1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. CSM Constanța vs CSM Vaslui

CSM Constanța – CSM Vaslui, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Națională, 09.02.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-02-08 20:51:00

Handbal - Liga Națională

09 Februarie 2024, 18:00

CSM Constanța

CSM Constanța

versus
CSM Vaslui

CSM Vaslui

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CSM Constanța v CSM Vaslui

CSM Constanța și CSM Vaslui sunt adversare vineri, de la ora 18:00, într-un joc din etapa a 16-a în Liga Națională de handbal masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Constanța: Forma echipei, știri și statistici

CSM Constanța a început în forță 2024, după Campionatul European, cu două victorii concludente: 37-19 cu CSM Sighișoara pe teren propriu, într-un meci restanță, urmat de 33-26 în fieful formației Potaissa Turda. Formația lui George Buricea este pe locul 3, dar urcă o poziție în cazul unui succes.

Gruparea de la malul mării are entuziasm, este bine motivată și parcurge un sezon de referință, atât ca echipă, cât și individual pentru antrenori și jucători. În primul rând, CSM a reușit calificarea între cele mai bune 16 formații în European Handball League. Jocul cu Vaslui este și unul de „încălzire” pentru întâlnirea de marți cu Fuchse Berlin, din grupele principale ale întrecerii europene.

Apoi, din punct de vedere individual, mai mulți jucători tocmai au debutat la un Campionat European de seniori cu naționala României. Faptul că au jucat cu peste 13.000 de spectatori la Mannheim și au înfruntat naționale precum Spania, Croația și Austria le-a adus un mare plus ca experiență și încredere. De asemenea, George Buricea a fost numit zilele trecute noul antrenor al echipei naționale. Selecționerul a susținut că acestă oportunitate a venit ca urmare a ceea ce a reușit Constanța în ultima vreme, joc și rezultate.

Constanța a disputat șapte jocuri pe teren propriu în acest sezon în Liga Națională și a câștigat șase dintre ele, un alt meci fiind încheiat la egalitate. Victoriile au fost obținut la o diferență medie de peste 6 goluri.

Ar mai fi de notat că Buricea a avut în ultimele zile mai mulți jucători răciți. Toți, chiar și în acest condiții, echipa a câștigat fără emoții la Turda.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Vaslui: Forma echipei, știri și statistici

CSM Vaslui traversează cea mai dificilă perioadă din ultimii ani. Este pe ultimul loc în Liga Națională după 15 jocuri și are serios de tras pentru a evita retrogradarea.

Sunt în semne de redresare pentru club, cel puțin că ar putea evita locurile 13-14. Antrenorul cu care a început sezonul, Raul Fotonea, este deja istorie. În locul lui a fost adus Ovidiu Mihăilă. Iar în primul joc din 2024 a obținut deja o victorie prețioasă, 31-28 cu Steaua București. De asemenea, anul trecut l-a încheiat cu un rezultat notabil, 29-29 cu Potaissa Turda.

Cele două rezultate amintite au fost obținute pe teren propriu. Și au fost primele puncte obținute acasă în actuala stagiun. În deplasare, CSM Vaslui a câștigat tot patru puncte. Singura victorie a fost obținută pe 15 octombrie, la Cluj, scor 32-27. Un punct a mai scos în deplasarea cu Steaua, scor 33-33.

Apărarea nu a fost un element forte pentru CSM Vaslui în acest sezon. Echipa a înregistrat o medie de 30.46 goluri primite.

Statistica meciurilor directe CSM Constanța v CSM Vaslui

În meciul tur, CSM Constanța s-a impus destul de clar pe terenul echipei CSM Vaslui, cu 32-21. Formația pregătită de George Buricea are o serie activă de 8 victorii consecutive asupra adversarei din acest joc.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru CSM Constanța v CSM Vaslui

Ultimele nouă jocuri ale Constanței din Liga Națională au avut cel puțin 55 de goluri la total. Pentru peste 54.5 goluri avem o cotă 1.57 în oferta de pariuri Betano.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Constanța vs CSM Vaslui Pont: Handicap CSM Vaslui +7.5 goluri

În mod normal, Constanța va obține o victorie fără probleme. Jocul cu Vaslui va fi și ultimul „antrenament cu public” înaintea jocului cu Fuchse Berlin. George Buricea & Co sunt interesați doar să obțină victoria, nu vor forța o anumită diferență de scor. Dincolo de cele trei puncte, gazdele vor urmări să primească minute toți jucătorii și mai ales să iasă din teren fără accidentări. Pe de altă parte, Vaslui este o echipă mai bine legată față de jocul tur, cu mai multă ambiție. Pariem că va evita o înfrângere mai mare de 7 goluri diferență.

Miza: 7/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+55.37
Câștigate
16
Pierdute
24

Cele mai recente avancronici