Share

Ponturi Handbal, Campionatul Mondial de junioare U18: Croația – Suedia

Handbal

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huţu

11 Aug 2018 13:40 422 0
Logo Croatia
Logo Suedia
Croatia
Suedia
VS
21:00 11 August 2018
Handbal - Campionatul Mondial de junioare U18

Analiză și informații pentru Croatia v Suedia

Al doilea pont al zilei de la Campionatul Mondial de handbal pentru junioare sub 18 ani din Polonia este oferit de la partida Croația – Suedia, programată cu începere de la ora 21:00. Cele două naționale sunt în luptă directă pentru locul 3 în Grupa B.

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

Croatia: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Croația a obținut până azi o victorie așteptată, 31-24 cu Egipt, dar și două înfrângeri cu principalele puteri din grupă, 21-28 cu Danemarca și 21-27 cu Ungaria. Echipa condusă de Goran Bobic a prins ultimul loc pentru Campionatul Mondial, după ce a încheiat pe locul 13 la Campionatul European. Lotul este format din jucătoare provenite de la cluburi din plutonul doi din Croația. Față de alte ocazii, Podravka are acum doar două handbaliste în echipa de ”16”. Ar mai fi de remarcat faptul că greul în meciurile importante de până acum, cu Danemarca și Ungaria, a fost dus de un grup de 10-11 fete.

Suedia: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Suedia are un bilanț identic cu adversara, o victorie cu Chile (scor 23-12) și două înfrângeri cu favoritele grupei, 24-29 cu Ungaria și 23-32 cu Danemarca. Nordicele au ajuns la Campionatul Mondial după locul 9 la Campionatul European, pe parcurs fiind învinse și de România cu 24-21. Lotul este format din 9 jucătoare născute în 2000 și 7 jucătoare în 2001 și toate evoluează la cluburi din primele două ligi.

Statistica meciurilor directe Croatia v Suedia

Croația și Suedia se află pentru prima dată față în față într-un joc oficial. Anul trecut, la Campionatul European, cele două naționale au fost pe culoare diferite.

Cote pentru Croatia v Suedia

Deși a pierdut mai clar decât Croația în fața Danemarcei, Suedia pare echipa mai valorosă. Anul trecut, la Euro, nordicele au ratat turneul 1-8 la golaveraj în fața Franței. Au reușit să bată totuși la scor Muntenegru (28-19) și Olanda (31-20). Croația, sper exemplu, a cedat cu cele două naționale. Pentru un succes al Suediei, Betano oferă cota 1.50. Victoria cu handicap a nordicelor la -1.5 goluri este cotată la 1.75.

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Croatia vs Suedia: Total sub 52.5 goluri

Croația și Suedia nu au cum să rateze calificarea în optimile de finală, dar nici nu le este indiferent dacă vor termina pe locul 3 sau 4. Cine câștigă, ia adversarul ”mai slab” dintre România și Germania. Sunt premise că ambele echipe vor aborda mai prudent acest joc. Suedia este echipa care joacă mai în viteză, Croația va încerca să le pună ”frână” adversarelor și să le încurce. Merg pe un meci cu maximum 52 de goluri, plecând de la premisa că ambele echipe vor juca acest meci ca pe o ”mică finală”. Atât Suedia, cât și Croația vin după meciuri în care s-au mișcat mai bine în apărare.

Pont pariuri: Total sub 52.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

21

Castigate:

11

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0