Share

CSM București – Măgura Cisnădie, Ponturi Pariuri Handbal România, 23.02.2021

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

22 Feb 2021 21:13 656 0
Logo CSM București
Logo Măgura Cisnădie
CSM București
Măgura Cisnădie
VS
18:30 23 Februarie 2021
Handbal România - Liga Naţională feminin

Analiză și informații pentru CSM București v Măgura Cisnădie

Continuăm seria predicțiilor în etapa a 11-a a Ligii Florilor la handbal (România) cu selecții de la partida CSM București – Măgura Cisnădie, programată marți, de la ora 18:30. Jocul are loc în Sala Polivalentă din București.

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

CSM București a avut un parcurs perfect în primele 10 etape (10 meciuri – 10 victorii) și nimic nu pare să o mai oprească în acest sezon din drumul spre titlu, primul în Liga Florilor după o pauză de 3 ani. Nici măcar pandemia de coronavirus. Cu șapte jucătoare infectate cu Covid-19, trei accidentate, dar și fără antrenorul Adrian Vasile, „tigroiacele” au reușit în urmă cu 5 zile să câștige și marele derby cu SCM Rm. Vâlcea, cu scorul de 27-22.

Astăzi, formația bucureșteană a luat un avans de 5 puncte față de Minaur Baia Mare, în timp ce rivala din ultimii ani – SCM Rm. Vâlcea – este la 9 puncte în spate. Datele problemei sunt neschimbate față de ultimul joc disputat la Sf. Gheorghe. Iulia Curea va fi antrenor principal și la această partidă, iar CSM își completează lotul cu junioare. Dintre handbalistele cu cotă, nu intră în calcule nici Gabriela Perianu, testată la rândul ei pozitiv.

Dintre cele 10 victorii în Liga Florilor, CSM București a obținut una la „masa verde”, cu CSM Slatina. În celelalte partide a stabilit o medie de 32,33 goluri, iar victoriile au fost realizate la o diferență de 9,77 goluri.

Partida cu Măgura Cisnădie reprezintă ultimul joc înaintea „dublei” cu SCM Rm. Vâlcea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Clubul speră să recâștige supremația în România, dar în același timp să se califice în turneul Final Four în competiția europeană.

Măgura Cisnădie: Forma echipei, știri și statistici

E V Î Î Î

Măgura Cisnădie a făcut câteva transferuri interesante înainte de startul sezonului, cu care speră să revină în cupele europene. Rezultatele au fost satisfăcătoare doar într-o mică măsură. A obținut maximum de puncte cu formațiile clasate în a doua jumătate a ierarhiei, dar cu echipele aflate în luptă directă pentru cupe europene a obținut doar 1 punct din 15 posibile.

Astfel, după ce în toamna trecută a fost învinsă de Gloria Buzău cu 25-20, iar apoi a terminat la egalitate cu Rapid București (19-19), în ultimele trei etape a suferit tot atâtea eșecuri: 21-25 cu Minaur Baia Mare, 23-25 cu Gloria Bistrița și 28-29 cu Dunărea Brăila. Acest ultim joc l-a pierdut în ultima secundă.

La startul etapei a 11-a, reprezentanta Sibiului este pe locul 5, cu 16 puncte, dar riscă să piardă două poziții în cazul unui eșec cu CSM București. Deși are doi interi din naționala Poloniei, plus un conducător de joc din naționala Croației (Valentina Blazevic, medaliată cu bronz la Euro 2020), Măgura nu excelează în atac, având o medie de 25,5 goluri. Elena Voicu este cea mai constantă jucătoare din lot. Prin evoluțiile ei în poartă, Cisnădie are azi o medie de 21,8 goluri primite.

Statistica meciurilor directe CSM București v Măgura Cisnădie

În 9 meciuri directe între cele două formații, CSM București a obținut tot atâtea victorii. De asemenea, toate partidele au fost câștigate foarte clar, de la o diferență de 6 goluri în sus. Ultima confruntare a avut loc în în octombrie 2019 și a fost câștigată cu 24-18.

Cote pentru CSM București v Măgura Cisnădie

Având în vedere subțirimea lotului, CSM București va încerca să impună un ritm mai scăzut. Ținând cont și de faptul că Elena Voicu este unul dintre cei mai în formă portari din campionat, se poate încerca un Under 30,5 goluri CSM București la cotă de 1.65.

CSM București vs Măgura Cisnădie Pont: Crina Pintea peste 4,5 goluri

Crina Pintea nu are rezervă pe post, astfel că va evolua în cea mai mare parte a timpului de joc. În plus, atât în Liga Florilor, cât și în Liga Campionilor, a fost în ultima vreme una dintre cele mai constante jucătoare din lot, dar și printre principalele marcatoare. Cristina Neagu joacă mult și cu pivotul, astfel că sunt șanse bune să o vedem pe Crina acoperind linia propusă în oferta de pariuri Betano și cu această ocazie. În partida cu SCM Rm. Vâlcea, Pintea a terminat cu 6 goluri.

Pont pariuri: Crina Pintea peste 4,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

CSM București vs Măgura Cisnădie Pont: CSM București sub 30,5 goluri

CSM are un lot redus numeric, cu care a tras tare în meciul câștigat cu rivala din Vâlcea, așa că nu le văd pe bucureștence să dea maxim în confruntarea cu Măgura Cisnădie. Se vor conserva, probabil, pentru "dubla" cu oltencele din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Formația sibiană are în componență câteva jucătoare foarte bune și un portar în formă, așa că poate reduce proporțiile scorului și numărul de goluri încasate. CSM a dat o singură dată peste 30 de goluri în ultimele 8 partide oficiale disputate. Iar Măgura a primit o singură dată 30 de goluri în ultimele 14 meciuri din Liga 1. Pariul e câștigător și la 30 de goluri încasate de formația din Cisnădie. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: CSM București sub 30,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

9

Castigate:

4

Pierdute:

4

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă sunt alte discipline pe care le urmăresc cu regularitate. Lucrez în domeniul pariurilor din 2016, de când am ajuns în echipa Pariurix.com.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici