Share

Ponturi Handbal, Cupa României: CSM București – HC Zalău

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

14 Mar 2018 09:50 925 0
Logo CSM București
Logo HC Zalău
CSM București
HC Zalău
VS
16:30 14 Martie 2018
Handbal - Cupa României feminin

Analiză și informații pentru CSM București v HC Zalău

CSM București și HC Zalău se întâlnesc miercuri, de la ora 16:30, pentru a treia oară în acest sezon în handbalul feminin, ocazie cu care venim și cu o sugestie de pronostic. Miza jocului este de această dată calificarea în turneul Final 4 al Cupei României. Partida se joacă în cadrul sferturilor de finală, într-o singură manșă, pe terenul campioanei României și deținătoarei trofeului în această competiție.

CSM București vine după o partidă în Liga Campionilor pierdută la Rostov Don, cu 25-24, dar după un joc ceva mai bun în comparație cu evoluțiile precedente. Ultima apariție a campioanei pe plan intern s-a încheiat prost, cu prima înfrângere în ultimul an și jumătate, 21-23 pe terenul echipei CSM Craiova. Atmosfera la echipă a devenit mai tensionată, în contextul în care fazele finale ale Ligii Campionilor sunt tot mai aproape, iar jocul nu merge așa cum și-l dorește toată lumea. Partida cu HC Zalău pare una mai degrabă de antrenament, ”tigroaicele” nu vor întâmpina, probabil, dificultăți în a se califica în faza finală a Cupei României. Cu excepția interului Bianca Bazaliu, care a acuzat probleme medicale în ultima vreme, toate celelalte componente sunt apte de joc. N-ar fi exclus ca Helle Thomsen să și menajeze 1-2 jucătoare.

HC Zalău a jucat la rândul ei în cupele europene la sfârșitul săptămânii trecute. Deși CSM a evoluat în Rusia, iar echipa lui Gheorghe Tadici în Turcia, formația ardeleană a avut o deplasare mult mai obositoare. Echipa a revenit în țară abia luni seară (CSM a ajuns duminică la prânz) și probabil că resimte acum și mai mult oboseala unui sezon foarte încărcat, cu 12 meciuri susținute în Cupa EHF. HC Zalău a ajuns dee marți seara în București, după ce a călătorit cu avionul de la Cluj. Gruparea ardeleană a venit însă cu un lot redus numeric, de numai 11 handbaliste. Este adevărat, dintre jucătoarele de bază nu lipsește nimeni. HC Zalău are șanse minime să prindă turneul Final 4, având în față CSM București, iar în aceste condiții o prezență în cupele europene în sezonul următor a devenit puțin probabilă. Și în Liga Națională, HC Zalău s-a îndepărtat de zona Top 4.

Pont CSM București vs HC Zalău: Handicap CSM București – 8.5 goluri

Meciul dintre cele două combatante vine după o săptămână dificilă pentru ambele, fiecare suferind câte 2 înfrângeri. Starea de oboseală se resimte însă mai tare la Zalău, în condițiile în care a dus ”greul” cu 8-9 jucătoare, pe când CSM București a avut posibilitatea să tot schimbe echipa. Mizez pe o victorie clară a gazdelor pentru că în mod normal CSMB trebuie să fie pe un trend de urcare al formei sportive, se apropie cea mai importantă perioadă a sezonului, în timp ce Zalău va urma, firesc, o scădere după un sezon foarte încărcat. Echipa oaspete are și puține soluții de schimb, astfel că am selectat handicapul de 8.5 goluri oferit de Betano. Patru din ultimele 5 jocuri directe s-au încheiat la cel puțin 12 goluri diferență pentru CSM. Doar ultima a avut ca rezultat final 30-24, dar s-a jucat la Zalău, iar ardelencele traversau atunci o altă formă sportivă.

Pont pariuri: Handicap CSM București – 8.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

10

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici