Share

Ponturi Handbal, Liga Națională: CSU Danubius Galați – CSM București, ultimul meci al campioanei în acest sezon

Handbal

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huţu

18 Mai 2018 12:21 784 0
Logo CSM Galați
Logo CSM București
CSM Galați
CSM București
VS
19:30 18 Mai 2018
Handbal - Liga Națională de handbal feminin

Analiză și informații pentru CSM Galați v CSM București

CSU Danubius Galați și CSM București se întâlnesc vineri, de la ora 19:30, într-un meci din cadrul ultimei etape a Ligii Naționale de handbal feminin, pentru care am selectat și un pronostic. Pentru campioana României este și ultimul joc al sezonului, după ce și-a încheiat deja parcursul în Cupa României și Liga Campionilor.

CSM Galați: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

CSU Danubius Galați și-a îndeplinit obiectivul până în această fază a sezonului, evitarea directă a retrogradării. Echipa va mai avea însă de trecut de un baraj de menținere în Liga Națională, cu două formații din liga secundă. Jocul de azi va fi unul mai degrabă de pregătire pentru ultimele teste ale sezonului. Interesul este mare la Galați pentru partidă, având în vedere că în localitate va sosi a treia echipă din Europa. De remarcat faptul că CSU Danubius este singura echipă din campionat care nu a atins încă pragul de 500 de goluri, în condițiile în care majoritatea a trecut deja de 600 de goluri. În schimb, are una din cele mai bune apărări, fiind la același nivel cu CSM București și SCM Craiova.

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

CSM București intră în vacanță după acest meci și cum nu mai are nicio miză efectuează deplasarea azi, urmând să revină acasă imediat după joc. ”Tigroaicele” și-au primit deja medaliile și tricourile de campioane, jucătoarele care vor pleca în această vară au avut momentul lor special în fața publicului din București, astfel că partida nu mai are o semnificație aparte. CSM face deplasarea fără câteva handbaliste, dar în lot se vor regăsi Isabelle Gullden, Cristina Neagu, Amanda Kurtovic și Paula Ungureanu.

Statistica meciurilor directe CSM Galați v CSM București

În partida tur, CSM București s-a impus clar pe teren propriu, cu 26-12. Și în ediția precedentă, campioana a câștigat la pas ambele partide, una dintre acestea fiind omologate la masa verde cu 10-0.

Cote pentru CSM Galați v CSM București

 

CSU Danubius Galați are un joc destul de static, cu atacuri lungi, în general cu multe greșeli, dar și cu o defensivă mai bine așezată, care de multe ori a condus la rezultate cu număr redus de goluri. eFortuna oferă o cotă de 1.60 pentru ”Under” 53.5 goluri. Pentru o cotă mai generoasă se poate încerca și sub 51.5 goluri, la cotă de 1.95.

300RON pariu fără risc

banii sunt creditați CASH, fără rulaj!

Pont CSM Galați vs CSM București: Total sub 53.5 goluri

Cu o medie de 19,72 goluri înscrise în acest sezon, nu am așteptări că echipa gazdă va înscrie mult peste această linie cu CSM București. Fără o motivație și echipa oaspete poate comite mai multe erori în atac, astfel că este de așteptat să nu marcheze la foc continuu. Am ales un joc cu maximum 53 de goluri, având în vedere și istoricul meciurilor directe, 38 de goluri în meciul tur, 47 de goluri în partida de anul trecut de la Galați. De asemenea, ultimele 16 jocuri oficiale ale CSU Danubius Galați s-au încadrat în pronosticul propus. Să fie verde!

Pont pariuri: Total sub 53.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

12

Castigate:

7

Pierdute:

5

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici