1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Danemarca - Slovenia, Ponturi Pariuri Handbal Euro 2020, 04.12.2020.

Danemarca - Slovenia, Ponturi Pariuri Handbal Euro 2020, 04.12.2020.

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-12-04 01:22:00

Handbal - Euro 2020

04 Decembrie 2020, 21:30

Danemarca

Danemarca

versus
Slovenia

Slovenia

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Danemarca v Slovenia

Continuăm seria predicțiilor de la Euro 2020 – handbal feminin cu o selecție de la partida Danemarca – Slovenia, programată vineri, de la ora 21:30. Cele două naționale se înfruntă în cadrul Grupei A, după întâlnirea Franța – Muntenegru. Turneul final se desfășoară în Danemarca.

 

Danemarca: Forma echipei, știri și statistici

Danemarca intră în competiție cu obiectivul clar de a câștiga o medalie. În precedentele două turnee finale pe cale le-a organizat, nordicele au fost blocate de fiecare dată de România. La Euro 2010, Danemarca au pierdut finala mică împotriva tricolorelor, la Mondialul din 2015 au fost eliminate în sferturile de finală. Ambele jocuri au fost disputate la Herning, în aceeași arenă în care va înfrunta și Slovenia.

În cinci din precedentele șase Europene, Danemarca a debutat cu o victorie în competiție. Excepție a fost ediția din 2012, când a fost învinsă de Suedia. Dar au trecut însă 16 ani de când nu a mai câștigat o medalie.

Gazdele sunt una dintre reprezentativele care au schimbat staff-ul tehnic în acest an. Danemarca a fost preluată de  Jesper Jensen, antrenorul care se află și pe banca tehnică a echipei Team Esbjerg. Acesta a avut și două meciuri de pregătire la dispoziție, zilele trecute, ambele cu Norvegia. De fiecare dată, echipa lui a cedat cu 27-25, respectiv 29-26.

Helena Elver, jucătoare care a făcut un salt spectaculos în ultima vreme la Odesne, s-a accidentat cu câteva zile înainte de Euro. Dar cea mai mare absență pentru gazde ar putea fi cea a portarului titular, Sandra Toft. Handbalista de la Brest a acuzat probleme medicale la șold, motiv pentru care Jensen a preferat să treacă doar 15 jucătoare pe foaia de joc. A 16-a va fi înscrisă, probabil, în ziua meciurilui sau va fi păstrat un loc liber pentru următorul meci, evitându-se astfel consumarea unei schimbări din cele două disponibile pentru această fază a competiției.

Slovenia: Forma echipei, știri și statistici

Slovenia a devenit una dintre naționalele bune ale Europei și la handbal feminin. Ba chiar are un lot care îi permite să lupte pentru rezultate mai importante raportat la tot ce a realizat până acum. Performanța de vârf este un loc 9 la ediția din 2004. La ultimele patru ediții la care a participat, nu a putut trece de prima fază a competiției.

Ana Gros (Brest) și Tjasa Stanko (Metz) sunt azi doi dintre cei mai puternici interi din Europa. La acest turneu final li s-au alăturat alte două jucătoare de mare valoare la linia de 9 metri, Elizabeth Omoregie și Barbara Lazovic, componente ale echipei CSM București. Alte opt jucătoare provin de la Krim Ljubljana.

Un mare dezavantaj pentru Slovenia este faptul că nu a jucat niciun meci de pregătire în acest an.

Înaintea debutului, Ana Gros, golgheterul Ligii Campionilor, a acuzat o entorsă, dar selecționerul Uros Bregar este convins că principala vedetă a echipei va fi gata să joace împotriva Danemarcei. Pivotul Aneja Beganovic încă nu este apt de joc, după ce a dat rezultate pozitive la testele pentru covid-19.

Statistica meciurilor directe Danemarca v Slovenia

Danemarca și Slovenia nu au fost adversare niciodată la Europene, dar s-au înfruntat în preliminariile pentru ediția 2018. Nordicele s-au impus de fiecare dată, cu 28-22 pe teren propriu și 25-23 în deplasare.

Cote pentru Danemarca v Slovenia

La ultimul Campionat Mondial, Slovenia a debutat cu o mare surpriză, o victorie împotriva Olandei cu scorul de 32-26. Batavele aveau să ajungă mai târziu campioane mondiale. Greu de spus dacă Slovebia va putea repeta isprava cu Danemarca, dar selecționata lui Uros Bregar se poate bate pentru un rezultat bun și să țină strâns de Danemarca. Pentru H2 + 4,5 goluri avem o cotă de 1.85 la Superbet pariuri sportive.

Danemarca vs Slovenia Pont: Slovenia peste 23,5 goluri

Slovenia are o linie de 9 metri explozivă, cum puține naționale au la acest European. Poate că apărarea nu este la același nivel, dar atacul poate să marcheze la foc continuu. Iar dacă până nu demult, Ana Gros era cam totul pentru echipă, între timp a urcat în valoare și Tjasa Stako. Iar acestor două jucătoare li s-au alăturat Omoregie și Lazovic, două din cele mai bune handbaliste de la CSM București. Așadar, sunt premise că Slovenia poate avea rezultate peste tot ce a avut în ultimii ani. Un pariu cu 24 de goluri Slovenia în acest joc poate fi încercat, cotă preluată din oferta pariuri Superbet.

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici