1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. CSM București vs CSM Galați

CSM București – CSM Galați, Ponturi Pariuri Handbal Feminin, Liga Națională, 30.11.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-11-29 19:54:00

Handbal România - Liga Naţională feminin

30 Noiembrie 2022, 17:00

CSM București

CSM București

versus
CSM Galați

CSM Galați

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CSM București v CSM Galați

CSM București și CSM Galați se înfruntă miercuri, de la ora 17:00, în etapa a 8-a din Liga Națională la handbal feminin, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

CSM București revine în competiții după Campionatul European, iar jocul cu CSM Galați va fi încălzirea pentru meciurile mult mai tari cu Ferencvaros care urmează în Europa. În Liga Națională, formația lui Adrian Vasile ocupă locul 2, fiind la 5 puncte distanță de liderul Gloria Buzău, care are însă un joc în plus disputat.

Gruparea bucureșteană a avut 11 jucătoare la Campionatul European, astfel că se antrenează doar de câteva zile în formulă completă. Dar a avut timp să-și recupereze toate piesele importante, dacă ținem cont că Esbjerg, formație care a avut șapte handbaliste implicate în finala din 20 noiembrie, a jucat în campionatul danez încă de vinerea trecută. CSM a avut cinci fete implicate până în ultima zi la Euro 2022.

În primele șapte etape de campionat, „tigroaicele” au cedat puncte doar în partida cu marea rivală, Rapid, încheiată la egalitate, 31-31. CSM București a realizat o medie de 33,14 goluri, dar nu este cea mai bună din campionat, Vâlcea având o statistică mai bună. În schimb, fetele lui Adrian Vasile dețin cel mai bun golaveraj. Cele șase victorii au fost realizate la o diferență medie de 8,5 goluri. Pe teren propriu au evoluat cu CSM Tg. Jiu (34-28), HC Zalău (38-22) și SCM Craiova (35-25).

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

CSM Galați: Forma echipei, știri și statistici

CSM Galați este singura formație din Liga Națională care nu a obținut niciun punct în primele șapte etape, iar șansele de a evita retrogradea sunt minime. Gruparea de la malul Dunării are unul dintre cele mai tinere loturi din campionat, lipsit de experiență, buget și resurse limitate. Toate aceste lucruri s-au reflectat în rezultatele înregistrate.

Promovată în acest sezon în Liga Națională, CSM Galați are cea mai slabă apărare, cu o medie de 32,28 de goluri primite. Iar cele șapte jocuri le-a pierdut la o diferență medie de 8,85 goluri. Cea mai „strânsă” înfrângere a venit chiar înainte de pauză, 26-30 cu Dacia Mioveni (acasă).

CSM Galați nu-și face iluzii că ar putea realiza ceva notabil în disputa cu CSM București. Motiv pentru care s-a decis ca echipa să facă deplasarea în ziua meciului. Jucătoarele vor intra în teren după o călătorie de aproximativ 5 ore cu autocarul.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe CSM București v CSM Galați

Precedentele meciuri directe au avut loc în ediția 2020/21. CSM București s-a impus de fiecare dată la peste 10 goluri diferență, cu 41-29 în deplasare și 31-18 pe teren propriu.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru CSM București v CSM Galați

CSM Galați este mai slabă decât în urmă cu 2 ani, când a retrogradat, în timp ce „tigroaicele” sunt mai puternice. După ce a învins Most cu 40-25 în Liga Campionilor, CSM București poate obține un succes și mai clar cu această ocazie. Pentru H1 -15,5 goluri, cota este 1.87 în oferta de pariuri Betano.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

CSM București vs CSM Galați Pont: Total sub 59,5 goluri

Nu este exclus să asistăm la scorul campionatului cu această ocazie. Dar dacă CSM București se poate duce spre 40 de goluri la acest meci, CSM Galați nu va trece în mod normal de 20 de goluri. Mai ales că Adrian Vasile intenționează să trimită în teren toate jucătoarele de top, să le ofere minute de joc înaintea jocului cu Ferenvaros de duminică. În pauza competițională, CSM a avut multe jucătoare plecate la loturi, astfel că nu a avut posibilitatea de a susține și meciuri de pregătire, iar acesta este singurul moment în care echipa poate lua viteză. Așadar, cu o apărare puternică în față, CSM Galați nu va înscrie ușor golurile.

Handbal România - Liga Naţională feminin

Total sub 59,5 goluri

1.87
Miza: 7/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici