Share

CSM București – FTC Rail Cargo, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor 18.10.2020. „Tigroaicele” luptă pentru a treia victorie în grupă

Handbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huţu

17 Oct 2020 22:48 946 0
Logo CSM București
Logo Rail Cargo FTC
CSM București
Rail Cargo FTC
VS
17:00 18 Octombrie 2020
Handbal - Liga Campionilor feminin

Analiză și informații pentru CSM București v Rail Cargo FTC

CSM București își continuă parcursul în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin – Grupa A, duminică, de la ora 17:00, cu o partidă pe teren propriu în compania echipei FTC Rail Cargo. Evenimentul se află și pe lista noastră de pariuri.

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

CSM București a obținut patru puncte din trei partide. După două victorii cu Metz Handball (31-26, acasă) și Team Esbjerg (30-29, deplasare), echipa pregătită de Adrian Vasile a pierdut în deplasare cu Vipers Kristiansand cu scorul de 30-25. A fost un joc în care „tigroaicele” au resimțit din plin absența Cristinei Neagu. Starul echipei bucureștene a fost în carantină după ce a fost contaminată cu virusul SARS-Cov-2.

Între timp, Cristina Neagu a revenit în activitate. Interul stânga a intrat de joi în programul de pregătire. Bineînțeles, nu are același ritm dinainte de a fi afectată de Covid-19, dar prezența ei în echipă va fi în orice caz foarte importantă. Ea a marcat nu mai puțin de 22 de goluri în primele două jocuri.

CSM București are în prezent și un al doilea inter în mare formă, este vorba despre Barbara Lazovic. Slovena a revenit după un an în capitala României și are o medie de 5 goluri per joc. În absența Cristinei Neagu, interul dreapta a marcat 7 goluri cu Vipers, toate din acțiune.

Gazdele au și o jucătoare incertă pentru această întâlnire, Alexandrina Barbosa, care a acuzat probleme musculare după primele 10 minute de joc în urmă cu o săptămână. Tonusul echipei este însă foarte bun.

CSM a învins Gloria Buzău la mijlocul săptămânii cu scorul de 32-20, în prima etapă din Liga Florilor, fără Neagu și Barbosa în teren.

Rail Cargo FTC: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

FTC Rail Cargo a susținut doar două jocuri până acum în Liga Campionilor, alte două fiind amânate. Bilanțul indică un eșec cu Rostov Don pe teren propriu (25-26) și un succes în deplasare cu Team Esbjerg (24-21).

Echipa maghiară a fost zdruncinată de Covid-19, astfel că în ultima lună a disputat doar acest joc din Danemarca, de săptămâna trecută. Iar întâlnirea cu Team Esbjerg a jucat-o în condiții speciale: a avut la dispoziție doar nouă senioare. Astfel, succesul cu reprezentanta Danemarcei a fost o adevărată minune. Sigur, rezultatul a adus și foarte multă încredere în tabăra echipei din Budapesta.

La partida de săptămâna trecută, FTC Rail Cargo a avut opt jucătoare absente din cauza Covid-19. Între timp, câteva fete și-au reluat activitatea, astfel că echipa maghiară a ajuns sâmbătă în București cu un lot ceva mai consistent. În ciuda victoriei din Danemarca, forma sportivă a echipei oaspete nu este optimă și CSM ar trebui să profite de acest aspect.

Statistica meciurilor directe CSM București v Rail Cargo FTC

CSM București și FTC Rail Cargo s-au întâlnit de șase ori în ultimii 3 ani și jumătate, echipa din România câștigând cinci meciuri. În „Polivalentă”, „trigroiacele” au procentaj de sută la sută, după ce s-au impus, în ordine, cu 30-25, 36-31 și 27-24.

Cote pentru CSM București v Rail Cargo FTC

CSM București are o medie de 28,7 goluri marcate în Liga Campionilor în acest sezon. Apoi, în cele trei jocuri cu FTC Rail Cargo de pe teren propriu are o medie de 31 goluri. Pentru over 28,5 goluri CSM București în această întâlnire, avem o cotă de 1.70 în oferta de pariuri Betano.

CSM București vs Rail Cargo FTC Pont: Barbara Lazovic peste 3,5 goluri

Barbara Lazovic este jucătoarea din tabăra echipei CSM București care a depășit așteptările până acum. Mai mereu a fost printre principalele marcatoare ale echipei în Liga Campionilor, fiind mult mai consistentă în joc decât în precedentul „mandat”. Slovena este titulară indiscutabilă pe postul de inter dreapta și evoluează în cea mai mare a timpului de joc, în ceea ce privește faza de atac. În cazul în care Cristina Neagu este luată om la om, Lazovic devine principala „gură de tun” a echipei. După 7 goluri cu Vipers și 5 goluri cu Metz, handbalista poate marca 4 goluri și cu FTC Rail Cargo.

Pont pariuri: Barbara Lazovic peste 3,5 goluri

Miza: 6/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

CSM București vs Rail Cargo FTC Pont: Peste 27,5 goluri CSM

CSM București și-a dat drumul la joc, am văzut-o și cu Buzău, în campionat, când a câștigat cu 32-20. De altfel, echipa antrenată de Adrian Vasile a marcat minim 30 de goluri în 3 din ultimele 4 partide disputate. În plus, revine și Cristina Neagu și, chiar dacă nu orea s-a antrenat în ultima vreme, ea poate să marcheze măcar 4-5 goluri, dacă nu cumva o va face de mai multe ori. În patru din cele 6 confruntări directe, bucureștencele au dat peste 29 de goluri.

Pont pariuri: Peste 27,5 goluri CSM

Miza: 8/10

Cota: 1.51

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

36

Castigate:

17

Pierdute:

17

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici