Share

Ponturi Handbal, Liga Națională: Dinamo – Potaissa Turda. Meci cu miză de finală mare

Handbal

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huţu

18 Apr 2019 09:27 761 0
Logo CS Dinamo Bucureşti
Logo Potaissa Turda
CS Dinamo Bucureşti
Potaissa Turda
VS
17:30 18 Aprilie 2019
Handbal - Liga Națională de handbal masculin

Analiză și informații pentru CS Dinamo Bucureşti v Potaissa Turda

Continuăm seria predicțiilor din play-off-ul Ligii Naționale de handbal masculin cu o selecție de la partida Dinamo București – Potaissa Turda, programată miercuri, de la ora 17:30. Meciul din Ștefan cel Mare poate fi privit ca o veritabilă finală în Seria B a play-off-ului.

Încasează un pariu fără risc de 300RON

CS Dinamo Bucureşti: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Dinamo București are 9 puncte înaintea acestei întâlniri, având un avantaj de două puncte în fața Potaissei Turda. Cu un succes, trupa din Ștefan cel Mare s-ar putea desprinde la 5 puncte, condiție în care și-ar netezi drumul spre a patra finală consecutivă în Liga Națională.

Echipa lui Constantin Ștefan își așteaptă adversara cu toate numele grele, dar și cu suporteri, care și-au anunțat prezența la meci. Nicușor Negru este totuși incert, după ce s-a accidentat la echipa națională.

Dinamo a prins locul 2 la sfârșitul sezonului regulat pe ultima sută de metri, iar acest lucru s-a datorat și parcursului ireproșabil de pe teren prorpriu în 2019. „Câinii roșii” au câștigat toate cele opt partide desfășurate în Ștefan cel Mare în Liga Națională. În marile derby-uri, Dinamo a învins CSM București cu 28-20, Potaissa Turda cu 33-31 și Steaua cu 34-29. În ultimele meciuri, apărarea a mers din ce în ce mai bine, având în vedere că Savenco și Mousavi au evoluat din nou împreună, astfel că Dunărea Călărași s-a oprit la 22 de goluri, iar CSM Focșani la 21 de goluri.

Dinamo are o încredere foarte bună, după ce a adunat șapte victorii consecutive înaintea acestei întâlniri.

Potaissa Turda: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Potaissa Turda are practic o singură șansă adevărată de a prinde marea finală a Ligii Naționale, să obțină cel puțin un punct pe terenul echipei Dinamo. În cazul unei înfrângeri, ardelenii vor avea șanse mici să refacă un handbicap de 5 puncte în patru etape.

Pentru a pleca neînvinsă din Ștefan cel Mare, Potaissa Turda trebuie să fie mult mai puternică în apărare. Echipa lui Horațiu Gal a pierdut în ultimele trei deplasări. Estre drept, la Constanța a fost cu o echipă mai degrabă experimentală, motiv pentru care a cedat cu 36-24. Potaissa a primit însă 31 de goluri la Dunărea Călărași și 33 de goluri în ultimul meci susținut în București, cu Dinamo.

Ardelenii nu mai au probleme de lot, astfel că pot aborda întâlnirea cu tot ce au mai bun pentru prima dată în ultima vreme.

Statistica meciurilor directe CS Dinamo Bucureşti v Potaissa Turda

Din 2014, Dinamo a câștigat toate jocurile cu Potaissa Turda de pe teren propriu, opt la număr, la diferențe cuprinse între 2 și 16 goluri.

Cote pentru CS Dinamo Bucureşti v Potaissa Turda

Potaissa Turda vine să-și vândă scump pielea în Ștefan cel Mare. Are o șansă unică și va încerca să profite de ea. În ultimele două partide disputate în „Dinamo”, ardelenii nu au cedat la o diferență mai mare de 5 goluri. Fortuna oferă cota 1.45 pentru un H2 +5.5 goluri.

Pont CS Dinamo Bucureşti vs Potaissa Turda: Potaissa Turda sub 26.5 goluri

Ambele echipe au avut timp să pregătească acest joc așa cum scrie la carte. Ambele formații își vor asuma, probabil, și mai puține riscuri decât în mod obișnuit. Apărările vor avea un rol decisiv într-o veritabilă „finală” a grupei. În Ștefan cel Mare s-a sunat adunarea, iar defensiva va juca un rol important. Dacă Saeid Heidarirad va fi la nivelul obișnuit, Turda nu va marca mai mult de 26 de goluri. Portarul iranian este în stare să apere foarte bine și în relația unu la unu. De la distanță, oaspeții au mai puține arme să facă diferența cu Savenco și Mousavi în față.

Pont pariuri: Potaissa Turda sub 26.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont CS Dinamo Bucureşti vs Potaissa Turda: Turda Under 27,5 goluri

Defensiva lui Dinamo este una betonată, care a primit foarte puține goluri în ultimele meciuri - 22 de la Călărași și 21 de la Focșani. Turda e o echipă solidă, dar va fi destul de greu să înscrie mai mult de 26-27 de goluri, mai ales că echipa gazdă va fi susținută, ca de obicei, de un public entuziasmant, care îi poate mobiliza la maxim pe băieții antrenați de Constantin Ștefan. Dinamo mai beneficiază și de aportul unui portar aflat în formă, Mousavi, care poate scoate mingi grele chiar și din postura de "unul la unul" cu jucătorii adverși.

Pont pariuri: Turda Under 27,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

20

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

1

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici