Share

Danemarca – Egipt, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial, 27.01.2021

Handbal

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huțu

26 Ian 2021 23:46 1,1k 0
Logo Danemarca
Logo Egipt
Danemarca
Egipt
VS
18:30 27 Ianuarie 2021
Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Analiză și informații pentru Danemarca v Egipt

Danemarca și Egipt se înfruntă miercuri, de la ora 18:30, în primul sfert de finală la Campionatul Mondial de Handbal Masculin 2021, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

Danemarca: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Danemarca a fost probabil cea mai solidă națională de până acum la Campionatul Mondial, reușind să păstreze același ritm în toate cele șase jocuri disputate în primele două faze. Doar Franța a mai realizat un procentaj sută la sută până în acest moment, doar că „Experții” au mai avut fluctuații în joc, iar unele partide le-au câștigat cu emoții.

Danemarca este deținătoarea titlului, iar forma din primele două săptămâni o recomandă ca principală favorită la medalia de aur și la sfârșitul acestei săptămâni. Nordicii au o medie de 34,6 goluri marcate, nu au coborât la niciun joc sub 31 de goluri. De asemenea, victoriile au avut o diferență medie de 12,16 goluri. Cu adversarii de valoare mai apropiată, băieții lui Nikolaj Jacobsen au învins Argentina cu 31-20, Qatar cu 32-23 și Croația cu 38-26.

În ultimul deceniu, Danemarca a depins în mare măsură de randamentul lui Mikkel Hansen. La acest Campionat Mondial, reprezentativa nordică a arătat că are un joc mai independent de interul stânga, ajuns la 33 de ani. Spre exemplu, pe Croația a zdrobit-o cu a doua și chiar a treia linie avută la dispoziție. Contraatacul și faza a doua au mers foarte bine până la această dată, Danemarca reușind să înscrie multe goluri ușoare. Este adevărat, nu a avut încă în față un adversar cu potențial de medalii, Croația fiind mai degrabă o umbră la turneul final.

Egipt: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V E

Egipt și-a atins obiectivul în calitate de țară organizatoare, de a ajunge între cele mai bune opt națiuni. Selecționata africană a ocupat locul 2 într-o grupă foarte echilibrată, în care nu mai puțin de patru reprezentatative au luptat până în ultima zi pentru două locuri în sferturile de finală. Egipt a terminat pe locul 2 în Grupa 4, după Suedia.

În drumul spre sferturile de finală, „faraonii” au avut cinci meciuri cu adversare din Europa. Trei dintre acestea le-au câștigat fără emoții, cu Macedonia de Nord (38-19), Rusia (28-23) și Belarus (35-26). Au cedat cu Suedia cu 23-24, în timp ce în jocul decisiv cu Slovenia au încheiat la egalitate, 25-25.

Așadar, Egipt a arătat că este capabilă să lupte cu puterile din Europa, dar acum, în faza eliminatorie, trebuie să facă față și unui război psihologic. Gazdele au fost acuzate de sloveni după meciul direct că i-au „otrăvit” jucătorii, nu mai puțin de 14 componenți ai echipei având toxinfecție alimentară. Apoi, chiar Mikkel Hansen a declarat că nu ar fi surprins să se trezeacă în arenă cu 5.000 de fani egipteni, chiar dacă accesul spectatorilor nu este permis. Nordicii au prezentat câteva fotografii din zilele precedente în care mai mulți oameni au fost prezenți în tribune. Explicația gazdelor a fost că aceștia erau voluntari.

Statistica meciurilor directe Danemarca v Egipt

Danemarca și Egipt au fost adversare și la ultimele două ediții. De fiecare dată, reprezentativa Europei a câștigat destul de clar, cu 36-26 în 2017, respectiv 26-20 în 2019.

Cote pentru Danemarca v Egipt

Egipt și-a ridicat mult nivelul de joc, dar la cum joacă Danemarca la Campionatul Mondial, acest meci ar putea însemna capăt de drum. Pentru H1 – 3,5 goluri, în oferta de pariuri Betano avem o cotă de 1.78.

Danemarca vs Egipt Pont: Danemarca peste 28,5 goluri

Danemarca arată ca o mașină de înscris goluri și va încerca să impună același tempo și cu Egipt. În toate jocurile a marcat peste 30 de goluri, nu s-a oprit nici atunci când victoriile au devenit clare. Cel mai bun exemplu a fost cu Croația. Deși Danemarca avea acontat locul 1 și scăpase în învingătoare încă după primele minute din repriza a doua, a continuat să alerge ca și cum atunci ar fi început jocul. Meciul cu Egipt are însă miză uriașă și mă aștept ca nordicii să funcționeze la capacitate maximă în toate cele 60 de minute. Chiar dacă „faraonii” i-au blocat pe suedezi și sloveni la sub 28 de goluri, au și puncte mai slabe în apărare, iar Danemarca va încerca să le fructifice.

Pont pariuri: Danemarca peste 28,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Danemarca vs Egipt Pont: Danemarca peste 27,5 goluri

Danemarca a distrus toate adversarele întâlnite până acum. Cel mai ușor a scăpat Argentina, cu 31 de goluri primite. Mașina de handbal daneză e de neoprit și cred că nici egiptenii nu au antidotul, poate doar dacă apelează la lucruri necurate. Oricât de bună a fost Egipt la acest turneu final, a mai dat și rateuri, egal cu Slovenia, eșec cu Suedia, așa că, în mod normal, nu are cum să scoată ceva din confruntarea cu extratereștrii danezi. Și nici cum să limiteze prea mult golurile încasate. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Danemarca peste 27,5 goluri

Miza: 1/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

31

Castigate:

17

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă sunt alte discipline pe care le urmăresc cu regularitate. Lucrez în domeniul pariurilor din 2016, de când am ajuns în echipa Pariurix.com.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici