1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. CSM Constanța vs CSM Bacău

CSM Constanța – CSM Bacău, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Națională, 30.03.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-03-29 21:16:00

Handbal - Liga Națională

30 Martie 2024, 18:00

CSM Constanța

CSM Constanța

versus
CSM Bacău

CSM Bacău

1.76

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru CSM Constanța v CSM Bacău

CSM Constanța și CSM Bacău se vor afla față în față sâmbătă, de la ora 18:00, în etapa a 21-a din Liga Națională la handbal masculin. Concluzionăm cu pariuri după o prezentare a situației în cele două tabere.

Cota aleasă vine din oferta Netbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Constanța: Forma echipei, știri și statistici

CSM Constanța este tot mai aproape de a-și asigura locul 2 la finalul acestui sezon în Liga Națională. Cu șase etape înainte de final, băieții lui George Buricea au un avans de 5 puncte față de Minaur, dar și o restanță cu Steaua.

Clubul și-a încheiat de curând aventura europeană, după un parcurs peste așteptări. În total, Constanța a avut 12 meciuri în Europa în acest sezon, reușind să învingă echipe precum Granollers, finalistă în ediția trecută, Tatabanya și Sporting Lisabona, calificată în sferturile de finală.

După ultimul joc din European Handball League, cu Fuchse Berlin în deplasare (31-35), Constanța a mai disputat două jocuri oficiale: cu Potaissa Turda în deplasare, în Cupa României (30-29), și CSM Focșani în Liga Națională (29-21), tot pe teren străin.

Pe final de sezon, trupa lui George Buricea mai are două obiective. Să termine pe locul 2 în Liga Națională și să încerce, de ce nu, să câștige din nou Cupa României. În sferturile de finală, Constanța va înfrunta Steaua.

Dacă ne referim strict la evoluțiile din Liga Națională, gazdele au 8 victorii și un egal cu Turda (27-27) în cele 9 jocuri disputate acasă. Media de goluri în propriul fief este de 31.7 goluri, iar victoriile au fost la o diferență de 6.75 goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Bacău: Forma echipei, știri și statistici

CSM Bacău este o echipă de mijlocul clasamentului în Liga Națională. Nu emite pretenții pentru o calificare în cupele europene, dar nici nu are emoții în ceea ce privește lupta pentru evitarea retrogradării.

Înaintea vizitei la Constanța, formația pregătită de Leonard Bibirig ocupă locul 8. Următoarea clasată, CSM Focșani, este la o distanță de 5 puncte. Din 20 de jocuri, CSM Bacău a câștigat opt. Din top 6 a încurcat Buzău, formație pe care a învins-o tur / retur, 30-28 acasă și 30-29 în deplasare, și Minuar Baia Mare, 27-27 pe teren propriu. Așadar, indirect a ajutat și CSM Constanța în lupta pentru locul secund.

Oaspeții au un bilanț cu trei victorii și trei înfrângeri în 2024. În jocurile cu formațiile care au ca obiectiv calificarea în cupele europene, Bacău a primit multe goluri: 40 cu Dinamo (29-40) și 39 cu Potaissa Turda (33-39). De remarcat că și echipa lui Bibirig este calificată în sferturile de finală ale Cupei României, dar șansele de a merge mai departe sunt minime, având în vedere că va înfrunta Dinamo în deplasare.

Meciurile echipei din Bacău au avut o medie de 60.1 goluri la total. În deplasare, Esteki & Co au o medie de 32 de goluri primite.

Statistica meciurilor directe CSM Constanța v CSM Bacău

Jocul din tur s-a încheiat cu un succes categoric al Constanței, la 10 goluri diferență, cu 36-26. „Marinarii” sunt neînvinși în ultimele 13 partide directe, dintre care 12 au fost câștigate.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru CSM Constanța v CSM Bacău

Este greu de imaginat că acest joc se va încheia cu alt rezultat decât victoria gazdelor. Pentru pronostic 1 și peste 57.5 goluri, NetBet pariuri sportive oferă cota 1.79.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Constanța vs CSM Bacău Pont: CSM Constanța peste 31.5 goluri

Constanța își dorește să rezolve cât mai repede problema locului 2 în Liga Națională. Este și un obiectiv personal al antrenorului George Buricea, pentru a-și îndrepta apoi toată energia către echipa națională, care în prima jumătate a lunii mai va înfrunta Cehia într-un play-off de calificare la Campionatul Mondial. Stilul de joc al antrenorului este deja bine interpretat de elevii săi, adică o apărare cât mai agresivă și un atac purtat în viteză, apropiat de ce se joacă în handbalul mare. Constanța are o medie de 31.7 puncte în acest sezon pe teren propriu. Pariem că o va depăși în fața unei echipe cu o medie de 38 de goluri primite în partidele din acest sezon disputate cu formațiile clasate pe locurile 1-4. Cota vine din oferta Netbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.76
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici