1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Dinamo vs Steaua

Dinamo - Steaua, Ponturi Pariuri Handbal Supercupa României, 18.08.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-08-17 19:16:00

Handbal - Supercupa României

18 August 2022, 17:30

Dinamo Bucureşti CS

Dinamo Bucureşti CS

versus
CSA Steaua Bucuresti

CSA Steaua Bucuresti

1.65

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Dinamo Bucureşti CS v CSA Steaua Bucuresti

Sezonul intern de handbal se deschide joi, de la ora 17:30, cu Supercupa României la masculin, cu partida dintre eternele rivale Dinamo și Steaua. Evenimentul are loc în Sala Polivalentă din capitală și este inclus și pe lista noastră de pariuri.

Pariază la Winner pe meciul dintre Dinamo vs Steaua cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Dinamo Bucureşti CS: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo București este construită pentru Liga Campionilor în acest sezon și în mod normal ar trebui să câștige fără probleme trofeele pe plan interm. Dar această ipoteză a existat și înaintea ediției precedente, iar trupa din Ștefan cel Mare a pierdut Supercupa României, chiar la debutul lui Xavier Pascual, 18-19 cu HC Dobrogea Sud Constanța. Ulterior, clubul a câștigat fără emoții titlul de campioană națională, dar s-a chinuit pe final de sezon în finala Cupei României, câștigată la un gol diferență contra Stelei (24-23).

Lotul campioanei României a suferit destul de modificări și în această vară. La echipă au fost aduși șapte jucători, dintre care șase străini, cei mai mulți fiind bine cotați la nivel internațional. Marile vedete aduse în Ștefan cel Mare sunt Ali Zein (FC Barcelona) și Lazar Kukic (Benfica). Au mai sosit Mare Joao Pedro Silva (Puente Genil), Stanislav Kasparek (Meshkov Brest), Andrij Akimenko (Azoty Pulawy), Viacheslau Bokhan (Motor Zaporojie) plus Alexandru Bucătaru de la CSM București.

Dinamo nu a jucat multe meciuri de pregătire, doar trei, și s-a impus de fiecare dată. În primele două partide au învins Poli Timișoara cu 34-26 și CSM București cu 36-26. Cu o săptămână înaintea Supercupei, Xavier Pascual și-a prezentat și achizițiile, ocazie cu care a disputat și un joc de verificare cu Potaissa Turda. Partida a fost câștigată cu 31-25. Toți jucătorii străini sosiți în această vară au fost pe foaie.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSA Steaua Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici

Steaua București a revenit în cupele europene la finalul sezonului trecut, dar oricât și-ar dori să lupte pentru titlu cu Dinamo, încă nu poate. Bugetul pe care îl are la dispoziție nu i-a permis să facă achiziții spectaculoase în această vară. Din contră, lotul nu a suferit schimbări majore. A plecat unul dintre cei mai buni marcatori din sezonul trecut, Dragoș Hanțaru. În locul lui nu a venit însă nimeni la linia de 9 metri. Achizițiile au însemnat portarul Alexandru Pașca și extrema Alexandru Tărîță.

Omogenitatea lotului și spiritul de luptă pe care Ovidiu Mihăilă reușește să-l transmită de pe margine sunt două dintre armele echipei, pe care va miza și în noul sezon. Militarii vor încerca să rămână în Top 5.

În meciurile de pregătire, Steaua a reușit o serie de rezultate pozitive, dar fără să fi impresionat. La Cupa Municipiului Bacău a obținut trei victorii, astfel: 32-27 cu CSM Bacău, 27-26 cu CSM Vaslui și 23-21 cu HC Buzău. În weekend-ul trecut a mai învins CSM Focșani, formație pe care a învins-o cu 31-26.

Steaua are un nucleu de 9-10 jucători, o bancă mai scurtă decât Dinamo. În plus, Șandru și Șomlea sunt accidentați.

Statistica meciurilor directe Dinamo Bucureşti CS v CSA Steaua Bucuresti

Dinamo a învins Steaua în ultimele cinci meciuri directe. Cea mai recentă bătălie a fost în finala Cupei României, din luna mai, câștigată de „dulăi” cu 24-23. Diferența maximă atinsă în această perioadă a fost de 6 goluri.

Dinamo Bucureşti CS vs CSA Steaua Bucuresti Pont: Victorie Dinamo

Xavier Pascual a pierdut Supercupa în urmă cu un an și probabil că ambiția de a-și lua o revanșă personală va juca un rol în această dispută. Dar mai presus de acest lucru este vorba despre valoarea celor două echipe. Dinamo a fost nr. 1 în sezonul trecut, iar acum are o echipă și mai puternică. În primul rând și-a adus o linie de 9 metri completă, cu Zein, Kukic și Kasparek, primii doi fiind câștigători de cupă europeană în perioada mai-iunie. În pregătiri, Dinamo a câștigat la cel puțin 6 goluri diferență meciurile de pregătire și probabil că acum nu va mai rata Supercupa. Winner oferă o cotă frumoasă pentru victoria trupei din Ștefan cel Mare.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici