Share

CSM Galați – SCM Rm. Vâlcea, Ponturi Pariuri Handbal România, 23.02.2021

Handbal

Cota: 1.93

Adaugat de: Marius Huțu

22 Feb 2021 13:25 524 0
Logo CSM Galați
Logo SCM Rm. Vâlcea
CSM Galați
SCM Rm. Vâlcea
VS
10:30 23 Februarie 2021
Handbal România - Liga Naţională feminin

Analiză și informații pentru CSM Galați v SCM Rm. Vâlcea

CSM Galați și SCM Rm. Vâlcea se înfruntă marți, de la ora 10:30, în primul meci din etapa a 11-a în Liga Florilor la handbal (România), eveniment pentru care încercăm să identificăm și cel mai bun pariu.

CSM Galați: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î E

CSM Galați este nou-promovată și are ca principal obiectiv menținerea în primul eșalon valoric. În cele 9 partide desfășurate până în prezent a acumulat 2 victorii, un egal și 6 înfrângeri, bilanț cu care ocupă locul 12, primul deasupra liniei retrogradării.

Echipa pregătită de Alexandrina Soare a reușit până acum să contrazică în două rânduri calculele hârtiei și a învins în toamna trecută două adversare mai bine cotate, U Cluj (28-21) și SCM Craiova (24-21). Pe de altă parte a ratat două oportunități foarte bune de a-și îmbunătăți clasamentul în partide cu adversare directe în lupta pentru evitarea retrogradării. Astfel, CSM Galați a fost învinsă de Dacia Mioveni cu 29-26 și a terminat la egalitate cu Activ Ploiești, scor 25-25, ambele partide fiind desfășurate în ultima lună.

În meciurile cu echipele care aspiră la titlu sau la un loc în cupele europene, nou-promovata a fost învinsă destul de clar, astfel: 18-24 cu Gloria Bistrița, 29-41 cu CSM București, 19-27 cu Măgura Cisnădie, 20-29 cu Gloria Buzău.

SCM Rm. Vâlcea: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V Î

Pentru SCM Rm. Vâlcea, disputa cu CSM Galați este ultimul prilej de verificare îanintea primei manșe cu CSM București în optimile de finală ale Ligii Campionilor. În același timp, este o foarte bună ocazie de a-și reveni după înfrângerea în fața principalei rivale, cu 27-22, în meciul din campionat, din etapa precedentă.

Echipa pregătită de Florentin Pera a pierdut un tempo în lupta pentru titlu, fiind azi la 9 puncte distanță de CSM București. SCM are și un joc mai puțin disputat. În acest moment, mai important pentru Vâlcea a devenit bătălia pentru locul 2 cu Minaur Baia Mare, adversară care are un avans de 4 puncte. Pentru a avea o șansă să participe și în al treilea an consecutiv în Liga Campionilor, trebuie să fie în Top 2 la final.

Așadar, jocul cu CSM Galați este unul de „must-win” pentru Vâlcea, dar este greu de imaginat că nou-promovata o poate încurca. În primul rând, Florentin Pera are toată echipa la dispoziție, astfel că își permite să facă și o rotație mai amplă, fără ca ritmul de joc să scadă. Apoi, în partidele cu formații din zona retrogradării a câștigat la pas: 40-23 cu Crișul Chișineu-Criș (echipă retrasă ulterior din campionat), 39-22 cu Dacia Mioveni sau 29-16 cu Activ Ploiești.

Statistica meciurilor directe CSM Galați v SCM Rm. Vâlcea

CSM Galați și SCM Rm. Vâlcea nu au jocuri directe de dată recentă.

Cote pentru CSM Galați v SCM Rm. Vâlcea

Se poate încerca un over 49,5 goluri la acest meci, la cotă 1.78 în oferta de pariuri Betano. La acest total poate contribui în primul rând Vâlcea, care are ceva de demonstrat într-o perioadă în care are nu mai puțin de trei jocuri cu CSM București.

CSM Galați vs SCM Rm. Vâlcea Pont: Handicap SCM Rm. Vâlcea – 9,5 goluri

Cu un lot complet la dispoziție, Vâlcea ar trebui să defileze în fața unui adversar care nu își face mari iluzii, că ar putea obține ceva din acest joc. Apoi, evoluția celor două echipe din acest sezon ne arată că SCM câștigă la diferențe de peste 10 goluri cu echipele nou-promovate, în timp ce Galați a pierdut între 9 și 12 goluri cu Buzău și CSM București, alte grupări care au jucat / sunt în competiție în cupele europene. Nu în ultimul rând, ultima campioană a României are ceva de demonstrat după „dușul rece” din derby-ul campionatului. Așadar, pariez pe un rezultat final cu diferență de scor formată din două cifre.

Pont pariuri: Handicap SCM Rm. Vâlcea – 9,5 goluri

Miza: 6/10

Cota: 1.93

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

CSM Galați vs SCM Rm. Vâlcea Pont: Peste 27,5 goluri Vâlcea

Fetele de la SCM Râmnicu Vâlcea sunt rănite în orgoliu după eșecul din etapa trecută în fața rivalei CSM București, care a avut la acea confruntare și un lot redus numeric, așa că vor încerca să se reabiliteze și să-și refacă moralul înaintea dublei confruntări cu echipa primăriei capitalei din optimile Champions League. Oltencele, care dispun și de și jucătoare de atac foarte bune, nu vor avea milă de nou-promovata din Galați și vor încerca să înscrie cât mai mult, experimentând, totodată, faze ofensive și de contraatac. Linia aleasă pentru acest pariu nu este una exagerată, ci una normală.

Pont pariuri: Peste 27,5 goluri Vâlcea

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

37

Castigate:

19

Pierdute:

14

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă sunt alte discipline pe care le urmăresc cu regularitate. Lucrez în domeniul pariurilor din 2016, de când am ajuns în echipa Pariurix.com.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici