Share

CSM Vaslui – Steaua București, Ponturi Pariuri Handbal Liga Zimbrilor, 26.02.2021

Handbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

26 Feb 2021 00:54 544 0
Logo CSM Vaslui
Logo CSA Steaua Bucuresti
CSM Vaslui
CSA Steaua Bucuresti
VS
18:25 26 Februarie 2021
Handbal - Liga Zimbrilor

Analiză și informații pentru CSM Vaslui v CSA Steaua Bucuresti

Ne îndreptăm atenția pentru pariuri și în Liga Zimbrilor la handbal, la partida CSM Vaslui – Steaua București, programată vineri, de la ora 18:25, în cadrul etapei a 18-a.

Foarte important de menționat, Federația Română de Handbal a renunțat zilele trecute la play-off și play-out în acest sezon, decizie care schimbă calculele pentru multe echipe.

CSM Vaslui: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

CSM Vaslui este pe locul 11 cu 16 puncte, iar evitarea retrogradării rămâne principalul obiectiv al echipei. În acest moment, trupa pregătită de Alin Bondar are 4 puncte avans față de CSM Bacău, prima echipă aflată sub linie. Bătălia pentru evitarea locului 13 se dă cu Suceava (17 puncte), Făgăraș (15 puncte) și Bacău (12 puncte), în condițiile în care Botoșani și Reșița par deja retrogradate.

În acest an, Vaslui a pierdut ambele partide, cu Minaur (26-29) și Poli Timișoara (26-31). După jocurile la începutul lunii, Alin Bondar a remarcat faptul că echipa lui are fluctuații în timpul jocurilor: „Avem momente cu handbal adevărat și momente când tratăm sportul ca o echipă de începători”. La fel ca mai toate echipele din competiție, vasluienii acuză lipsa ritmului de competiție, având în vedere programările Federației Române de Handbal.

Înaintea confruntării cu Steaua, CSM Vaslui are patru înfrângeri consecutive, după ce la finalul turului a mai cedat cu CSM București (33-35) și HC Dobrogea Sud (25-30). Echipa are cinci victorii, dintre care una la „masa verde” cu CSM Focșani (10-0). Pe teren nu a învins nicio formație aflată în Top 10. Ar mai fi de reținut faptul că băieții lui Alin Bondar au o medie de 29,6 goluri primite.

CSA Steaua Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

CSA Steaua București a scăpat de presiunea calificării în play-off, după decizia FRH de a renunța la această ultimă parte a sezonului. Echipa lui Marius Stavrositu este pe locul 7 cu 24 de puncte, iar pentru o clasare în Top 8 s-ar fi bătut cu Poli Timișoara și CS HC Buzău.

Clubul bucureștean are însă ca principal obiectiv o clasare în Top 6. Sigur, calificarea într-o cupă europeană ar fi fost situația ideală, dar în prezent acest lucru pare greu de realizat. „Militarii” sunt la 9 puncte distanță de CSM București, echipa aflată azi pe locul 4. Ei au obținut doar 4 puncte până acum cu adversare din Top 8, în jocul tur cu Potaissa Turda (29-28) și cu Minaur Baia Mare (25-25).

În primele două etape ale returului, desfășurate la începutul lunii, Steaua a învins CSU Suceava cu 26-19 și a pierdut cu Potaissa Turda cu 28-26. De remarcat faptul că trupa lui Marius Stavrositu are un mare avantaj înaintea acestei întâlniri, având în vedere că se desfășoară în București, în Sala „Rapid”. Așadar, a fost scutită de o deplasare.

Statistica meciurilor directe CSM Vaslui v CSA Steaua Bucuresti

Partida tur s-a încheiat cu 60 de goluri la total, după ce Steaua a învins CSM Vaslui cu 31-29. Formația bucureșteană a câștigat ultimele șase partide directe.

Cote pentru CSM Vaslui v CSA Steaua Bucuresti

Steaua București a marcat între 31 și 33 de goluri în ultimele cinci partide directe cu CSM Vaslui. În oferta de pariuri Betano am identificat o cotă de 2.05 pentru faptul că „militarii” vor atinge pragul de 30 de goluri și cu această ocazie.

CSM Vaslui vs CSA Steaua Bucuresti Pont: Peste 54,5 goluri

Meciurile directe dintre cele două formații din ultimii ani au avut multe goluri. Statistica ne arată că în cele mai recente 5 jocuri oficiale s-au înregistrat cel puțin 56 de goluri la total, media fiind la 58,6 goluri. Sunt premise pentru un joc deschis, cu acțiuni rapide și cu această ocazie. Mai puțină agresivitate, mai multă fluiditate, având în vedere că pericolul de accidentări este mare la ritmul în care se joacă, 2 meciuri pe lună. Ambele formații vor face tot ce este posibil să le evite, nici nu există o mare rivalitate între cele două combatante. Iar prin ultima decizie a federației s-a mai diminuat și presiunea care apăsa în special pe umerii steliștilor. Așadar, pariul meu se îndreaptă către o dispută cu minimum 55 de goluri. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 54,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

17

Castigate:

9

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici