Share

Ponturi Handbal, Liga Campionilor: CSM București – Esbjerg. ”Tigroaicele” își pot face viața mai ușoară în 2020

Handbal

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Huţu

09 Noi 2019 23:03 1,0k 0
Logo CSM București
Logo Team Esbjerg
CSM București
Team Esbjerg
VS
14:30 10 Noiembrie 2019
Handbal - Liga Campionilor feminin

Analiză și informații pentru CSM București v Team Esbjerg

CSM București își continuă parcursul în Liga Campionilor, duminică, de la ora 14:30, cu un meci în Sala Polivalentă, în compania formației daneze Team Esbjerg, pentru care am selectat și un pronostic. Partida se desfășoară în cadrul Grupei B.

Ambele formații sunt calificate în Main Round. Dar meciul are miză, punctele directe se vor contabiliza și în faza următoare.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

V V V V E

CSM București are deja un avantaj moral în fața echipei Esbjerg, după ce a învins-o în tur cu scorul de 24-22. „Tigroaicele” au mai obținut un punct pentru faza următoare după jocul cu Rostov, 23-23. Echipa antrenată de Adrian Vasile are pe „masă” alte patru puncte, două în acest meci și două săptămâna viitoare, la Rostov. Dacă obține cel puțin o victorie, atunci CSM București va intra în luptă pentru primele două locuri în grupa din Main Round.

Înaintea partidei cu Esbjerg, CSM București a terminat la egalitate cu Corona Brașov în Liga Națională, 30-30, astfel că a ratat șansa pentru moment de a se apropia la o victorie distanță de Vâlcea.

Cu excepția Norei Mork, CSM București are tot lotul la dispoziție. Este o discuție în ceea ce o privește și pe Carmen Martin, dacă va reveni sau nu cu această ocazie. Dacă nu reușește să joace, șansele ei să ajungă la Campionatul Mondial se micșorează. A revenit, în schimb, Cristina Neagu, care a marcat 4 goluri în meciul de la Lublin și 9 goluri la Brașov. De asemenea, Andrea Lekic este în lot și ar putea reveni după ce a lipsit al jocurile cu campioana Poloniei.

Team Esbjerg: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Esbjerg are două puncte câștigate pentru Main Round, după succesul din tur cu Rostov Don cu 31-25. Meciul de la București este ultima șansă pentru a mai adăuga ceva la zestre. Pe lângă jocul tur pierdut cu ”tigroaicele”, campioana Danemarcei a cedat și în jocul doi cu Rostov, 26-34, în urmă cu o săptămână.

Esbjerg a ajuns sâmbătă seara în București, după o escală la Varșovia. Nordicii s-au deplasat cu un lot format din 13 jucătoare. Lipsește în continuare islandeza Rut Jonsdottir. Echipa oaspete va miza practic pe același lot cu care a încercat să încurce și Rostov în urmă cu o săptămână.

Înaintea jocului de la București, Esbjerg a evoluat la Silkeborg și a câștigat cu 30-26, astfel că și-a păstrat procentajul de sută la sută pe plan intern.

Statistica meciurilor directe CSM București v Team Esbjerg

CSM București a câștigat toate cele trei jocuri cu Esbjerg în Liga Campionilor. În afara meciului din tur, „tigroaicele” s-au impus în ambele întâlniri din 2017, cu 33-25 la București și 25-20 în Danemarca.

Cote pentru CSM București v Team Esbjerg

În Liga Campionilor, CSM București nu a primit în niciun meci mai mult de 23 de goluri. Adi Vasile are la dispoziție toate jucătoarele de apărare și pentru această întâlnire, astfel că defensiva ar trebui să funcționeze la aceleași cote ca și până acum. Pentru Under 23.5 goluri, Esbjerg are cota 1.92 la Unibet.

CSM București vs Team Esbjerg Pont: Handicap CSM București – 4.5 goluri

Pariez pe o victorie clară a echipei CSM București din mai multe considerente. În primul rând, „tigroiacele” se mobilizează altfel la meciurile din Europa, iar asta s-a văzut în toate evoluțiile de până acum. Apoi, Neagu a revenit în echipă, iar influența ei în jocul de handbal poate mări diferența de valoare dintre cele două formații. Să nu uităm că echipa bucureșteană a condus și la șase goluri în tur fără Neagu. De asemenea, când a revenit Vyakhireva la Rostov, Esbjerg a fost eclipsată și nu a mai avut aceeași evoluție din tur și a cedat la 8 goluri în Rusia. Nu în ultimul rând, CSM a câștigat ultimele trei jocuri cu formațiile daneze de pe teren propriu la o diferență de cel puțin cinci goluri. Punctele contează în faza următoare, iar CSM București va fi cât se poate de motivată pentru a le obține.

Pont pariuri: Handicap CSM București – 4.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

CSM București vs Team Esbjerg Pont: CSM București -5,5 goluri handicap

CSM București a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri de pe teren propriu la cel puțin 6 goluri diferență, excepția fiind egalul cu Rostov, una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Esbjerg a fost depășită și în Damnemarca de CSM (la două goluri), probabil va ceda și aici la un scor mai mare, așa cum s-a întâmplat și în Rusia (8 goluri diferență). Unul din atuurile bucureștencelor este și revenirea Cristinei Neagu, care poate face difernța în acest meci prin golurile marcate.

Pont pariuri: CSM București -5,5 goluri handicap

Miza: 6/10

Cota: 2.35

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici