1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Dunărea Brăila vs Gloria Bistrița

Dunărea Brăila – Gloria Bistrița, Ponturi Pariuri Handbal Feminin, Liga Națională, 30.03.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-03-29 21:47:00

Handbal România - Liga Naţională feminin

30 Martie 2023, 17:30

Dunărea Brăila

Dunărea Brăila

versus
Gloria Bistrița

Gloria Bistrița

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dunărea Brăila v Gloria Bistrița

Dunărea Brăila și Gloria Bistrița se înfruntă joi, de la ora 17:30, într-un meci cheie pentru finalul de sezon în Liga Națională de handbal feminin, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri. Față în față sunt două dintre cele mai în formă echipe de campionat.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Dunărea Brăila: Forma echipei, știri și statistici

Dunărea Brăila prinde acest moment după ce a câștigat ultimele nouă jocuri oficiale (dintre care șapte în Liga Națională). Formația pregătită de Costică Buceschi s-a impus practic în toate partidele din retur (șase la număr). Iar în urma acestei perioade pozitive, Dunărea a recuperat un handicap important în clasament și a urcat pe locul 4, unul de cupe europene. Antrenorul a declarat înaintea acestui joc că preferă să adune victoriile abia la finalul sezonului, când se va trage linia finală.

Prezența în viitoarea ediție a cupelor europene este obiectivul cu care Dunărea a plecat la drum în actuala stagiune. Și îl atacă pe două fronturi, Liga Națională și Cupa României. În această ultimă competiție și-a asigurat prezența în Final Four, unde va întâlni CSM București în semifinale. În campionat se regăsește la 6 puncte de podium și se află la egalitate de puncte cu următoarea clasată, Gloria Buzău.

Până la finalul sezonului au mai rămas de disputat șapte etape, iar Brăila va disputa patru pe teren propriu. Trei din partidele de acasă sunt contra primelor trei clasate, Gloria Bistrița, CSM București și Rapid București, între aceste având și o dispută cu CSM Slatina. De subliniat faptul că Dunărea are în acest moment un procentaj de sută la sută în cele nouă jocuri disputate până acum în fața propriilor fani. Recent, a depășit acasă alte trei echipe bune, Măgura Cisnădie (25-15), SCM Rm. Vâlcea (29-25) și Minaur Baia Mare (27-25).

Sub comanda lui Costică Buceschi, Dunărea a urcat pe locul 1 în topul celor mai bune apărări din campionat, cu o medie de 25,31 goluri primite, devansând CSM București – 25,47 goluri primite. Pe teren propriu, Brăila are o medie și mai bună – 22,44 goluri primite.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Gloria Bistrița: Forma echipei, știri și statistici

Gloria Bistrița este pe podium înaintea acestei deplasări, fiind într-o luptă directă cu Rapid București pentru locul secund. Echipa lui Horațiu Pașca nu exclude nici varianta unei prezențe în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, plecând la premisa că EHF va acorda din nou României un wildcard. Dar pentru moment, gruparea ardeleană speră să tranșeze lupta pentru locul 3. Iar dacă va câștiga la Brăila, se va desprinde decisiv de echipa locală, urmând să pună o diferență de 9 puncte cu șase meciuri înainte de final.

Cristina Laslo & Co traversează la rândul lor o perioadă favorabilă. Au câștigat 9 din cele 10 jocuri disputate în acest an, în toate competițiile. Singurul eșec a fost înregistrat pe terenul echipei Minaur Baia Mare, cu 31-30. Acesta a fost și ultimul joc în deplasare în Liga Națională. De atunci au mai disputat patru partide oficiale: cu SCM Rm. Vâlcea (30-27) și Știința București (34-19) în Cupa României, cu CSM Galați (37-27) și CSM Slatina (42-21) în Liga Națională. Și Gloria Bistrița va juca în Final Four în Cupa României, pe care îl va și găzdui.

Dacă Brăila mai are patru jocuri pe teren propriu în ultimele șapte runde, Bistrița mai are patru deplasări. Și pe lângă Dunărea, va mai merge la CSM București și Rapid. Formația ardeleană are a doua linie de clasament pe teren străin, cu 8 victorii și o înfrângere, cea de la Minaur, de care am amintit. Gloria a înregistrat o medie de 31,7 goluri în disputele din deplasare.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Dunărea Brăila v Gloria Bistrița

Gloria Bistrița a câștigat partida tur la limită, cu 25-24. Ultimele trei jocuri directe au fost strânse. În ediția trecută, meciul de la Bistrița s-a încheiat egal, 24-24, iar la Brăila, Dunărea s-a impus cu 26-24.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Dunărea Brăila v Gloria Bistrița

Față în față sunt cea mai bună apărare și una dintre cele mai bune ofensive din campionat. Având în vedere miza uriașă a jocului, probabil că factorul defensiv va avea un rol mai important. Pentru Under 55,5 goluri la acest joc cota este 1.85 în oferta de pariuri Betano.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Dunărea Brăila vs Gloria Bistrița Pont: Victorie Dunărea Brăila

Ambele formații au un examan de mare dificultate. Dunărea Brăila și Gloria Bistrița au loturi aproximativ egale din punct de vedere valoric, micile detalii vor face diferența. Cum ar fi spre exemplu forma jucătoarelor cheie, Liscevic – Mireya Gonzalez vs Laslo – Bazaliu. Sau cum vor reuși să gestioneze faza defensivă. La acest ultim capitol, Dunărea a înregistrat performanțe mai solide, motiv pentru care înclinăm balanța către un succes al gazdelor.

Handbal România - Liga Naţională feminin

Victorie Dunărea Brăila

1.95
Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Dunărea Brăila vs Gloria Bistrița Pont: 1X

Brăila e neînvinsă în 2023, iar o victorie împotriva Bistriței ar aduce-o la trei puncte de aceasta, deci cu șanse importante pentru locul trei. Antrenorul Costică Buceschi a reușit să pună la punct un sistem defensiv impresionant, echipa sa având acum cea mai bună apărare din campionat, depășind-o la acest capitol chiar pe CSM București, formația de pe locul 1. Bistrița are și ea o echipă foarte bună, dovadă și poziția a doua ocupată, dând totuși un rateu în deplasările din acest an, un eșec la limită la Baia Mare. Va fi și astăzi un meci strâns, așa cum au fost și ultimele confruntări directe, deci ne putem aștepta și la un egal, chiar dacă înclinăm spre o victorie a gazdelor. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Handbal România - Liga Naţională feminin

1X

1.60
Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici