1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. CSM București vs Borussia Dortmund

CSM București – Borussia Dortmund, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor 22.01.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-01-22 01:33:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

22 Ianuarie 2022, 17:00

CSM București

CSM București

versus
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru CSM București v Borussia Dortmund

CSM București își continuă parcursul în Liga Campionilor la handbal feminin, sâmbătă, de la ora 17:00, cu o partidă pe teren propriu în compania formației Borussia Dortmund, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

CSM București este la a treia partidă în Liga Campionilor în ultimele 7 zile. Prima a fost câștigată la pas în Muntenegru, cu Buducnost Podgorica, scor 28-20. A doua a fost însă pierdută în Franța, cu Brest Bretagne, scor 21-24. În acest ultim joc a început foarte bine, a condus și la 4 goluri, dar pe parcurs s-a stins. În repriza a doua, echipa lui Adrian Vasile a avut o prestație slabă în atac. Iar per-total, a avut o eficiență de numai 38%!

Cu înfrângerea de la Brest, CSM București și-a pus în pericol inclusiv locul 4 în Grupa A. În acest moment, „tigroaicele” sunt la egalitate de puncte cu campioana Franței, dar adversara are un meci mai puțin disputat. Iar la final, dacă formațiile termină la egalitate, Brest Bretagne are avantajul meciurilor directe.

Așadar, cu 4 jocuri rămase la dispoziție, CSM București nu-și mai permite pași greșiți în grupă, în tentativa de a termina în prima jumătate. Astfel, inclusiv o calificare în sferturile de finală devine complicată. După Dortmund, reprezentamta României mai are două partide cu Podravka și Esbjerg pe teren propriu și cu Rostov în deplasare.

Înaintea jocului de sâmbătă, CSM s-a plâns de oboseală. „Din păcate s-a acumulat multă oboseală, nu am avut timp să ne antrenăm, aşa că în momentul de faţă jucăm din talent, ca să spun aşa”, a declarat antrenor Adrian Vasile, care nu le are la dispoziție pe Carmen Martin, Barbara Lazovic, Martine Smeets și Alexandra Dindiligan.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Borussia Dortmund este pe locul 6 în Grupa A, înaintea deplasării în București și probabil că aici va și încheia prima fază a competiției, dacă nu se impune în București. Formația pregătită de Andre Fuhr este la un punct în spatele reprezentantei României și este este sigură de calificarea în play-off.

Dar gruparea germană vine să câștige în București, sperând astfel și într-o revanșă după o înfrângere în tur cu 25-22. Antrenorul BVB a precizat și care ar putea fi argumentul principal al fetelor sale pentru această întâlnire: „O victorie pentru noi ar fi o senzație. Avem avantajul că putem juca fără presiune”. Caracterizând CSM București, Fuhr a declarat: „Este o echipă incredibil de puternică din punct de vedere fizic, cu mai mult de jumătate din lot atingând o înălțime de 1,80 metri sau peste. În plus, au multe jucătoare de echipe naționale. Avem un adversar de talie mondială care ne așteaptă. Cristina Neagu este o handbalistă de excepție, care a marcat 70 de goluri în Liga Campionilor”. Tehnicianul a mai spus pentru site-ul oficial al clubului că este însă fan Elizabeth Omoregie.

Jennifer Gutiérrez Bermejo revine în echipă după ce a fost în izolare. În schimb, sunt șanse mici ca Dortmund să se poată baza pe golgheterul Alina Grijseels.

Înainte de a veni în București, BVB a mai disputat două jocuri în Liga Campionilor, în 2022. Primul l-a câștigat la Podravka cu 32-24, dar al doilea l-a pierdut pe teren propriu cu Rostov, cu 31-25.

Statistica meciurilor directe CSM București v Borussia Dortmund

CSM București și Borussia Dortmund sunt doar la a doua partidă directă în cupele europene. În jocul tur câștigat de „tigroaice” la 3 goluri diferență, cu 25-22, Cristina Neagu a fost cea mai bună realizatoare a echipei cu 6 goluri.

Cote pentru CSM București v Borussia Dortmund

În mod nornal, CSM București nu ar trebui să întâmpine probleme în câștigarea acestui meci, având la dispoziție o echipă mai valoroasă. La meci vor asista și spectatori, iar acest lucru poate fi un factor în plus de partea gazdelor. Pentru H1 – 4,5 goluri, la Superbet pariuri sportive avem o cotă 1.80.

CSM București vs Borussia Dortmund Pont: Total peste 54,5 goluri

Jocul tur a fost destul de strâns, chiar dacă bucureștencele au avut controlul tot timpul, s-a jucat destul de tare de ambele părți în apărare. Acum, sunt premise pentru un joc cu mai multă detașare. Mai ales de partea echipei Dortmund, care în principiu și-a atins deja obiectivul. Este și motivul pentru care, foarte probabil, nu forțează intrarea liderului Alina Grijseels. Campioana Germaniei se apropie ca stil de joc de cel nordic și va căuta să joace rapid. CSM București vine după un joc la Brest cu 55 de aruncări la poartă. Mi-e greu să cred că va rămâne la 38% eficiență și cu Dortmund. Așadar, înclin să cred că vom avea o partidă cu multe goluri. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

CSM București vs Borussia Dortmund Pont: -3.5 handicap CSM

CSM este mai valoroasă, nu ar trebui să aibă probleme astăzi în fața unei formații care a pierdut la diferențe consistente în trei deplasări cu adversare puternice. Fetele antrenate de Adi Vasile au ajuns la un nivel bun al jocului, dar trebuie să evolueze ca o echipă. Iar pe măsură ce trec meciurile, echipa aceasta ar trebui să devină tot mai puternică, mai ales că beneficiază în continuare de serviciile Cristinei Neagu, care înscrie multe goluri per joc. Având și o poartă solidă, CSM ar trebui să se impună azi la peste 4 goluri diferență. În tur, a bătut la trei, în Germania.

Handbal - Liga Campionilor feminin

-3.5 handicap CSM

1.53
Miza: 10/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici