1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Steaua București vs Minaur Baia Mare

Steaua București – Minaur Baia Mare, Ponturi Pariuri Handbal Liga Națională, 18.05.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-05-17 22:44:00

Handbal - Liga Națională

18 Mai 2022, 16:00

CSA Steaua Bucuresti

CSA Steaua Bucuresti

versus
Minaur Baia Mare CS

Minaur Baia Mare CS

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru CSA Steaua Bucuresti v Minaur Baia Mare CS

Steaua București și Minaur Baia Mare sunt adversare miercuri, de la ora 16:00, în ultimul meci important al sezonului Ligii Naționale de handbal masculin. Concluzionăm cu pariuri după o prezentare a situației în cele două tabere.

CSA Steaua Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici

Steaua București este pe locul 4 înaintea ultimei etape a sezonului, cu 56 de puncte, dar va termina pe podium dacă va câștiga acest meci. Minaur Baia Mare este pe locul 2, cu 58 de punte, iar între cele două formații sunt intercalate HC Dobrogea Sud Constanța, cu 57 de puncte. „Delfinii” vor juca de la aceeași oră la Timișoara. În România, la victorie se acordă 3 puncte.

Trupa lui Ovidiu Mihăilă ține să termine pe podium acest sezon, unde a fost aproape în cea mai mare parte a sezonului. În ultimele două runde, echipa a obținut însă un singur punct, după întâlnirile cu CSU Suceava (31-31) și Dinamo (24-30), ambele disputate în deplasare. În cazul unui eșec sau egal, Steaua ar putea aluneca pe locul 5, pentru că și Turda este aproape, la un punct în spate.

Gruparea din Ghencea abordează acest joc după un Final Four în Cupa României în care s-a prezentat foarte bine. A învins Constanța în semifinale cu 25-22, după prelungiri, chiar la ea acasă. În timp regulamentar, scorul a fost egal, 18-18. Iar marea finală a pierdut-o pe muchie de cuțit cu Dinamo, cu 24-23, deși a avut două șanse de a trimite meciul în prelungiri și cu această ocazie.

La Cupa României, Steaua a obținut și trei din cele patru premii individuale, astfel: Dragoș Hanțaru (cel mai tehnic jucător), Ionuț Iancu (cel mai bun portar) și Andrei Mihalcea (golgheter).

De remarcat faptul că Steaua a pierdut 5 puncte din 36 posibile pe teren propriu în acest sezon, după 24-30 cu Dinamo în tur și 25-25 cu CSM București. Partida cu Minaur se va juca pe teren neutru, la Sighișoara.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Minaur Baia Mare CS: Forma echipei, știri și statistici

Minaur Baia Mare a ajuns pe locul 2 în Liga Națională, înaintea ultimei etape, după o jumătate secundă de sezon foarte bună, începută cu o victorie mare asupra echipei Dinamo, cu 29-27. Echipa lui Alexandru Sabou își putea asigura locul pe podium dacă nu ar fi avut o sincopă, recent, în partida din deplasare cu HC CS Buzău, cu 28-26. A fost și singurul eșec din campionat în ultimele 10 etape. Restul de 9 partide din acest interval au fost câștigate.

Rezultatul de la Buzău, din 5 mai, are totuși o explicație. Minaur este echipa cu cel mai încărcat program din această perioadă, având în vedere că este / a fost implicată pe trei fronturi: Liga Națională, Cupa României și EHF European Cup.

Meciul cu Steaua vine chiar în săptămâna în care Minaur va juca manșa tur a finalei cu Naerbo în EHF European Cup. Jocul este programat sâmbătă, în Norvegia. De asemenea, băimărenii au fost prezenți la rândul lor la turneul Final Four al Cupei României, la finalul săptămânii trecute. Au pierdut ambele jocuri, 23-33 cu Dinamo în semifinale și 20-22 cu HC Dobrogea Sud Constanța în finala mică...

În cazul în care Minaur termină la egalitate, are asigurat locul pe podium, dar rămâne pe locul 2 doar dacă Dobrogea Sud nu câștigă la Timișoara. În cazul unui eșec, va termina pe locul 4, având asigurat locul în viitoarea ediție din EHF European League.

Statistica meciurilor directe CSA Steaua Bucuresti v Minaur Baia Mare CS

Steaua a obținut o victorie clară în tur în Baia Mare, cu scorul de 31-24. A fost și al treilea meci la rând între cele două formații în campionat în care „militarii” au evitat înfrângerea cu Minaur.

Cote pentru CSA Steaua Bucuresti v Minaur Baia Mare CS

Steaua a avut două jocuri cu puține goluri în F4 la Constanța. Minaur vine la rândul ei după un joc de 42 de goluri la total cu Dobrogea Sud. Având în vedere și miza întâlnirii, se poate încerca un under 55,5 goluri, cu o cotă de 1.85 la Superbet pariuri sportive.

CSA Steaua Bucuresti vs Minaur Baia Mare CS Pont: Handicap Steaua – 1,5 goluri

Ambele echipe au jucat la finalul săptămânii în turneul Final Four al Cupei României, iar Steaua a arătat mai bine. Reperul poate fi Dinamo. Minaur a pierdut la 10 goluri diferență în semifinale, iar Steaua, la limită, în marea finală. „Militarii” vor juca la maximum și acest joc, în tentativa de a câștiga o medalie. Își permite însă și Minaur aceeași abordare, având în vedere că peste 3 zile joacă în Norvegia? Câștigarea unui trofeu european pare un obiectiv mai important. Având în vedere forma sportivă arătată de cele două formații la Constanța și disponibilitatea la sacrificiu în acest joc, un succes al Stelei pare mai probabil. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici