Share

CSM Bacău – Dunărea Călărași, Ponturi Pariuri Handbal Liga Zimbrilor 16.09.2020. Meci al orgoliilor

Handbal

Cota: 1.77

Adaugat de: Marius Huţu

15 Sep 2020 22:35 543 0
Logo CSM Bacău
Logo AHC Dunărea Călărași
CSM Bacău
AHC Dunărea Călărași
VS
10:15 16 Septembrie 2020
Handbal - Liga Zimbrilor

Analiză și informații pentru CSM Bacău v AHC Dunărea Călărași

CSM Bacău și Dunărea Călărași deschid miercuri, de la ora 10:15, etapa a 2-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

Având în vedere restricțiile din România, campionatul intern de handbal se poate desfășura deocamdată doar în cadrul unor turnee, primele trei runde fiind găzduite de Sf. Gheorghe. Așadar, nu există echipă gazdă sau oaspete în acest moment.

CSM Bacău: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

CSM Bacău a pierdut în prima etapă, fiind învinsă de HC Dobrogea Sud Constanța cu scorul de 22-19. A fost însă un joc bun făcut de echipa lui Alexandru Acsinte, având în vedere că nu are încă toate „gloanțele” la dispoziție. Trei sferturi de meci, CSM a mers cap la cap cu mult mai puternica ei adversară.

La fel ca și în Cupa României, la semifinala cu Dinamo, portarul Saldatsenka a fost marți într-o zi foarte bună. Forma lui sportivă ar putea reprezenta un punct de plecare pentru Bacău la acest joc. Crnoglavac a marcat doar 2 goluri din 11 aruncări cu HC Dobrogea, dar a apărut încă un handbalist care poate face diferența, este vorba despre Serhel, un conducător de joc din Belarus care a punctat de 7 ori.

La partida cu Dunărea Călărași, CSM Bacău încearcă să spargă gheața după trei înfrângeri. În turneul Final Four al Cupei României, echipa a fost învinsă de Dinamo în semifinale cu scorul de 22-17 și de Poli Timișoara în finala mică, cu 30-28.

AHC Dunărea Călărași: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

Dunărea Călărași este una dintre cele două echipe care au pornit favorite în prima etapă și au pierdut puncte. Formația lui Gabriel Armanu a fost învinsă de CS HC Buzău cu scorul de 21-20, după un meci foarte strâns. Extrema dreaptă Ionuț Broască a fost principalul marcator cu 5 goluri, o evoluție solidă având și portarul Vlăduț Rusu.

Echipa din Călărași nu are tot lotul la dispoziție. Practic, la Sf. Gheorghe nu se poate baza pe cel mai important transfer efectuat în vară, cel al ucraineanului Alexey Ganchev, transferat de la Motor Zaporojie, unde a jucat în Liga Campionilor. De asemenea, portarul Artsem Padasinau încă nu este bun de joc. Ambii își așteaptă permisele de muncă. Dacă Bacău are deja trei meciuri oficiale în picioare, Călărași abia ieri a susținut primul joc. În plus, echipa nu și-a putut face programul normal de pregătire în vară.

Jocul este unul mai special pentru antrenorul Gabriel Armanu, având în vedere că el a ajuns la Călărași după câțiva ani petrecuți la Bacău. Orgoliile sunt destul de mari. De asemenea, Armanu a adus la Călărași șase jucători crescuți de el la Bacău în ultimii ani, pe Broască, Hanțaru, Dumitriu, Drăgan, Crăciunescu și Rusu.

Statistica meciurilor directe CSM Bacău v AHC Dunărea Călărași

Cele două formații și-au împărțit victoriile în sezonul trecut, fiecare fructificând avantajul terenului propriu: Bacău cu 25-24, Călărași cu 32-27.

Cote pentru CSM Bacău v AHC Dunărea Călărași

În prima etapă din Liga Zimbrilor am văzut multe meciuri strânse, cu apărări bune și un ritm ceva mai scăzut decât de obicei, având în vedere că efortul trebuie bine dozat pentru trei jocuri în trei zile. Cele două echipe au avut în prima zi jocuri cu 41 de goluri la total. Așadar, este abordabil under 50,5 goluri la cota 1.85, selectat din oferta pariuri Betano.

CSM Bacău vs AHC Dunărea Călărași Pont: Handicap CSM Bacău + 3,5 goluri

CSM Bacău a rezistat cu brio 40-45 de minute cu Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța în ultimele zile, reușind să le și conducă pe parcurs. Bacău poate emite pretenții la acest joc, având în vedere că Dunărea Călărași este azi la un nivel inferior față de adversarii precedenți. Greu de spus cine va câștiga acest joc, Călărași are totuși prima șansă, dar nu văd o diferență mare de scor la final.

Pont pariuri: Handicap CSM Bacău + 3,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.77

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

33

Castigate:

20

Pierdute:

12

Anulate:

1

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici