1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. CSM Bacău – Dunărea Călărași, Ponturi Pariuri Handbal Liga Zimbrilor 16.09.2020. Meci al orgoliilor

CSM Bacău – Dunărea Călărași, Ponturi Pariuri Handbal Liga Zimbrilor 16.09.2020. Meci al orgoliilor

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-09-15 22:35:00

Handbal - Liga Zimbrilor

16 Septembrie 2020, 10:15

CSM Bacău

CSM Bacău

versus
AHC Dunărea Călărași

AHC Dunărea Călărași

1.77

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CSM Bacău v AHC Dunărea Călărași

CSM Bacău și Dunărea Călărași deschid miercuri, de la ora 10:15, etapa a 2-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

Având în vedere restricțiile din România, campionatul intern de handbal se poate desfășura deocamdată doar în cadrul unor turnee, primele trei runde fiind găzduite de Sf. Gheorghe. Așadar, nu există echipă gazdă sau oaspete în acest moment.

CSM Bacău: Forma echipei, știri și statistici

CSM Bacău a pierdut în prima etapă, fiind învinsă de HC Dobrogea Sud Constanța cu scorul de 22-19. A fost însă un joc bun făcut de echipa lui Alexandru Acsinte, având în vedere că nu are încă toate „gloanțele” la dispoziție. Trei sferturi de meci, CSM a mers cap la cap cu mult mai puternica ei adversară.

La fel ca și în Cupa României, la semifinala cu Dinamo, portarul Saldatsenka a fost marți într-o zi foarte bună. Forma lui sportivă ar putea reprezenta un punct de plecare pentru Bacău la acest joc. Crnoglavac a marcat doar 2 goluri din 11 aruncări cu HC Dobrogea, dar a apărut încă un handbalist care poate face diferența, este vorba despre Serhel, un conducător de joc din Belarus care a punctat de 7 ori.

La partida cu Dunărea Călărași, CSM Bacău încearcă să spargă gheața după trei înfrângeri. În turneul Final Four al Cupei României, echipa a fost învinsă de Dinamo în semifinale cu scorul de 22-17 și de Poli Timișoara în finala mică, cu 30-28.

AHC Dunărea Călărași: Forma echipei, știri și statistici

Dunărea Călărași este una dintre cele două echipe care au pornit favorite în prima etapă și au pierdut puncte. Formația lui Gabriel Armanu a fost învinsă de CS HC Buzău cu scorul de 21-20, după un meci foarte strâns. Extrema dreaptă Ionuț Broască a fost principalul marcator cu 5 goluri, o evoluție solidă având și portarul Vlăduț Rusu.

Echipa din Călărași nu are tot lotul la dispoziție. Practic, la Sf. Gheorghe nu se poate baza pe cel mai important transfer efectuat în vară, cel al ucraineanului Alexey Ganchev, transferat de la Motor Zaporojie, unde a jucat în Liga Campionilor. De asemenea, portarul Artsem Padasinau încă nu este bun de joc. Ambii își așteaptă permisele de muncă. Dacă Bacău are deja trei meciuri oficiale în picioare, Călărași abia ieri a susținut primul joc. În plus, echipa nu și-a putut face programul normal de pregătire în vară.

Jocul este unul mai special pentru antrenorul Gabriel Armanu, având în vedere că el a ajuns la Călărași după câțiva ani petrecuți la Bacău. Orgoliile sunt destul de mari. De asemenea, Armanu a adus la Călărași șase jucători crescuți de el la Bacău în ultimii ani, pe Broască, Hanțaru, Dumitriu, Drăgan, Crăciunescu și Rusu.

Statistica meciurilor directe CSM Bacău v AHC Dunărea Călărași

Cele două formații și-au împărțit victoriile în sezonul trecut, fiecare fructificând avantajul terenului propriu: Bacău cu 25-24, Călărași cu 32-27.

Cote pentru CSM Bacău v AHC Dunărea Călărași

În prima etapă din Liga Zimbrilor am văzut multe meciuri strânse, cu apărări bune și un ritm ceva mai scăzut decât de obicei, având în vedere că efortul trebuie bine dozat pentru trei jocuri în trei zile. Cele două echipe au avut în prima zi jocuri cu 41 de goluri la total. Așadar, este abordabil under 50,5 goluri la cota 1.85, selectat din oferta pariuri Betano.

CSM Bacău vs AHC Dunărea Călărași Pont: Handicap CSM Bacău + 3,5 goluri

CSM Bacău a rezistat cu brio 40-45 de minute cu Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța în ultimele zile, reușind să le și conducă pe parcurs. Bacău poate emite pretenții la acest joc, având în vedere că Dunărea Călărași este azi la un nivel inferior față de adversarii precedenți. Greu de spus cine va câștiga acest joc, Călărași are totuși prima șansă, dar nu văd o diferență mare de scor la final.

Miza: 7/10
Cota: 1.77
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici