1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. CSM București - Știința Bacău

CSM București - Știința Bacău – Ponturi Pariuri handbal Liga Zimbrilor – 30.09.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-09-29 14:53:00

Handbal Liga Zimbrilo

30 Septembrie 2022, 17:00

CSM București

CSM București

versus
Știința Bacău

Știința Bacău

1.98

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru CSM București v Știința Bacău

CSM București și Știința Bacău se vor întâlni într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii Zimbrilor. Echipa din Capitală este favorită la victorie în partida programată să înceapă vineri, de la ora 17. Mai ales că pe teren propriu are trei victorii din tot atâtea meciuri pe care le-a disputat. Pontul vine la sfârșitul analizei.

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

CSM București are trei victorii și două înfrângeri în primele cinci meciuri disputate în Liga Zimbrilor. Toate succesele au fost înregistrate pe teren propriu, în condițiile în care a avut parte de două deplasări foarte complicate – pe terenul vicecampioanei Minaur Baia Mare, scor 28-31, respectiv în ultima etapă, 29-30 la CSM Constanța. Echipa din Capitală a condus pe mai tot parcursul primei reprize. Oradea, Suceava și Vasluiul au fost victimele lui CSM București.

Bucureștenii au un lot echilibrat, format din jucători promovați din propria pepinieră, dar și din handbaliști cu experiență. În pauza competițională au fost aduși Alexandru Csepreghi, Călin Hossu, grecul Ioannou Grigorios și Vitalii Shymaskyi, portar de origine ucraineană, care a venit de la Neva Sankt Petersburg.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Știința Bacău: Forma echipei, știri și statistici

Înaintea partidei cu CSM București, Știința Bacău are un bilanț negativ. A pierdut trei partide, însă atunci când a fost favorită și-a făcut treaba. Moldovenii s-au impus în fața celor de la Odorheiul Secuiesc, echipă aflată pe ultimul loc, cu victorii pe linie, respectiv contra nou-promovatei CSM Oradea, aflată tot la zero puncte, în subsolul clasamentului.

În ultima etapă, Știința Bacău a primit vizita vicecampioanei Minaur Baia Mare. Greșelile de prindere-pasare de pe faza ofensivă au făcut ca oaspeții să aibă un avantaj de trei goluri la pauză, scor 15-12, care până la final s-a mărit la șapte lungimi distanță, 32-25. Cele mai multe goluri i-au aparținut lui Bujor, care a punctat de șase ori.

Știința Bacău a fost una dintre cele mai slabe echipe ale sezonului anterior. A terminat antepenultima, cu doar cinci victorii în 26 de partide disputate.

Statistica meciurilor directe CSM București v Știința Bacău

Ultimul meci direct dintre cele două echipe care a avut loc în București s-a disputat în 4 mai 2022. CSM s-a impus cu scorul de 40-33, după o primă repriză excelentă, la capătul căreia conducea cu scorul de 22-13. Astfel că a doua parte a partidei a mai contat foarte puțin, în condițiile în care bucureștenii au luat piciorul de pe pedala de accelerație.

A fost revanșa după ce Bacăul se impunea în turul de pe teren propriu la un gol diferență. Scorul final fusese 25-24.

Cote pentru CSM București v Știința Bacău

Victorie CSM București, într-un meci în care vor fi cel puțin 59 de goluri, la o cotă de 2,62 pe care o oferă Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre CSM București vs Știința Bacău cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

CSM București vs Știința Bacău Pont: Peste 58,5 goluri

CSM București este mare favorită în a se impune contra Științei București. Chiar și în meciurile pe care le-a pierdut, a avut evoluții consistente, în fața unor echipe cu lot mai bine închegat și cu obiective diferite față de cele declarate de „alb-albaștrii”. Sunt patru meciuri consecutive în care CSM București a încasat cel puțin 29 de goluri, chiar dacă pe două le-a câștigat. Știința Bacău are o medie de 28,4 goluri marcate pe meci și nu se va preda, cu siguranță, în fața CSM-ului. Motive pentru care ne așteptăm ca, totuși, gazdele să învingă, într-un meci în care se vor marca cel puțin 59 de goluri, la o cotă de 1,98 pe care o oferă Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.98
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici