Share

Dinamo București – Vive Kielce, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 16.09.2021

Handbal

Cota: 1.95

Adaugat de: Marius Huțu

15 Sep 2021 21:16 612 0
Logo CS Dinamo Bucureşti CS Dinamo Bucureşti
Logo Vive Kielce Vive Kielce
VS
19:45 16 Septembrie 2021
Handbal - Liga Campionilor masculin

Analiză și informații pentru CS Dinamo Bucureşti v Vive Kielce

Dinamo intră în Liga Campionilor la handbal masculin, joi, de la ora 19:45, cu un super-meci, în compania polonezilor de la Vive Kielce. Am selectat și pariuri, dar pentru început să observăm cu arată cele două echipe.

CS Dinamo Bucureşti: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Dinamo București a revenit după un an de pauză în Liga Campionilor, dar după alte patru sezoane în care a jucat în „eșalonul doi” în această întrecere, cu echipe din grupa valorică 15-28, de această dată va înfrunta numai adversari de calibru, precum Kielce, Veszprem, Barcelona, PSG, Flensburg. Cu astfel de adversari a evoluat pentru ultima dată în 2005, când a fost într-o grupă cu Ciudad Real și Veszprem. La data respectivă, înfrângerile cu „granzii” Europei au fost la scor.

Lucrurile stau diferit acum, pentru că Dinamo are un lot predominant format din jucători străini. Iar în Liga Campionilor nu sunt criterii impuse ca în Liga Zimbrilor, unde trebuie să înscrie minimum 8 jucători români pe foaia de joc. Astfel, este de așteptat ca acum să figureze pe foaia de joc toți cei 11 sportivi din afara granițelor țării.

Pentru a face față acestei competiții, Dinamo l-a adus pe banca tehnică pe Xavier Pascual, iar pe scheletul echipei de anul trecut au fost aduși alți patru câștigători de Liga Campionilor, Sorhaindo, Dissinger, Ghedbane și Pascual. Kamel Alouini, care a revenit la echipă, și Raul Nantes Campos sunt alți jucători importanți care au venit să întărească linia de 9 metri.

Problema echipei Dinamo înaintea debutului în Liga Campionilor este faptul că a schimbat jumătate de echipă în vară, are și un antrenor nou, iar procesul de omogenizare încă nu s-a încheiat. Iar asta s-a putut observa și după rezultatele realizate până acum în jocurile oficiale. Exceptând partida cu Minaur din prima etapă a campionatului (33-17), în celelalte dispute nu a impresionat. Dinamo a fost învinsă de Constanța în Supercupă, cu 19-18, iar în Liga Zimbrilor a mai învins CSM Bacău cu 35-30 și U Cluj cu 46-37.

Un aspect foarte important pentru acest joc. Se va desfășura în Sala „Dinamo”, nu în Polivalentă, iar suporterii vor fi în tribune. Așadar, atmosfera va fi de mare meci.

Vive Kielce: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Vive Kielce a ieșit devreme din Liga Campionilor în ediția trecută, încă după primul tur eliminatoriu, suferind un șoc împotriva echipei Nantes. După o victorie în Franța cu 25-24, polonezii au fost eliminați pe teren propriu, în urma unui 31-34. Așadar, acest sezon este privit și unul al revanșei.

Echipa este antrenată de celebrul Talant Dușebaev, care a început sezonul cu numărul 8 pe banca tehnică. Sub comanda lui, Vive Kielce a câștigat Liga Campionilor în 2016 și s-a calificat în Final Four în alte două rânduri, în 2015 și 2019. Fiii săi Alex și Daniel joacă și ei pentru acest club. Ultimul nu va reveni însă mai devreme de luna octombrie în teren, după o operație la genunchi.

Campioana Poloniei s-a schimbat destul de puțin față de stagiunea precedentă. A venit un singur nume mare, extrema stângă Dylan Nahi de la PSG.  Kielce știe însă deja și echipa din 2022, fiind deja rezolvate transferurile altor doi jucători de la formația pariziană, ale lui Benoît Kounkoud și Nedim Remili. Dintre numele importante a plecat doar Angel Fernandez, la FC Barcelona.

Înainte de a veni în București, Vive Kielce a jucat două partide oficiale în campionatul intern, ambele câștigate la scor, 34-20 cu Szczecin și 40-24 cu Gwardia Opole. În pregătiri, cel mai important succes a fost cu Fuchse Berlin, cu 27-21.

Statistica meciurilor directe CS Dinamo Bucureşti v Vive Kielce

Este prima confruntare între Dinamo și Vive Kielce în Liga Campionilor. Campioana României a mai înfruntat Wisla Plock în anii precedenți, rivala celor de la Kielce în Polonia, și a avut rezultate bune, în special pe teren propriu, unde s-a impus cu 24-21, respectiv 29-20.

Cote pentru CS Dinamo Bucureşti v Vive Kielce

Sorhaindo are un palmares impresionat, dar se află spre sfârșitul carierei. În schimb, Tournat reprezintă prezentul Franței și este unul dintre cei mai buni pivoți din lume. Jucătorul de la Kielce are o cotă de 1.70 în oferta de pariuri Betano că va câștiga într-un H2H cu Sorhaindo bătălia pentru un număr mai mare de goluri înscrise.

CS Dinamo Bucureşti vs Vive Kielce Pont: Dylan Nahi peste 3,5 goluri

Dylan Nahi a venit ca o mare vedetă la Kielce, fiind unul dintre cele mai importante transferuri în Europa și așteptat să rezolve problemele în extrema stângă. Francezul a impresionat în partea a doua a sezonului trecut la PSG. În ultimele șapte partide, el a înregistrat o medie de 6,28 goluri. În cinci meciuri din această serie a marcat cel puțin 6 goluri. El ar trebui să fie unul dintre principalii oameni de contraatac, armă pe care Kielce o stăpânește foarte bine. Pariul merge către o partidă cu cel puțin 4 goluri realizate de Nahi.

Pont pariuri: Dylan Nahi peste 3,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

37

Castigate:

19

Pierdute:

14

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici