1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Rapid București – SCM Rm. Vâlcea, Ponturi Pariuri Handbal Liga Florilor, 07.04.2021

Rapid București – SCM Rm. Vâlcea, Ponturi Pariuri Handbal Liga Florilor, 07.04.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-04-06 21:49:00

Handbal România - Liga Naţională feminin

07 Aprilie 2021, 18:30

Rapid București CS

Rapid București CS

versus
SCM Rm. Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rapid București CS v SCM Rm. Vâlcea

Rapid București și SCM Rm. Vâlcea se înfruntă miercuri, de la ora 18:30, în derby-ul etapei a 15-a în Liga Florilor, ultima a turului. Concluzionăm cu pariuri, dar pentru început să vedem cum stă situația în cele două tabere.

Rapid București CS : Forma echipei, știri și statistici

Rapid București este într-o revenire puternică în prim-planul handbalului feminin. Echipa este gata să se implice în lupta la vârf în anii care vor urma, dar ascensiunea este vizibilă încă din acest sezon. Formația pregătită de Carlos Viver, selecționerul Spaniei, este pe locul 6 înaintea acestei runde, dar cu posibilitatea de a mai urca o poziție dacă învinge SCM Rm. Vâlcea.

Indiferent de rezultatul din această dispută, Rapid își propune să prindă locul 5 la finalul sezonului, caz în care ar putea solicita un wildcard pentru European Handball League în următoarea ediție. Gruparea alb-vișinie este într-o formă sportivă foarte bună, reușind să câștige 6 din ultimele 7 partide. Singurul eșec din această perioadă a fost cu Gloria Buzău, la limită, scor 24-25.

În cele mai recente jocuri, Rapid a învins Activ Ploiești cu 33-23, CSM Galați cu 27-23 și HC Zalău cu 28-22. În acest ultim joc, Eliza Buceschi a reușit o performanță individuală de excepție, să înscris nu mai puțin de 15 goluri. În jurul conducătorului de joc, Rapid încearcă să construiască în acest meci și performanța de vârf a sezonului de până acum. Deocamdată, formația bucureșteană nu a învins nicio echipă din Top 8. Are totuși două egaluri, cu Minaur (26-26) și Măgura Cisnădie (19-19).

SCM Rm. Vâlcea: Forma echipei, știri și statistici

SCM Rm. Vâlcea a încheiat socotelile cu Liga Campionilor în acest sezon, după ce a fost eliminată în „optimi” de CSM București, astfel că întreaga atenție se îndreaptă acum pe întrecerea internă. Acolo unde avea de recuperat 4 puncte față de CSM București și 1 punct față de Minaur Baia Mare la startul etapei.

Echipa lui Florentin Pera nu și-a luat adio de la titlu, dar nu mai are voie să facă niciun pas greșit la „indirecte”. Iar până la o confruntare cu CSM pentru locul 1, Vâlcea trebuie să treacă pentru moment și de Minaur.

SCM are 4 victorii consecutive înaintea jocului cu Rapid, iar una dintre acestea este foarte valoroasă, pentru că îi oferă un imbold pentru tot restul sezonului: 27-21 cu CSM București, în returul confruntării din Liga Campionilor. În partidele din Liga Florilor în această perioadă, Vâlcea a înregistrat trei rezultate normale: 30-27 cu Măgura Cisnădie, 31-27 cu HC Zalău și 35-28 cu U Cluj.

Evgenija Minevskaja nu intră în calcule la Vâlcea, dar a revenit la o formă bună de competiție Iryna Glibko.

Statistica meciurilor directe Rapid București CS v SCM Rm. Vâlcea

Vâlcea a dominat-o clar pe Rapid în ultimii ani, în meciurile oficiale având 5 victorii consecutive. În acest sezon la debut, în Cupa României, SCM s-a impus cu 30-23. De atunci, echipa bucureșteană s-a schimbat însă destul de mult.

Cote pentru Rapid București CS v SCM Rm. Vâlcea

Este un meci important pentru ambele formații în tentativa de a-și atinge obiectivele, așadar, apărările vor avea un rol destul de important. Pentru Under 50,5 goluri la total, în oferta de pariuri Betano avem o cotă de 1.87.

Rapid București CS vs SCM Rm. Vâlcea Pont: Laura Popa sub 3,5 goluri

Laura Popa este o jucătoare de bază la Rapid, dar în special în faza de apărare. Ea trece mai rar de granița celor 4 goluri într-un meci. Mai ales că împarte minutele de joc cu Jasna Boljevic, o muntenegreană care poate face mai bine diferența prin aruncările de la distanță. Laura Popa a prins și naționala României la ultimele acțiuni, dar ea s-a remarcat mai mult pe extremă în ceea ce privește atacul. Rapid trăiește în ofensivă în primul rând prin Eliza Buceschi și Albertina Kassoma. Oricum, va avea acum în față o apărare mult mai puternică față de ce a întâlnit în ultimele etape. Așadar, „specialul” identificat în oferta de pariuri Betano este de încercat.

Handbal România - Liga Naţională feminin

Laura Popa sub 3,5 goluri

1.65
Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Rapid București CS vs SCM Rm. Vâlcea Pont: +4.5 handicap Rapid

Rapid este o echipă în plină ascensiune și vrea mult mai mult pentru sezonul viitor, dar pentru asta trebuie să înceapă de acum, să obțină rezultate bune cu echipe de top și un loc cât mai sus în ierarhia naționala. Nu degeaba a adus și antrenorul naționalei Spaniei, iar rezultatele au început să se vadă: 6 victorii în ultimele 7 partide de campionat, un singur eșec la limită. Cred că va fi o luptă strânsă în confruntarea de azi și, chiar dacă Vâlcea e superioară ca lot în momentul de față, giuleștencele vor opune o rezistență dârză și vor încerca să stea aproape.

Handbal România - Liga Naţională feminin

+4.5 handicap Rapid

1.65
Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici