Share

Ponturi Handbal, Cupa României: Dunărea Brăila – CSM Bistrița

Handbal

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huţu

13 Mar 2018 10:34 731 0
Logo Dunărea Brăila
Logo CSM Bistriţa
Dunărea Brăila
CSM Bistriţa
VS
18:00 13 Martie 2018
Handbal - Cupa României feminin

Analiză și informații pentru Dunărea Brăila v CSM Bistriţa

Dunărea Brăila și CSM Bistrița se întâlnesc marți, de la ora 18:00, în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin, meci pentru care avem și o propunere de pronostic.

Dunărea Brăila a avut un sezon cu plusuri și minusuri, dar pe undeva de așteptat după schimbarea substanțială a lotului care a avut loc în vara trecută. Echipa lui Florentin Pera se află la mijlocul clasamentului în Liga Națională, iar ca obiectiv principal pentru acest final de sezon a rămas participarea în turneul Final 4 al Cupei României. De la partida cu CSM București, din luna ianuarie, Dunărea nu a mai pierdut nicio partidă pe teren propriu. Brăila a încurcat în weekend inclusiv Măgura Cisnădie (scor 21-21), echipă aflată în luptă pentru locul 3 în Liga Națională. Cu excepția bielorusei Ilyina, care a acuzat probleme medicale în ultimele zile și este incertă, toate celelalte fete sunt apte de joc.

CSM Bistrița este una din cele mai în formă echipe pe plan intern, ajungând la ora meciului cu Dunărea Brăila după o serie de șapte meciuri fără înfrângere (Liga Națională și Cupa României). În această perioadă, formația ardeleană a jucat și cu Dunărea Brăila în campionat, iar partida respectivă s-a încheiat la egalitate, 23-23. Schimbarea semnificativă în privința echipei în această perioadă a fost modul cum s-a apărat. CSM Bistrița a primit în medie 21.8 goluri / meci, având ca adversare, printre altele, HC Zalău și HCM Rm. Vâlcea. Antrenorul Horațiu Pașca a declarat înaintea acestei partide faptul că echipa s-a deplasat la Brăila să câștige, dorind să reediteze performanța din sezonul trecut. Toate jucătoarele sunt apte, iar două din jucătoare, Laura Oltean și Daniela Rațiu au intrat și în lotul lărgit de 28 al României, în urma evoluțiilor din ultima vreme.

Pont Dunărea Brăila vs CSM Bistriţa: Total sub 48,5 goluri

Ambele formații iau în calcul participarea în turneul Final 4 al Cupei României, calificarea se joacă într-o singură manșă, astfel că mă aștept să joace tare toate cele 60 de minute. Practic, Cupa României ar fi o ultimă șansă pentru cele două echipe de a ajunge în cupele europene în sezonul următor. Șapte din ultimele 10 partide ale Dunării s-au încheiat sub 48.5 goluri, linia propusă de Betano. Iar în două din jocurile în care s-a marcat mai mult, cu Roman și Vâlcea, nu s-a jucat atât de tare. De asemenea, Bistrița are patru din ultimele 5 întâlniri cu total goluri sub 48.5. Miza jocului, dar și ultimele rezultate mă determină să merg pe aceeași linie. Plus că apărările trebuie să fie la înălțime, singura opțiune de calificare în turneul Final 4.

Pont pariuri: Total sub 48,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

21

Castigate:

12

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0