1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Danermarca vs Franța

Danermarca - Franța, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul European masculin 26.01.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-01-25 16:54:00

Handbal - Campionatul European

26 Ianuarie 2022, 21:30

Danemarca

Danemarca

versus
Franța

Franța

1.91

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Danemarca v Franța

Danemarca și Franța se înfruntă miercuri, de la ora 21:30, în ultimul joc din turul principal al Campionatului European de handbal masculin din Ungaria și Slovacia. Am selectat și pariuri, dar pentru început să vedem cum au evoluat cele două mari rivale până în acest punct.

Danemarca: Forma echipei, știri și statistici

Danemarca a devenit prima națională calificată în semifinale, după un parcurs perfect în primele șase jocuri, cu 6 victorii. Islanda (28-24) și Croația (27-25) sunt reprezentativele care i-au dat cel mai mult de lucru până acum, dar per-total selecționata lui Nikolaj Jacobsen a înregistrat până acum succese la o diferență medie de 8 goluri. Cel mai clar a fost înregistrat chiar la ultima evoluție, 35-23 cu Olanda.

Înaintea partidei cu Franța, campioana mondială are posibilitatea de a-și alege adversarul din semnifinale. Pentru a câștiga grupa, mai are nevoie de un punct. Pe de altă parte, are chiar ocazia de a-și elimina marii rivali din ultimii ani, dacă se impune cu această ocazie, iar Islanda va depăși mai devreme Muntenegru.

Din punct de vedere statistic, Danemarca a fost o echipă aproape perfectă din toate punctele de vedere. Deține și cel mai bun atac – medie de 30 de goluri în Main Round, dar și cea mai bună apărare – 23,25 goluri. Nikolaj Jacobsen are la dispoziție doi dintre cei mai buni marcatori, Mikkel Hansen - 39 de goluri și Mathias Gidsel - 35 de goluri.

„Vrem să ne menținem ritmul, să câștigăm un alt meci, astfel încât să avem și mai multă încredere. Cu siguranță, meciul împotriva Franței va fi mai important pentru ei decât pentru noi, dar oricum vrem să-l câștigăm.”, a prefațat Henrik Mollgaard această bătălie, pentru EHF.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Franța: Forma echipei, știri și statistici

La începutul ultimei zile, Franța are nevoie de un egal pentru a fi sigură de prezența în Top 4. Totuși, dacă Islanda nu învinge Muntenegru mai devreme, poate scăpa de emoții indiferent de rezultatul final al acestei întâlniri. În orice caz, Nikola Karabatic & Co vor căuta să obțină o nouă victorie asupra Danemarcei, pentru a câștiga grupa, dar mai ales pentru a-și păstra avantajul psihologic pe care îl are contra rivalilor, după finala olimpică de la Tokyo.

„Nu este momentul pentru calcule. Trebuie doar să ne gândim la victoria împotriva Danemarcei, trebuie doar să jucăm 110% împotriva lor pentru a lua punctele. Nu ne gândim la nimic altceva în acest moment.”, a comentat Nikola Karabatic înaintea întâlnirii.

Franța încă mai are emoții în privința calificării, având în vedere că pe parcurs a avut o sincopă, cum rar s-a întâmplat în ultimii ani. A fost învinsă de Islanda cu 29-21, într-un joc desfășurat în weekend-ul trecut. Le Bleus au fost afectați de coronavirus, inclusiv antrenorul Guillaume Gille fiind nevoit să stea în izolare în camera de hotel din Budapesta. În funcție de ultimele teste, nu este exclus ca selecționerul Franței să revină pe banca tehnică.

La ultima dispută cu Muntenegru au revenit în echipă Karl Konan și Ludovic Fabregas. Iar Franța a avut o reacție de veritabilă campioană, reușind să se impună cu 36-27. Kentin Mahe și Dylan Nahi, aflați la rândul lor în izolare, așteaptă și ultimele teste. Dika Mem a fost cel mai bun marcator cu Muntenegru, cu 7 goluri.

Statistica meciurilor directe Danemarca v Franța

Danemarca și Franța sunt mari rivale în handbalul masculin, se înfruntă în fiecare an cel puțin o dată, măcar în turnee amicale. În 2021 au fost adversare în trei ocazii. Danemarca s-a impus în jocurile amicale, cu 33-28, respectiv 31-26. Franța a învins în finala olimpică de la Tokyo cu 25-23. Scandinavii au câștigat și ei un trofeu, Campionatul Mondial, chiar dacă nu i-au întâlnit pe traseu pe francezi. Danemarca și Franța au jucat una împotriva celeilalte de patru ori la EHF EURO, ultima dată în 2018, în partida pentru medalia de bronz. Franța a câștigat toate confruntările, iar pe cea din 2018 cu scorul de 32-29.

Cote pentru Danemarca v Franța

Ne putem aștepta la un meci destul de tare între cele două tabere, dincolo de bătălia pentru locul 1 în grupă. Apărările vor avea mult de lucru. Pentru under 56,5 goluri în meci, Unibet pariuri sportive propune o cotă de 1.98.

Danemarca vs Franța Pont: Victorie Danemarca

Dacă va avea o șansă să elimine Franța, Danemarca nu va ezita să facă acest lucru. Scandinavii au o dorință mare de revanșă după înfrângerea în finala de la Tokyo. Pe de altă parte, vor să învină Franța în premieră și la un European. Dar cel mai important aspect ar fi faptul că și-ar elimina din cursa pentru medalii cea mai periculoasă adversară. Franța caută să-și recapete puterea după câteva zile în care nu a fost la capacitate maximă, iar până duminică, într-o potențială finală mare cu Danemarca, are timp să crească din toate punctele de vedere. Scandinavii vor să elimine acest scenariu din calcule, bineînțeles dacă și Islanda va învinge Muntenegru. Oricum, Danemarca este mai în formă la această oră și este favorită să câștige.

Handbal - Campionatul European

Victorie Danemarca

1.91
Danemarca vs Franța

26 Jan 22, 21:30

Miza: 7/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici