel mai „strâns” rezultat a fost cu Dortmund în turul preliminar, 27-22. În grupă, a învins Chambray cu 27-21, Lokomotiva Zagreb cu 34-26 și Thuringer cu 33-23.

De subliniat că acest meci are loc la Buzău, întrucât Brăila nu are o sală omologată de EHF pentru această fază a întrecerii.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Podravka Vegeta: Forma echipei, știri și statistici

Podravka Koprivnica nu a mai atins faza semifinalelor în European Handball League (fostă Cupa EHF) de 4 ani, când a eliminat Thuringer cu dublă victorie în sferturile de finală. Nu a apucat să mai joace însă atunci și pentru accederea în finală, pentru că handbalul s-a oprit din cauza pandemiei de coronavirus.

Clubul croat are nevoie de un joc perfect la Brăila, pentru a mai emite pretenții la calificare. În acest sezon nu a câștigat în deplasare, în Europa. În turul preliminar, cu Nottwil, a susținut ambele manșe la Koprivnica. În grupă, Podavraka a terminat cu 28-28 la Vac și a pierdut cu Storhamar (22-31) și Nykobing (22-23).

În jocul tur cu Dunărea, Josipa Mamic (10 goluri) și Andrea Simara (7 goluri) au adunat 17 goluri, adică 65% din totatul reușitelor echipei. Asta arată și faptul că banca de rezerve nu este atât de lungă. Într-un ritm de joc la aceeași intensitate timp de 60 de minute, Podravka va avea probabil probleme.

Statistica meciurilor directe Dunărea Brăila v Podravka Vegeta

Este doar a doua întâlnire între cele două formații în cupele europene. Prima a avut loc săptămâna trecută, la Koprivnica.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Dunărea Brăila v Podravka Vegeta

Dunărea are o medie de 33.3 goluri în cele trei jocuri din luna martie. Pentru peste 30.5 goluri în returul cu Podravka, Brăila are o cotă 1.85 în oferta de pariuri Betano.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dunărea Brăila vs Podravka Vegeta Pont: Handicap Podravka + 6.5 goluri

Dunărea Brăila va încerca să conserve avantajul de 6 goluri din tur. La prima vedere pare un avantaj liniștitor, dar chiar și în sezonul trecut a fost un caz în care o formație a revenit de la minus 6 goluri în prima manșă și s-a calificat mai departe în deplasare (cazul Ferencvaros - Metz în Liga Campionilor). Toată suflarea brăileană va fi fericită dacă echipa lui Jan Leslie se va califica în F4, iar dacă va fi încă o victorie, cu atât mai bine. În acest caz, diferența de scor nu va avea importanță. Dacă soarta calificării va fi pecetluită mai devreme, nu este exclus să avem un joc mai relaxat pe final, iar Podravka să mai reducă din diferență dacă va fi mare. Nu în ultimul rând, un rol va juca și orgoliul formației croate, o echipă cu un palmares bogat în Europa. Pariem pe un scor final în care diferența nu va trece de 6 goluri. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Dunărea Brăila vs Podravka Vegeta Pont: Peste 53,5 goluri la total

S-au dat 58 de goluri în tur, la Koprivnica, așa că linia aleasă acum, de minim 54, poate fi ușor realizată, mai ales că echipa din Croația are nevoie de multe reușite pentru a recupera handicapul . Pentru asta trebuie să joace și să finalizeze repede. Sub adăpostul diferenței de 6 goluri din tur, Brăila poate juca mai relaxat în defensivă, iar atacul e destul de valoros, probabil că echipa de la Dunăre va reuși să înscrie minim 28-29 de goluri. Patru din ultimele cinci partide oficiale de pe teren propriu ale formației pregătite de Jan Leslie au fost de Over 55,5.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici