Dobrogea Sud Constanța – Poli Timișoara, Ponturi Pariuri Handbal Liga Zimbrilor 28.11.2021

Handbal

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huțu

27 Noi 2021 23:50 518 0
Logo Dobrogea Sud Dobrogea Sud
Logo Poli Timişoara Poli Timişoara
VS
18:00 28 Noiembrie 2021
Handbal - Liga Zimbrilor

Analiză și informații pentru Dobrogea Sud v Poli Timişoara

Dobrogea Sud Constanța și Poli Timișoara sunt adversare duminică, de la ora 18:00, în etapa a 13-a din Liga Zimbrilor, ultima a turului, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

Dobrogea Sud: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Dobrogea Sud Constanța este la 5 puncte distanță de liderul Dinamo, dar lupta echipei este în principal cu Steaua, Minaur Baia Mare și Potaissa Turda pentru locul 2, pentru că este aproape imposibil ca gruparea din Ștefan cel Mare să fie azi detronată. „Delfinii” au un punct avans față de Steaua, dar se pot desprinde, având în vedere că „militarii” vor juca mai târziu meciul din ultima rundă a turului cu Dinamo. Minaur Baia Mare este la 6 puncte în spate, iar Potaissa, la 7 puncte, turdenii având și un joc mai puțin disputat.

Gazdele au în acest moment o serie de 8 jocuri fără înfrângere, dintre care 7 au fost câștigate. Singurul eșec al sezonului pe plan intern a fost consemnat la începutul lunii octombrie, pe terenul echipei Dinamo (22-30, deplasare). Un semieșec a fost și egalul cu CSM Bacău, scor 25-25.

Partida cu Poli Timișoara este a treia pentru George Buricea din postura de antrenor principal. După o victorie cu 26-20 cu CSM Focșani pe teren propriu, a urmat alta în deplasare cu U Cluj, cu 31-27. Interesant este faptul că în cele două întâlniri, Buricea și-a înfruntat doi foști coechiperi, Dalibor Cutura și Marius Stavrositu, ajunși la rândul lor antrenori.

De remarcat faptul că Dobrogea Sud are cea mai bună apărare din campionat, cu o medie de 22,67 goluri primite. Media este chiar puțin mai bună în jocurile de pe teren propriu – 21,8 de goluri primite. Nicio echipă care a venit în vizită în acest sezon la Constanța nu a marcat mai mult de 24 de goluri, iar victoriile au fost realizate la diferențe între 4 și 7 goluri.

Poli Timişoara: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Poli Timișoara și-a mai îmbunătățit puțin situația înainte de a veni la Constanța, după ce a învins CSM Alexandria la mijlocul săptămânii cu 38-32 și și-a trecut astfel a treia victorie a sezonului. În urma acestui rezultat s-a desprins la 3 puncte de zona retrogradării. După jocul de la Constanța, pentru bănățeni urmează un joc esențial, cu U Cluj pe teren propriu, probabil determinat pentru ambele echipe pentru menținerea în prima divizie.

Victoria cu Alexandria a fost mai clară decât a arătat scorul final. Și a confirmat încă o dată caracteristicile echipei din acest sezon. O formație bună de atac, dar cu o apărare subțire, care primește de regulă cel puțin 30 de goluri. Poli, echipă aflată pe locul 12, are un atac mai bun decât Constanța, cu 2.75 goluri în plus. Media echipei în primele 12 etape este de 28,9 goluri. Doar Dinamo și Potaissa Turda au medii mai bune în ceea ce privește golurile marcate.

Poli Timișoara este la a șasea deplasare cu această ocazie, iar până la această oră nu a cucerit vreun punct. Cea mai clară înfrângere a fost la Steaua, cu 34-27. Două partide au fost cedate la limită, la Cluj (19-20) și Minaur Baia Mare (31-32).

Statistica meciurilor directe Dobrogea Sud v Poli Timişoara

Disputele dintre cele două formații au fost destul de animate în ultimii ani, cu multe orgolii, dar și Poli a fost la un alt nivel. Constanța a câștigat 3 partide, iar Poli 2 partide în ultimele 5 confruntări oficiale. În ediția trecută de campionat, victoriile au fost împărțite, Poli s-a impus în tur cu 25-23, iar Constanța în retur cu 24-18.

Cote pentru Dobrogea Sud v Poli Timişoara

Indiferent că a pierdut s-au a câștigat, Poli Timișoara a marcat cel puțin 26 de goluri în toate partidele, începând din etapa a 3-a. Pentru over 23,5 goluri și la Constanța, Poli are o cotă 1.80 în oferta de pariuri Betano.

Dobrogea Sud vs Poli Timişoara Pont: Total peste 52,5 goluri

Un total de 53 de goluri a fost destul de rar atins în ultimii ani când s-au înfruntat cele două echipe, doar de 2 ori în ultimele 10 partide. Dar și echilibrul a fost mai mare între cele două formații. Acum nu mai poate fi vorba de orgolii, având în vedere că vorbim de un raport inegal de forțe. Poli are o apărare slabă, dar compensează printr-o medie ridicată de goluri. Este una dintre formațiile cu cel mai bun ritm și va încerca să pună probleme și Constanței cu un joc rapid. Gazdele au avut meciuri mai relaxante pe teren propriu când au înfruntat echipe din a doua jumătate a ierarhiei. Jocurile cu Buzău și Vaslui au avut un total de 55 de goluri, fiind câștigate cu același rezultat, 31-24. Sunt șanse bune să avem un over 52,5 goluri la această partidă.

Pont pariuri: Total peste 52,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Marius Huțu

Ponturi:

26

Castigate:

13

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici