1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. CSM Alexandria vs U Cluj

CSM Alexandria – U Cluj, Ponturi Pariuri Handbal Liga Zimbrilor 21.11.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-11-20 23:13:00

Handbal - Liga Zimbrilor

21 Noiembrie 2021, 17:30

CSM Alexandria

CSM Alexandria

versus
Universitatea Cluj

Universitatea Cluj

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CSM Alexandria v Universitatea Cluj

Ajungem și în Liga Zimbrilor la handbal pe finalul acestei săptămâni, pentru pariuri sportive, la partida CSM Alexandria – U Cluj (duminică, ora 17:30). Cele două formații sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

CSM Alexandria: Forma echipei, știri și statistici

CSM Alexandria este la primul sezon în eșalonul de elită al handbalului masculin și a așteptat nu mai puțin de 10 etape pentru a-și trece în cont și prima victorie. În runda precedentă, echipa pregătită de Constantin Ștefan, campion cu Dinamo în ultimele sezoane, a produs o surpriză uriașă, prin succesul cu 27-20 pe terenul formației CSM Focșani. Vrâncenii sunt o grupare de Top 6 în Liga Zimbrilor. Iar cele 3 puncte au fost realizate în contextul în care nou-promovata a făcut deplasarea doar cu 12 jucători.

Acest rezultat la Focșani nu a fost neapărat anunțat, dar CSM Alexandria nu s-a făcut de râs după promovare. Cu excepția lui Rome Hebo și Marius Mocanu, Constantin Ștefan are la dispoziție în mare parte jucători tineri, fără o experiențșă foarte mare în partide cu mize importante. Echipa a pierdut la o diferență mai mare de 4 goluri doar în 3 partide din cele 9, cu Dinamo, Steau și Vaslui. Tot recent, Alexandria a cedat cu 29-27 la Suceava și cu 26-24 pe teren propriu cu HC Dobrogea Sud Constanța.

La startul partidei cu U Cluj, gazdele sunt pe locul 13, cu 3 puncte, iar pentru a spera să evite retrogradarea ar trebui să depășească Poli Timișoara ori CSU Suceava, echipele aflate deasupra ei. CSM Bacău (locul 10) este în prezent destul de departe, la o distanță de 7 puncte. Constantin Ștefan crede că obiectivul de a se menține în Liga Zimbrilor este în continuare realizabil, mai ales după prestația avută cu CSM Focșani. Partidele cu U Cluj sunt însă de „must-win”. Apărarea va juca un rol important. Echipa are o medie de 28,1 goluri primite, printre cele mai scăzute dintre grupările aflate pe ultimele 6 locuri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Universitatea Cluj: Forma echipei, știri și statistici

U Cluj este într-o situație oricum similară cu CSM Alexandria, dar ocupă ultimul loc pentru că are un golaveraj inferior adversarei. Ardelenii au la rândul lor un succes, dar acesta a venit la începutul sezonului, cu Poli Timișoara pe teren propriu, scor 20-19. După acel rezultat, „studenții” au suferit 8 înfrângeri consecutive.

Cele mai multe eșecuri  au fost la cel puțin 5 goluri diferență. Cea mai dură înfrângere a fost la finalul lunii trecute, cu Minaur Baia Mare, când a cedat cu 34-22. Pe fondul rezultatelor nesatisfăcătoare, U Cluj a schimbat și antrenorul, Vojvodic fiind înlocuit cu Marius Stavrositu. Interesant este faptul că în acest meci vor fi față în față antrenorii care în ediția trecută s-au înfruntat în derby-ul Steaua – Dinamo. Fostul internațional român a antrenat gruparea din Ghencea.

După venirea lui Marius Stavrositu, U Cluj a arătat în primul rând o altă atitudine, iar acest lucru a ajutat-o să se apropie mai mult de adversari. În ultimele două runde, ardelenii au cedat cu 29-26 pe terenul echipei CSM Bacău și 26-22 „acasă” cu CSM Vaslui. La fel ca și pentru Alexandria, Clujul are nevoie de 6 puncte din confruntarea noilor promovate pentru a spera într-o salvare de la retrogradare.

Statistica meciurilor directe CSM Alexandria v Universitatea Cluj

Cele două formații s-au mai înfruntat în trecut în turnee de promovare, dar acesta este primul joc direct la nivelul primei ligi în handbalul românesc.

Cote pentru CSM Alexandria v Universitatea Cluj

CSM Alexandria a arătat mai bine decât U Cluj după promovare, dar atacul gazdelor este cel mai slab din campionat – 24,9 goluri marcate. În nicio întâlnire de până acum, formația lui Constantin Ștefan nu a înscris mai mult de 27 de goluri. Pentru under 29,5 goluri Alexandria, în oferta de pariuri Betano avem o cotă 2.00.

CSM Alexandria vs Universitatea Cluj Pont: Total sub 55,5 goluri

CSM Alexandria vine după două jocuri care au avut maximum 50 de goluri la total. De under 55,5 goluri au fost și partidele Universității în ultimele două runde. Media de goluri primite de cele două nou-promovate ne recomandă la prima vedere o întâlnire cu multe goluri. Dar ne putem aștepta la o partidă de totul sau nimic pentru ambele tabere. Cel mai probabil va fi un meci de luptă, cu multe întreruperi ale jocului, iar cine câștigă emite mai multe pretenții pentru menținerea în Liga Zimbrilor. Se poate încerca, așadar, un under 55,5 goluri, pariu identificat în oferta Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici