1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. CSM București – Dacia Mioveni, Ponturi Pariuri Handbal Liga Florilor, 06.04.2021

CSM București – Dacia Mioveni, Ponturi Pariuri Handbal Liga Florilor, 06.04.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-04-05 21:35:00

Handbal România - Liga Naţională feminin

06 Aprilie 2021, 17:30

CSM București

CSM București

versus
Dacia Mioveni CS

Dacia Mioveni CS

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CSM București v Dacia Mioveni CS

Liga Florilor la handbal a ajuns la ultima etapă a turului, iar atenția noastră pentru pariuri se îndreaptă către partida CSM București – Dacia Mioveni, programată marți, de la ora 17:30. Întâlnirea are loc în Sala Polivalentă din capitală.

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

CSM București o așteaptă pe Dacia Mioveni din postura de lider, având 12 meciuri câștigat și un egal în cele 13 partide. „Tigroaicele” sunt în fruntea ierarhiei, dar avantajul nu este mare. Minaur Baia Mare este la 3 puncte distanță, iar SCM Rm. Vâlcea, la 4 puncte. Cele două formații așteaptă un pas greșit al formației lui Adrian Vasile, dar este greu de imaginat că acesta ar putea veni tocmai în acest meci. Chiar dacă în urmă cu aproximativ o lună a remizat 27-27 cu U Cluj, ultima clasată.

Formația bucureșteană susține această întâlnire la 3 zile distanță după jocul cu CSKA Moscova din sferturile de finală ale Ligii Campionilor – manșa tur, câștigată cu 32-27. Prima repriză a fost una de excepție, fiind câștigată cu scorul de 20-11.

CSM a obținut un scor bun de calificare pentru Final Four, dar încă mai are de dat o bătălie destul de dură la sfârșitul acestei săptămâni, la Moscova. Jocul cu Dacia Mioveni poate fi folosit pentru păstrarea unui tonus optim la retur.

Este de așteptat ca piesele grele, precum Cristina Neagu, Jelena Grubisic, Barbara Lazovic, să fie menajate, dar vor fi oricum pe foaia de joc. Nu va evolua sigur Carmen Martin, care a dat rezultat pozitiv la testul pentru Covid-19 înaintea partidei cu CSKA.

Dacia Mioveni CS: Forma echipei, știri și statistici

Dacia Mioveni este pe locul 12 în Liga Florilor, având un avans de 5 puncte peste prima echipă aflată sub linia retrogradării, CSM Galați. Formația pregătită de Gheorghe Covaciu vine după două meciuri bune, unul încheiat cu o surpriză uriașă, prin succesul cu 24-22 în partida Gloria Bistrița. După această întâlnire a urmat o înfrângere cu Dunărea Brăila (28-33). Diferența a fost făcută însă în ultimele minute. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 18-18, după ce Mioveni a avut și 3 goluri avans.

Victoria cu Gloria Bistrița a reprezentat însă singrul rezultat pozitiv în ultimele 6 etape. Toate eșecurile au fost la diferențe cuprinse între 3 și 5 goluri. Pe de altă parte, succesul cu Bistrița a fost singurul obținut până acum împotriva unei echipe mai bine clasate.

Sigur, când ai în față CSM București, probabil că principalul obiectiv al unei echipe aflate în partea secundă a ierarhiei este să limiteze proporțiile scorului. Dacia Mioveni are în acest sezon o înfrângere la mai mult de 10 goluri diferență, cu SCM Rm. Vâlcea (scor 22-39).

Gheorghe Covaciu trebuie să se descurce și la acest meci fără golgheterul Alexandra Georgescu, operată de curând la menisc.

Statistica meciurilor directe CSM București v Dacia Mioveni CS

CSM București și Dacia Mioveni au mai fost adversare în urmă cu aproximativ un an și 2 luni, în Cupa României. „Tigroaicele” au câștigat atunci la scor, cu 34-14.

Cote pentru CSM București v Dacia Mioveni CS

CSM București vine după un meci în care a înscris 32 de goluri cu CSKA Moscova, cu 20 de goluri înscrise într-o primă repriză. Pragul poate fi atins și cu Dacia Mioveni, nu cred că adversara din Liga Florilor va avea același nivel de agresivitate în apărare. Pentru over 31,5 goluri CSM, în oferta de pariuri Betano avem o cotă 1.75.

CSM București vs Dacia Mioveni CS Pont: Handicap CSM București – 8,5 goluri

CSM București a atins diferența de 9 goluri din prima repriză cu CSKA Moscova după ce a etalat un joc complet, a evoluat ca o echipă. Distribuția golurilor a fost echilibrată pe toate posturile și mă aștept ca același lucru să se întâmple și cu Dacia Mioveni. Indiferent de cine va intra în teren, formația din București se poate desprinde fără probleme pe faza a doua și contraatac. Între cele două formații este o diferență de valoare de peste 10 goluri. Chiar și fără să forțeze, CSM poate pune la final un avantaj format din 2 cifre. Echipa bucureșteană se află într-o săptămână importantă a sezonului, va conta absolut orice detaliu pentru a merge în Final Four, inclusiv acest „antrenament” cu Dacia Mioveni.

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici