Dinamo - Steaua, Ponturi Pariuri Handbal Cupa României, 15.05.2022

Handbal

Cota: 1.91

Adaugat de: Marius Huțu

14 Mai 2022 22:14 492 0
Logo CS Dinamo Bucureşti CS Dinamo Bucureşti
Logo CSA Steaua Bucuresti CSA Steaua Bucuresti
VS
18:00 15 Mai 2022
Handbal - Cupa României

Analiză și informații pentru CS Dinamo Bucureşti v CSA Steaua Bucuresti

Dinamo și Steaua luptă duminică, de la ora 18:00, pentru câștigarea Cupei României la handbal masculin, eveniment pentru care am selectat și pariuri. Întâlnirea are loc pe teren neutru, la Constanța.

CS Dinamo Bucureşti: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Dinamo București caută să facă eventul pentru al doilea an consecutiv. Formația lui Xavier Pascual s-a calificat la pas în finala Cupei României, după o victorie la 10 goluri diferență în semifinala cu Minaur Baia Mare, cu scorul de 33-23. Gruparea din Ștefan cel Mare și-a făcut meciul simplu încă din prima repriză, pe care a încheiat-o cu un avantaj de 7 goluri, cu 21-14. Antrenorul catalan nu a mai forțat în repriza secundă și a rulat toți jucătorii, urmărind să aibă o echipă cât mai proaspătă pentru finala de duminică.

Valentin Ghionea a fost cel mai bun marcator în semifinală pentru Dinamo, cu 7 goluri. Trei reușite au fost realizate din aruncări de la 7 metri. Extrema dreaptă a fost secondată de Dan Racoțea și Nicușor Negru, ambii cu câte 4 goluri

„Dulăii” au câștigat deja titlul în Liga Națională, iar la mijlocul săptămânii au primit medaliile, tricourile de campioni și trofeul chiar după o partidă cu Steaua, pe care au câștigat-o la o diferență de 6 goluri, cu 30-24. Dinamo a avut și în acest an un lot mult prea puternic pentru restul adversarelor, dar nu a fost invincibilă pe plan intern. Unul din cele două eșecuri a fost înregistrat chiar săptămâna trecută, la Turda, cu 32-29.

Din punct de vedere ofensiv, Dinamo a fost, de asemenea, la un nivel superior. În ultimele 14 partide, indiferent de competiție, băieții lui Xavier Pascual nu au coborât niciodată sub 29 de goluri.

CSA Steaua Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici

V V E Î E

Steaua București a avut un sezon decent pe ambele fronturi de plan intern, după vreo două sezoane modeste. Echipa lui Ovidiu Mihăilă are șansa de a termina pe podium în Liga Națională și a acces în finala Cupei României, deși lumea handbalului se aștepta la un meci Dinamo – Dobrogea Sud Constanța în ultimul act.

În semifinala de sâmbătă, Steaua a învins Constanța la ea acasă cu 25-22, după prelungiri. În timpul regulamentar, scorul a fost 18-18. Militarii au avut nervii tari pe un teren greu, au avut și un deficit de 3 goluri în repriza secundă, au avut și multă șansă. Ei au egalat în ultima secundă, dintr-o aruncare de la 7 metri, transformată de Ciprian Șandru.

Foști jucători în Ștefan cel Mare, Ciprian Șandru și Dragoș Hanțaru sunt doi dintre oamenii cheie la Steaua acum. Cei doi au marcat împreună 12 goluri contra echipei Dobrogea Sud. Andrei Mihalcea a terminat și el partida cu 6 goluri.

De remarcat faptul că Steaua se află în fața a două meciuri foarte tari. După finala Cupei României, trupa lui Ovidiu Mihăilă & Co vor juca pe 18 mai cu Minaur Baia Mare într-o partidă în urma căreia poate termina pe locul 2 sau 3 în Liga Națională.

Statistica meciurilor directe CS Dinamo Bucureşti v CSA Steaua Bucuresti

Dinamo București a învins Steaua în campionat în această săptămână cu 30-24. A fost al doilea meci la rând care s-a terminat cu același rezultat. Gruparea din Ștefan cel Mare are, așadar, 5 victorii legate înaintea acestei întâlniri.

Cote pentru CS Dinamo Bucureşti v CSA Steaua Bucuresti

În ultimele 14 partide directe nu s-a înregistrat niciodată o diferență mai mare de 6 goluri la final. Pentru H2 + 6,5 goluri, Steaua are o cotă 1.60 în oferta de pariuri Betano.

CS Dinamo Bucureşti vs CSA Steaua Bucuresti Pont: Steaua București sub 25,5 goluri

Steaua București a depus un efort substanțial sâmbătă, în semifinala contra Constanței. Pe lângă faptul că a jucat 70 de minute intense contra Constanței, a avut și câteva ore mai puțin pentru recuperare. Iar echipa lui Ovidiu Mihăilă se va „lovi” acum poate de o apărare și mai puternică și în orice caz de un adversar mult mai proaspăt. Pe de altă parte, Steaua nu a depășit pragul de 24 de goluri în 4 din ultimele 5 partide directe. De altfel, militarii au marcat fix 24 de goluri în cele mai recente trei jocuri cu Dinamo. Trupa lui Xavier Pascual va încerca să convingă din toate punctele de vedere și să nu scape trofeul din mâini.

Pont pariuri: Steaua București sub 25,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

26

Castigate:

13

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici